clockwork Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 δε θελω να υπερασπιστω την ελλαδα αλλα το αρθρο ειναι τερμα γραφικο... εχει μερικες αληθειες οι οποιες χανονται μπροστα στις μεγιστες κοτσανες. Τι σχεση εχει ο τροπος ζωης ενος λαου με το δημοσιονομικο,πολιτικο,οικονομικο προβλημα της χωρας? Η ευθυνη η δικη μας ειναι το 2%,το υπολοιπο 98% ειναι αλλου (ξερετε που) . μονο για τις πινακιδες που λεει γελασα πραγματικα γιατι οντως ειναι ελεϊνες. Τωρα για το οτι ψηνουμε παντου, κανουμε πως δηθεν θελουμε να πληρωσουμε, ειμαστε θρησκοληπτοι κτλ τα ακουω βερεσε... Προτιμω αυτο παρα να μετραω με τη μεζουρα ποσα γραμμαρια σαλατα εφαγα και να κανω διαιρεσεις για να δω ποσο θα πληρωσω... το ξερω πως ειναι γραφικο αυτο που λεω, αλλα σε γραφικοτητες γραφικα απαντας συμπερασμα, ουτε ζεστη ουτε κρυο μου κανει το αρθρο. +1 για τον ελληνικο τροπο ζωης! οχι πως ειναι καλος, αλλα ειναι καλυτερος απο τον δυτικο. greece+jamaica = love4ever!
georgeuk Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 δεν βλεπουν τα χαλια τους οι γερμανοι παρα να κριτικαρουν εμας λεω εγω
CptBill Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 δεν βλεπουν τα χαλια τους οι γερμανοι παρα να κριτικαρουν εμας λεω εγω Και ποια ειναι τα χαλια τους;
thanocaster Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Και ποια ειναι τα χαλια τους; Μα... ξυνολάχανο; ΞΥΝΟΛΑΧΑΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ;
Garnele Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Γαμάει το ξινολάχανο. Έχω φάει και ΥΠΕΡΝΤΟΛΜΑΔΕΣ σε ξινολάχανο και ήταν το ούμπερ-φαγητό. Και γενικά το λάχανο τουρσί είναι ηδονή, στου χουριό τς γιαγιάς μου έφτιαχναν συχνά λάχανο και το ΖΟΥΜΙ που είχε μέσα το χμ.. δοχείο με το πέντινγκ-λάχανο-τουρσί το έπινα και πω.
thanocaster Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Γαμάει το ξινολάχανο. Έχω φάει και ΥΠΕΡΝΤΟΛΜΑΔΕΣ σε ξινολάχανο και ήταν το ούμπερ-φαγητό.Και γενικά το λάχανο τουρσί είναι ηδονή, στου χουριό τς γιαγιάς μου έφτιαχναν συχνά λάχανο και το ΖΟΥΜΙ που είχε μέσα το χμ.. δοχείο με το πέντινγκ-λάχανο-τουρσί το έπινα και πω. Μα όλοι ξέρουν ότι το μόνο συνοδευτικό για τα λουκάνικα πρέπει να είναι περισσότερα λουκάνικα! Αστειεύομαι, μου αρέσει και το ξυνολάχανο και η πατατοσαλάτα! :p:p ΕΝΤΙΤ: Μόλις πρόσεξα ότι το γράφω ξΥνολάχανο... Έλεος!
pappous_soulis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Και ποια ειναι τα χαλια τους; Τους δρόμους τους, τα ανύπαρκτα πάρκα, τις άθλιες τσιμεντούπολεις... oh wait
georgeuk Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Και ποια ειναι τα χαλια τους; ποια ειναι τα χαλια τους? η γερμανια εχει γινει αγκυρα με τοσους τουρκους, εγκληματικοτητα, βια, ανεργεια, τι αλο θες να σου πω. σκατα ειναι οχι οτι εμεις ειμαστε καλυτερα αλα λεμε τωρα. σιγα την χωρα δλδ την γερμανια.
nickarmy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 κάθε χώρα έχει τα προβλήματά της , η ηπα την ασφάλεια (για την υγεία ), η γαλλία τους μετανάστες κτλ το θέμα εδώ ήταν ο τρόπος που τα είπαν και οι υπερβολές όχι οτι έχουν άδικο σε κάποια σημεία
georgeuk Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 κάθε χώρα έχει τα προβλήματά της , η ηπα την ασφάλεια (για την υγεία ), η γαλλία τους μετανάστες κτλ το θέμα εδώ ήταν ο τρόπος που τα είπαν και οι υπερβολές όχι οτι έχουν άδικο σε κάποια σημεία σε αυτο εχεις δικιο αλλα απο τι καταλαβα ζηλευουν που ειμαστε ετσι δεν το εξηγω αλλιως. ---------- Προσθήκη στις 23:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:07 ---------- τους βλεπω τα καλοκαιρια στην ροδο οταν παω σε ταβερνα με την παρεα μου. παραγγελνουν μια σαλατα και μια μπριζολα και βλεπουν το τραπεζι μας που ειναι γεμαοτ με μεζεδες και φαινεται οτι ζηλευουνε
nickarmy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 αυτοί που έρχονται (οι σοβαροί) τουρίστες και όχι με τα βραχιολάκα είναι λάτρης της ελληνικής κουλτούρας και ποτέ δεν θα έγραφαν ένα τέτοιο κείμενο, αυτός που έγραψε τα προηγούμενα προφανώς έχει δει το mamamia που ήταν 50 άτομα σε μια βάρκα
papahlamidas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Περιοδικό είναι δημοσιότητα με κάθε τρόπο θέλει και τα έχει καταφέρει ΆΨΟΓΑ. Επειδή ο συντάκτης προφανώς είχε έρθει για καλοκαίρι Ελλάδα και δεν του κάθισε καμιά γκόμενα βγάζει το άχτι του το παιδί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.