protathlitis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα, έχω windows mobile κινητό, και επειδή το αλλάζω με άλλο διαφορετικής πλατφόρμας, θα ήθελα να μεταφέρω τα sms μου στον υπολογιστή μου για να τα έχω αρχείο. Το αρχείο να είναι κάτι που να διαβάζεται όμως, έστω txt. Ξέρεις κανείς κάτι?
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Eπισης μπορεις με τα Sprite Backup, Spb Backup, Pim Backup να κρατησεις το αρχειο, το οποιο ομως δεν διαβαζεται στον υπολογιστη. Για να ειμαι πιο ακριβης, μπορει κανι να διαβαζεται, δεν ξερω ομως ποιο προγραμμα θελει για να το κανεις αυτο. Μετα το τρεχεις στην νεα σου συσκευη και εισαι οκ. Εχε τα στο μυαλο σου σε περιπτωση που δεν βρεις ακριβως αυτο που ψαχνεις.
protathlitis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 barca αυτό που λες είναι για sony ericcson, εγώ έχω windows mobile όπως είπα. stormrain τα ξέρω αυτά που λες αλλά δεν μου κάνουν, ούτε τα αρχεία τους διαβάζονται, ούτε μπορώ να τα βάλω στην νέα συσκευή, αφού δεν θα είναι Windows mobile. Ευχαριστώ πάντως.
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 barca αυτό που λες είναι για sony ericcson, εγώ έχω windows mobile όπως είπα.stormrain τα ξέρω αυτά που λες αλλά δεν μου κάνουν, ούτε τα αρχεία τους διαβάζονται, ούτε μπορώ να τα βάλω στην νέα συσκευή, αφού δεν θα είναι Windows mobile. Ευχαριστώ πάντως. Σορυ δεν διαβασα καλα και δεν καταλαβα οτι δεν ειναι WM η νεα σου συσκευη...
protathlitis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Βρήκα τελικά το κατάλληλο πρόγραμμα, είναι το Jeyo Mobile Extender 2.5 for Outlook για όποιον τον εδιαφέρει.
basilis5 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 να κανω μια ερωτηση μηπως ξερει κανεις κι εγω, θελω να κανω το ιδιο, να σωσω δλδ καποια μηνυματα απο ενα κινητο νοκια (ανεφ λειτουργικου συστηματος, ενα απλο νοκια) να το παω για σερβις και μετα -αν εχουν σβηστει ολα - να τα ξαναπερασω πισω στην συσκευη. γινεται κατι τετοιο; ειναι ενα νοκια σειρας 6χχχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.