Προς το περιεχόμενο

προβλημα philips με neotion mpeg4

Morniac_33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδες

εχο την τηλεοραση philips 32pfl 9603d/10 και προσφατα αγορασα την καρτα neotion dtv mpge4 για να βλεπω τα περιβοητα ψηφιακα καναλια .

αφου εγκατεστησα το τελεφτεο upgrade της philips για τιν τηλεοραση εβαλα την καρτα

το προβλημα:

δεν τα αναγνωριζει αμεσως τα mpeg4 καναλια αμεσως.πρεπει να βγαλω την καρτα απο την θυρα και οταν την ξαναβαλω τα αναγνωριζει.βλεπω πολυ καλα αλλα μετα απο καποιο διαστημα (μπορει και ποτε αν και ελαχιστες φορες) χανεται η εικονα.δηλαδη πρεπει καπου καπου να βγαζω και να βαζω την καρτα στην θυρα(που δεν πιανει και παντα).

τι φταει???

καποιος μου ειπε να γυρισω την κεραια μου γιατι ουτως η αλλως και τα αναλογικα δεν τα επιανε καλα ήθελε ρυθμιση

η τηλεοραση για το ψηφιακο σημα μου λεει οτι ειναι επαρκες

τι φταιει λοιπον???

Δημοσ.

Εγώ την πήρα απο Saturn και την επέστρεψα.εχω 40αρα samsung και όταν την έβαλα η τηλεόραση αναβοσβηνε Μονη της.πηρα την εταιρεία που την βγάζει(majar-θεσσαλονίκη) και μου είπαν ότι η τηλεόραση είναι απόλυτα συμβατή και ότι μπορεί να φταίει η συγκεκριμένη κάρτα.πήρα και την samsung και μου είπαν ότι δεν συνιστούν ci κάρτες αλλά settop αποκοδικοποιητες και ότι μπορεί να κάψει το τροφοδοτικο λόγω απαιτήσεων στην τάση που έχει η modula

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Δημοσ.
για σας παιδες

εχο την τηλεοραση philips 32pfl 9603d/10 και προσφατα αγορασα την καρτα neotion dtv mpge4 για να βλεπω τα περιβοητα ψηφιακα καναλια .

αφου εγκατεστησα το τελεφτεο upgrade της philips για τιν τηλεοραση εβαλα την καρτα

το προβλημα:

δεν τα αναγνωριζει αμεσως τα mpeg4 καναλια αμεσως.πρεπει να βγαλω την καρτα απο την θυρα και οταν την ξαναβαλω τα αναγνωριζει.βλεπω πολυ καλα αλλα μετα απο καποιο διαστημα (μπορει και ποτε αν και ελαχιστες φορες) χανεται η εικονα.δηλαδη πρεπει καπου καπου να βγαζω και να βαζω την καρτα στην θυρα(που δεν πιανει και παντα).

τι φταει???

καποιος μου ειπε να γυρισω την κεραια μου γιατι ουτως η αλλως και τα αναλογικα δεν τα επιανε καλα ήθελε ρυθμιση

η τηλεοραση για το ψηφιακο σημα μου λεει οτι ειναι επαρκες

τι φταιει λοιπον???

τι σημα σου δίνει; αν χάνεται λόγω σήματος η εικόνα τότε ναι να γυρίσεις την κεραία, ειδάλλως να γυρίσεις την κάρτα πίσω απο εκει που την πήρες και να πάρεις ενα set-top box

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...