Thanasis_a Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Xaireto apantes! Eimai foititis stin gallia edo kai kati meres kai exo anagki telika apo notebook! Apo edo den mporo na agoraso giati exoun diaforetika pliktrologia apo ta dika mas!!! An kai legete oti einai kalutera.... Tha mporouse kapoios na mou pei kapoio kalo,se ligikes panta gia notebook times, oste na mou to steiloun kapoia stigmi apo ellada? Euxaristo ek ton proteron! P.S. Edo kanei polu kruo,an skeftei kaneis na erthei meta ton Marti.......
lithros Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Koita ti seira 900 tis Compaq. Sygekrimena to montelo 920 einai poli kalo alla kai ta ypoloipa den pane piso.
kom Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 μακρυά από compaq - έχω το compaq presario 700 series με amd athlon 1.2 και δεν έχω δεί ξανά τόσο προβληματικό notebook.....από πού να αρχίσω από την μπαταρία που κρατάει το πολύ 25-30 mis ( το έχω 6 μήνες ) ή από το service της Info-Quest που δεν ξέρουν τί τους γίνεται ; το πήγα για να το κοιτάξουν επειδή έτρωγε φλασιές και την πρώτη φορά μου αλλάξαν m/b και combo drive και δεν έπαιζε - την δέυτερη φορά μου αλλάζουν hdd και cpu μαζί με ψήκτρα και πάλι τίποτα - να μή πώ για την οθόνη που παίζει σαν π@υτάνα - μη στα πολυλογό από το σπίτι μου στην Info-Quest τουλάχιστον 6-7 φορές και αφού βλέπουν ότι έχει όντως πρόβλημα δεν το αλλάζουν - Compaq ;;;;;;; μακρυά να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο ψάξε βρες κάτι σε Fujitsu Siemens που είναι και πιό ποιοτικά και έχουν και καλύτερο service που είναι και το πιό σημαντικό.....πιστέυω να σου άλλαξα γνώμη για το καλό σου !!!
telikiasmenos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Egw pantws exw to presario 716EA kai eimai poly eyxaristhmenos. To exw peripoy 9 mhnes kai den exei kanena problhma mexri twra.
Jimakos77 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 βασικά δεν θα σου δώσω συμβουλή τι να πάρεις αφού δεν είμαι Ελλάδα και δεν ξέρω καλά τι παίζουν οι τιμές.Απλά θέλω να σου πω αυτό που είπες για το keyboard δεν είναι τόσο πρόβλημα....το συνηθίζεις! στο λέω επειδή είμαι σε ανάλογη θέση (Ιταλία) και έχω αλλάξει δύο laptop με ιταλική διάταξη keybord!το λέω γιατί αν σε συμφέρει οικονομικά δεν είναι τόσο πρόβλημα...(εμένα πιο πολύ με προβλημάτισαν τα ιταλικά XP!).....φιλικά
Jaco Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Επίσης είναι δυνατό να αλλάξεις το keyboard, χωρίς πολλά έξοδα (κανονικά μηδενικά) αν το ζητήσεις κατά την αγορά...
Thanasis_a Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Euxaristo apantes!! An kai i epilogi einai akoma duskoli alla boithisate? Akousa oti to plaisio dinei kati notebook apo stock? Kserei kaneis an aksizoun i tha xathoun 1000+ euro? Thanx
drm Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Και εγώ με το 716ΕΑ είμαι και είναι μια χαρά.
tevatron Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 ti eisai drm? xaxaxa afou alla3es ton epe3ergasti emeines euxaristimenos e? :)
drm Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Κατ αρχάς δεν κάηκε ο επεξεργαστής, αλλά όλη η σειρά 716 ΘΕΛΕΙ αλλάγη ψύκτρας, η οποιά έγινε μέσα σε μια εβδομάδα (μένο ηράκλειο κ έπρεπε να πάει πουλιάδη) χωρίς καμία επιβάρυνση λόγο εγγύηση. Τουλάχιστων δεν χαράκτηκε η δικιά μου οθόνη κ δεν κάηκε η mobo.
tevatron Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 de ftaiw egw gia tis malakies tis DEH.E gia thn othoni ftaine ta filtra ths iiyama!
geohud Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 kai egw agglia eimai kai pistevw oti kalutera na to pareis apo uk to notebook oi times poupaizoun einai para pollu kales, oso gia to keyboard den einai tpt apla thema sunitheias
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.