littleevil Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 μα καλα μετα απο 1.5 χρονο καθεσαι και ασχολεισαι με 50Ε ελεος πια τραβα παρε αλλα ηχεια .
caution Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 ( Αυτές η ελληνο-χωριό-βλαχό-largιες δεν νομίζω ότι συνεισφέρουν στο νήμα Εξετάζουμε τι δικαιούται ο άνθρωπος... )
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 μα καλα μετα απο 1.5 χρονο καθεσαι και ασχολεισαι με 50Ε ελεος πια τραβα παρε αλλα ηχεια . Και 10 ευρώ να ήταν πάλι θα ήταν καθήκον του να ασχοληθεί. Δεν μπορεί ο κάθε μαλ#!ας να παρανομεί μπροστά στα μάτια μας, γιατί παρανομία είναι να μας στερούν αυτό που δικαιωματικά και νομικά μας ανήκει.
caution Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 ( Από τα μούτρα το πήραμε το παιδί - πρώτο post... Καλωσόρισες btw littleevil )
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Όντως ^^ Απλά έχω κάποια ανάλογη εμπειρία και είμαι ευαίσθητος πάνω στο συγκεκριμένο θέμα...
Sir Pretender Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 littleevil, το θέμα δεν είναι τα 50€ αλλά το γαμώτο. xlembouras, ζήτα να μιλήσεις με τον υπεύθυνο καταστήματος και εξήγησέ του ότι αν δεν σου κόψουν το πενηντάρικο που δικαιούσαι, τους έχεις κάνει επί τόπου καταγγελία. Και αν δεν συμμορφωθούν, ε, τότε δεν σου μένει άλλη λύση...
NioThe1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Στις 25/1 αγορασα μια μητρικη ECS αξιας 84euro,πριν απο 2 εβδομαδες η μητρικη παρουσιασε προβλημα κ καλυπτοταν απο εγγυηση 2 ετων ΠΛΑΙΣΙΟΥ. Η μητρικη εσταλει στο πλαισιο,κ με ενημερωσαν οτι δεν υπαρχει η ιδια!!! Αντι να μου εκδοσουν πιστωτικο,κ να μου πουν κυριε καντε οτι θελετε με το αρχικο ποσο που μας παραχωρησατε για την αγορα του εν λογο προιοντος το οποιο υπεστη βλαβη,μου την αντικατεστησαν με μια ASUS αξιας 117euro,αφου μου εδωσαν κ το δικαιωμα επιλογης αναμεσα σε 3 με παρομοια χαρακτηριστηκα(ολες ειχαν απο 30 euro κ πανω διαφορα απο την δικη μου) με την ''ελλατωματικη'' που εστειλα αρχικα πισω..... Το ποσταρω οχι για ''ειρωνια'' στον φιλο μας που ξεκινησε το topic , αλλα για να συγχαρω την εταιρεια για την πολιτικη της ,σε αντιθεση με την πολιτικη των Multirama που ασκησαν στον φιλο μας!!!!
d3m0n Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Στο πλαίσιο πολλές φορές τους πιάνουν οι καλές τους. Εκεί που δεν πρέπει να μπλέξεις είναι με το e-shop.
IcemanGr71 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Εγώ πάντως παιδιά ένα σκληρό εξωτερικό 500GB που είχα πάρει πριν 1,5 χρόνια από mediamarkt και χάλασε.... τον γύρισα και μου δώσαν όλο το ποσό... Αποτέλεσμα να αγοράσω 1Τ εξωτερικό σκληρό...
ohristou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Τα multirama ειναι για τον π@@τσο. Ειναι απο τους λιγους ξυπνιους που βαζουν αυτοκολατακι εγγυησης στο πισι τους. Και αντε αυτο αλλα το να μου χρεωνεις εργατικα για να μου βαλεις κατι, την στιγμη που δεν με αφηνεις να το ναλω μονος μου ειναι προκληση. Μακρια απο Multirama λοιπον. ---------- Προσθήκη στις 18:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:44 ---------- Ακουστε και το εξης περιστατικο. Ο ξαδερφος ειχε παρει pc apo multirama και στο εξαμηνο τα φτυσε το dvd rom. Παει λοιπον να του αλλαξουν βαση εγγυησης. Ωραια. Μετα απο 2 μηνες ο υπολογιστης μετα απο δυο τρια λεπτα λειτουργιας εσβηνε. Τροφοδοτικο σκεφτηκα και του πα να παμε μαζι στα Multirama (για παρεα). O super τεχνικος το βρισκει οκ και του λεει οτι το προβλημα ειναι η σκονη και του χρεωνει με το ετσι θελω το καθαρισμα 15 ευρω. Υπενθυμιζω οτι αν ανοιξεις μονος το pc λογω του αυτοκολητου που εχει πισω, παυει η εγγυηση στα Multirama. Για 2-3 μερες το PC δουλευε μετα τα ιδια. Το ξαναπαμε και ο super τεχνικος μας λεει οτι το αυτοκολιτακι ειναι σπασμενο και οτι και να φτεει το pc ειναι πλεον εκτος εγγυησης. Ματαια να προσπαθουμε να του πουμε οτι δεν πειραξαμε το pc καθολου και οτι μαλλον ο ιδιος ξεχασε να αλλαξει