Προς το περιεχόμενο

Mακάρι να ήταν μόνο η εικόνα του focus

nickarmy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάλι καλά που έχουν αγοράσει και μερικοί γερμαναράδες μερικά ακίνητα στην Ελλάδα και παροτρύνουν και τους ομοεθνείς τους να μας επισκεφτούν, γιατί όλο τον τουρισμό θα μας τον είχαν φάει οι Τούρκοι, οι οποίοι έχουν εξίσου καλές παραλίες σε τιμές λογικότατες.

Αλλά ξέχασα, εμείς παράγουμε ήλιο. Προφανώς όχι το αέριο...

Όσον αφορά τους Γερμανούς τώρα, υπάρχει ένα ανθελληνικό κλίμα τις τελευταίες μέρες, αλλά χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.

Φαντάζομαι ότι αν αύριο-μεθαύριο μας ζητούσαν να πληρώσουμε τις μλκίες των Σκοπιανών, από την τσέπη μας, εμείς θα ήμασταν γαλαντόμοι και χαρούμενοι.

Εδώ σε λίγους μήνες θα παίρνουμε ένα μισθό λιγότερο, τι γράφουν οι Γερμανοί μας έτσουξε...

Δημοσ.
http://doncat.blogspot.com/ Για να μην κάνουμε πάντα τους έξυπνους......

---------- Προσθήκη στις 17:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:46 ----------

http://users.uoa.gr/~nektar/arts/prose/nikos_dimou_misfortune.htm Πικρές αλήθειες

μου αρεσει που τον κατηγορουν και ως εθνικιστη !?!

Δημοσ.
μου αρεσει που τον κατηγορουν και ως εθνικιστη !?!

Όταν αγαπάς τον τόπο σου πραγματικά και νοιάζεσαι γι αυτόν ,βλέπεις ως έχει την πραγματικότητα και δεν την ωραιοποιείς .Δεν κραγαύζεις το θιγμένο σου εγωισμό στηριζόμενος μονάχα στο παρελθόν σου.Θα τον έλεγα ρεαλιστή

Δημοσ.
Γυριστε ραδιο αρβυλα τωρα οσοι μπορουν. Ριχτε ματι τι φορανε τα παλικαρια.

πέφτουν στο επίπεδό τους φορώντας τέτοια σύμβολα όταν χιλιάδες σφάκτηκαν κάτω απο αυτά τα σύμβολα ,κακό δεν κάνει η σάτηρα αλλά πολλές φορές ξεπερνούν το μέτρο (το βίντεο άπαικτο το είχα δει απο εχθές )

Δημοσ.
πέφτουν στο επίπεδό τους φορώντας τέτοια σύμβολα όταν χιλιάδες σφάκτηκαν κάτω απο αυτά τα σύμβολα ,κακό δεν κάνει η σάτηρα αλλά πολλές φορές ξεπερνούν το μέτρο (το βίντεο άπαικτο το είχα δει απο εχθές )

Λογικά να μην είδες ακριβώς τί ήταν...

den.png

Δημοσ.

Εμ έτσι είναι γιά... Σε κανέναν δεν αρέσει να τον διορθώνουνε και να του υποδεικνύουν πως έχει λάθος, και ας το γνωρίζει κι ο ίδιος. Η μαζικοποίηση όλων μας πίσω απο έναν λαό, δίνει σε μερικούς απο μας το σκαλοπάτι που ψάχνουμε για να υπερβούμε την εγωισμό μας και να ''δεχθούμε'' ότι είδαμε το λάθος μας ωστόσο σε προσωπικό επίπεδο πολύ λίγοι μπορούν να αποφύγουν το ατόπημα αυτό. Όταν δε ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η υπόδειξη, δεν είναι και τόσο καλοπροαίρετος, ανάβουν τα αίματα και φτάνουμε σε κάτι τέτοιες καταστάσεις. Είναι όπως η σάτυρα του Λαζόπουλου. Δίκοπο μαχαίρι. Να την δεχθείς διότι είναι απλά σάτυρα και να μην φανείς οπιοσθοδρομικός; Ή να μην την δεχθείς διότι στο κάτω κάτω δεν μπορείς να βλέπεις έναν άνθρωπο που τον πιάσαν με ναρκωτικά να κατακρίνει ανθρώπους που τα παίρνουν; Κάπως έτσι είναι και εδώ. Δεν ψάξαμε σαν Ελλάδα την πιο ''σοφή'' χώρα από εμάς να μας πει που έχουμε το λάθος. Καλώς η κακώς είναι στο κεφάλι του καθενός να το κρίνει αν και στα περισσότερα κεφάλια υπερισχύει η άποψη του κακώς και συγκεκριμένα η άποψη του ''όχι'' στο καλώς που λένε μερικοί. Και εγώ εδώ είμαι. Δίκοπο μαχαίρι όπως σας είπα. Οι Γερμανοί για τους γνωστούς λόγους πήραν το βήμα και χτυπήσαν εκεί που πόνεσε. Λογικό. Άλλο ένα άρθρο που υποδεικνύει την οικονομική κατάσταση της Ελλάδος στα ήδη υπάρχοντα άρθρα δεν βοηθάει σε κάτι. Συνεπώς είναι ο τρόπος που πόνεσε και όχι ο λόγος.

Και εδώ θα βγω ελαφρά απο το θέμα για να πω κάτι που θέλω να πω μιας που έφτασα ως εδώ, με φόβο να φάω τόσα μείον στο μήνυμα μου που θα εξαφανιστεί απο το θέμα. ''Χτυπήσαν στην ιστορία διότι εκείνο μόνο θα μας πονούσε.'' Το ότι δεν βρήκαν κάτι άλλο να χτυπήσουν για να μας πονέσει, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ; Ένας λαός που έχει μόνο την ιστορία του. Αυτό είμαστε. Γλέντι για χαρές άλλων. Όπως είχε πει και ο Χατζιδάκις: ''Οι αρχαίοι Έλληνες τσατίζονται όταν τους βάζουμε στο στόμα μας.'' Αλήθεια είναι. Όσο περνάει ο καιρός η ιστορία γίνεται όλο και πιο πολύ ιστορία αλλά αν είναι να καλυφθεί με το παρόν το οποίο γράφουμε σήμερα, την πηδήξαμε και την ιστορία.

Δημοσ.

Κάτι για να γελάσετε.Απόσπασμα από ένα email που έλαβα σήμερα

<< Έχουμε φτάσει το Δεκέμβριο του 2012. Οι Γερμανοί κατάλαβαν ότι τα έβαλαν με λάθος Mother fucker. Μερικές μέρες αργότερα φτάνει το τέλος του κόσμου.

Όχι για όλους όμως, οι Έλληνες (και τα 15 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο) έχουν μεταφερθεί με τα διαστημόπλοια των Ελ στον Άλφα του Κενταύρου. Μαζί τους σώθηκαν και μερικές ξέμπαρκες Γερμανίδες που είχαν παντρευτεί κάτι γκαρσόνια από την Μύκονο...>>:-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...