giorgosmessa Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 γεια σας παιδια εχω ενα laptop dell studio 1537 και θελω να το συνδεσω με την τηλεοραση.Πηρα καλωδιο hdmi και το συνδεσα στην tv.Μου δειχνει την επιφανεια εργασιας του υπολογιστη(χωρις τα εικονιδια) αλλα οταν βαζω με το προγραμμα vlc ταινια για να δω δεν πηγαινει στην οθονη της τηλεορασης κανω κατι λαθος?βοηθηστε εαν καποιος ξερει ευχαριστω
isay Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δεν μπορείς να έχεις βιντεο και στην τηλεόραση και στον υπολογιστή. Κάνε πρωτεύουσα οθόνη την τηλεόραση ή κάνε την τηλεόραση αποκλειστική οθόνη. (πριν οποιαδήποτε αλλαγή, κλείνεις το vlc)
giorgosmessa Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 αφτο δεν καταλαβα πςσ να το κανς με ενα παλιο laptop που ειχα πατουσα δε3ι κλικ και εβγαινε μια εντολη να παει σαν εξοδος η οθονη του laptop στην τηλεοραση τωρα ομως δεν το εχει και για αυτο μπερδευομαι.βγαινει το προγραμμα catalyst οταν κανω δεξι κλικ αν σε βοηθαει
isay Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Κάπου στις ρυθμίσεις του catalyst είναι. Ψάξε και θα το βρεις. Διάβασε και το manual και σίγουρα θα λεει τι να κάνεις για να βγάλεις το σήμα σε εξωτερική οθόνη.
giorgosmessa Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 μακαρι να εγραφε κατι στο manual φιλε μου...ενα βιβλιαρακι μια σταλιτσα ειχα και αυτο τιποτα δεν γραφει μεσα....ψαχνω και στο ιντερνετ να βρω κανενα manual αλλα τζιφος...θα μεινω με την ορεξη μου φαινεται να δω ταινια
isay Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 μακαρι να εγραφε κατι στο manual φιλε μου...ενα βιβλιαρακι μια σταλιτσα ειχα και αυτο τιποτα δεν γραφει μεσα....ψαχνω και στο ιντερνετ να βρω κανενα manual αλλα τζιφος...θα μεινω με την ορεξη μου φαινεται να δω ταινια Που έψαξες και δε βρήκες manual; Στο site του κατασκευαστή έριξες μια ματιά; Πήγαινε στη σελίδα http://support.dell.com/support/edocs/systems/studio1537/en/index.htm κατέβασε το Dell™ Technology Guide και άνοιξε το. Στις σελίδες 50 ως 56 γράφει τι πρέπει να κάνεις. Επίσης στη σελίδα 69 λέει τι μπορείς να κάνεις με το συνδυασμό FN+F8. Αυτά
parsifal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Κάνε μία δοκιμή επιλέγοντας στο VLC το DirectX video output module: και στην ακριβώς από κάτω ρύθμιση διαφορετικό Display device. Ίσως να χρειαστεί restart του VLC...
giorgosmessa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 ευχαριστω παιδια βρηκα τι ηθελε...κατα λαθος!επρεπε να σειρω στην οθονη της τηλεορασης το εικονιδιο του vlc με την ταινια και να το δω εκει ευχαριστω παντως για το χρονο και την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.