αυτοκολητο πριν 3 μερες που ανοιξε το pc. Tελικα το τροφοδοτικο τα χε παιξει και πληρωνουμε νταβατζιλικι απο την μαλακια του τεχνικου 45 ευρω τροφοδοτικο και 15 εργατικα. Του λεμε τωρα τι θα γινει αν ξαναχαλασει, θα μας λες τα ιδια περι εγγυησης κλπ. Οχι λεει αφου αλλαξαμε τροφοδοτικο και ελεγξα το pc σας βαζω αυτοκολητο καινουριο και η εγγυηση ισχυει κανονικα. Η αποθεωση: Πηγαινοντας στο ταμειο να πληρωσουμε παρατηρω τυχαια πως πισω στο pc οχι μονο δεν ειχε αλαξει το αυτοκολητο, οχι μονο δεν ειναι το παλιο ανοιγμενο, αλλα αυτοκολητο δεν υπαρχει καθολου. Φωναζω τον υπευθυνο ο οποιος ελειπε και περιμενα καμια ωρα να ερθει και εχοντας περασει 3 ωρες στο καταστημα, του εξηγω τι εγινε με το κωλοαυτοκολητο του δειχνω το pc που μετα το σερβις δεν εχει καθολου αυτοκολητο, το επιβεβαιωνουν και τα ατομα του ταμειου, και μου λεει ευγενεστατα εχετε δικιο αλλα... Του ζηταω να μην πληρωσω τα 45+15 τα οποια τα πληρωνα γιατι ο τεχνικος μου ειπε πως το pc το ειχα ανοιξει και δεν ισχυε η εγγυηση λογω σπασμενου αυτοκολητου, αλλα τι πως που ποτε; Στο τελος ο ξαδερφος μου, μου λεει δεν μπορω αλλο ας πληρωσουμε τους μ@λ@κες να φυγουμε, οπως και εγινε. Φυσικα να πω πως αν ηταν δικο μου το pc οχι απλως δεν θα πληρωνα τα 60 ευρω αλλα τα ατομα θα ακουγαν τα μπινελικια της ζωης τους. Σε παρομοιο προβλημα στο πλαισιο με την καρτα γραφικων, μου την αντικατεστησαν αμεσως και π τεχνικος μου λεει: Ξερεις να την βαλεις στο PC η θελεις να την βαλω εγω. Ξερω του λεω. Ωραια μου λεει γιατι εχω δουλιτσα. Ουτε αυτοκολητα ουτε μ@λ@κιες. Αυτα με τα MULTIRAMA. MAKPIA KAI ΑΛΑΡΓΑ <<SORRY ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣ POST>>
filipposx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα αυτό το θεματάκι με το αυτοκόλλητο. Είναι νόμιμο? Εντάξει σε συσκευές όπως router κλπ που δεν έχεις να αλλάξεις κάτι από μέσα, αλλά στα pc? Δηλαδή αν έβαζαν στο καπό του αυτοκινήτου αυτοκόλλητο θα έπρεπε να το πάμε στην αντιπροσωπεία για να βάλω νερό στους υαλοκαθαριστήρες? Καταλαβαίνω ότι γίνονται πολλά με χρήστες που ανοίγουν τον υπολογιστή χωρίς να ξέρουν τι τους γίνετε αλλά γιατί να πρέπει για απλές δουλείες να τρέχω εκεί που πήρα τον υπολογιστή. Υπάρχει κάτι σχετικό με αυτό για το αν είναι νόμιμο η όχι? Έχω δει σε υπολογιστές από πολύ μεγαλύτερες εταιρείες (Siemens, Dell, Hp) και δεν έχουν αυτοκόλλητα.
The_Judas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Το κόλπο με το αυτοκόλλητο δεν είναι νόμιμο... Σκέψου μια άλλη περίπτωση. Αγοράζεις ένα σκληρό δίσκο και τον βάζεις μόνος σου στο pc. Χαλάει και τον πας πίσω... τι θα σου πει ο τεχνικός? Δεν τον αλλάζω επειδή τον εγκατέστησες μόνος σου? Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο αν υπάρχει κάποιο προφανές λάθος... όπως για παράδειγμα καμμένοι connectors. Το να του χρεώσουν τα εργατικά επειδή έχει αφαιρεθεί το αυτοκόλλητο έχει μια λογική... αλλά το να του χρεώσουν και το τροφοδοτικό;;; Με τίποτα!!! Αλλωστε αυτοί θα το γυρίσουν πίσω και θα πάρουν τα χρήματα από την προμηθεύτρια εταιρία.
SilverCloak Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Το κόλπο με το αυτοκόλλητο δεν είναι νόμιμο... Citation needed. Άλλο τι λέει η λογική, άλλο τι είναι νόμιμο, μη μπερδευόμαστε! Δεν το ήξερα καθόλου αυτό με το αυτοκόλλητο του Multirama πάντως και μόλις με πείσατε να μην αγοράσω ποτέ από το συγκεκριμένο "μαγαζί".
ohristou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μα φιλοι ακριβψς επειδη ηξερα τι παιζει με το αυτοκολητο δεν πειραξα καθολου το pc του ξαδερφου. Κι ομως... 1ο post ---------- Προσθήκη στις 14:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:42 ---------- Kαι το αυτοκολητο δεν το χα αφαιρεσει εγω αλλα ο τεχνικος μετα την πρωτη εργασια που αφορουσε τον καθαρισμο της κακουργας της σκονης!; αλλα μετα ειτε ξεχασε ειτε τεχνιεντος δεν το αλλαξε με καινουριο ως οφειλε. Για να πληρωνουν οι μ@λ@κες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.