kostasfalcon Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δέχομαι αυτά που λές αλλά όπως σου είπα είναι passive και έχει ανοχές στις υψηλές θερμοκρασίες. Η μη ύπαρξη ανεμιστήρα έχει και τα θετικα της και τα αρνητικά της.Εγώ πάντως το προτιμώ αφού όπως είπα το netbook ποτέ δεν ζεσταίνεται (καίει) και δεν κάνει καθόλου θόρυβο. Ρίξε αν θές μια ματιά εδώ. ΕΛΕΟΣ.....ο τυπος λεει οτι μπορει να δει full hd με z530 και gma500.......
antonl Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 ΕΛΕΟΣ.....ο τυπος λεει οτι μπορει να δει full hd με z530 και gma500....... Ναι κι εγώ το λέω.
lionheart75 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 ΕΛΕΟΣ.....ο τυπος λεει οτι μπορει να δει full hd με z530 και gma500....... Κατ αρχάς μίλα καλύτερα. Και κατα δεύτερον την επόμενη φορά που θα πετάξεις εξυπνάδα σε φόρουμ, φρόντισε να είσαι πιο ενημερωμένος, όχι τίποτα άλλο αλλα για να μην γίνεσαι ρόμπα....
kostasfalcon Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Κατ αρχάς μίλα καλύτερα.Και κατα δεύτερον την επόμενη φορά που θα πετάξεις εξυπνάδα σε φόρουμ, φρόντισε να είσαι πιο ενημερωμένος, όχι τίποτα άλλο αλλα για να μην γίνεσαι ρόμπα.... ΟΚ φιλε μου οτι πεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.