Προς το περιεχόμενο

Aξιζει μια αναβάθμιση ;

nektami

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!!

Έχουμε έναν υπολογιστή τριετίας με τα παρακάτω χαρακτηριστικά , ο υπολογιστής χρησιμοποιείται από τρεις διαφορετικούς χρήστες και καλύπτει διαφορετικές εφαρμογές από τον καθένα. Εκτός από τα κλασικά οπος ίντερνετ και office χρησιμοποίητε και σαν κατεβαστιρη , media player , υχοσηστιμα , τρέχει εφαρμογές photoshop , μια πληθώρα από games , εφαρμογές security , acronis και πολλές άλλες. Για αυτό και νομίζουμε ότι του ακσιζει μια αναβάθμιση. Τα προβλήματα-κολλήματα που παρουσιάζει δεν εινε πολλά , παρόλα αυτά θα είμαστε ευγνώμον αν μας βοηθούσατε σε αυτό. Θα θέλαμε η αναβάθμιση να καλιπτη εάν είναι δυνατόν δυο σκελι. πρώτων οικονομικοί και άμεση , δεύτερον περισσότερων χρημάτων αλλά μελλοντική. κάθε πρόταση δεκτή και σεβαστή . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ .

Χαρακτηριστικά :

CPU INTEL CORE 2 QUAD Q6600(s775\2.4Ghg)

M/B Asus P5KPL-VM (S775,DDR2,VGA)

2x 1GB DDR2 DIMM PC2 5400-667

NVIDIA 9600GT 512 SILENT 521MB

Δημοσ.

Μια 5750 ή 5770 και ψάξιμο για μεταχειρισμένο Q9χχ0. Τροφοδοτικό δεν είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί. Λογικά θα σας βγάλει άλλα 2 χρόνια.

Υ.Γ. Αυτό με την ορθογραφία ψάξε το λίγο... Φιλικά πάντα!

Δημοσ.

O υπολογιστής χρησιμοποιείται με δυο οθονες μια TFT 20' LG L204WS-SF και μια CRT Philips 29' . Όσο για το overklok που μου προτινης κατά πόσο είναι εφικτό και ασφαλές φίλε μου .

---------- Προσθήκη στις 22:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:14 ----------

Τροφοδοτικο 450W. Oσο για φορματ το acronis δουλευει συνεχεια.

Δημοσ.

η μητρικη εχει μονο 2 slot για μνημες...επομενως πρεπει να παρεις ενα ζευγαρι 2χ2giga στα 800mhz,κι αυτες που εχεις τωρα πανε για αποσυρση...το overclocking ευκολο ειναι,ψαξε στο ιντερνετ για οδηγιες...η αναλυση της 29αρας ποσο ειναι;

Δημοσ.

Ευχαριστουμε παιδια αλλα απο οτι καταλαβα μιλαμε για πολλα λεφτα για αυτο και θα παρη μαλον αναβολη. Ευχαριστουμε και παλι.

Δημοσ.

εάν δεν υπάρχουν πολλά χρήματα, τότε πρέπει να ξεκινήσεις από τις πιο ουσιώδεις αναβαθμίσεις, με βάση το κόστος προς απόδοση...

που κατά την γνώμη μου θα πρέπει να έχει την εξής σειρά προτεραιότητας...

1) ένας πιο γρήγορος σκληρός

2) περισσότερη μνήμη

3) νεότερη/καλύτερη VGA

4) ενδεχομένως και ένας δυνατότερος επεξεργαστής

με αυτήν την σειρά προτεραιότητας κατά την γνώμη μου θα πρέπει να εξέτασης τι μπορείς να αλλάξεις και τι όχι... :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...