Προς το περιεχόμενο

Access Point που να αντεχει την υγρασια

Rabican

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

θελω να βαλω ενα AP σε εξωτερικο χωρο. δε θα ειναι κατω απο τη βροχη που λεει ο λογος, ομως επειδη εκει που θα το τοποθετησω θα το πιανει η υγρασια θελω κατι που να την αντεχει. θα βρισκεται κατω απο ενα στεγαστρο οποτε ουτε ηλιος θα το βαραει, ουτε βροχη, ομως θα εχει ενα θεματακι το χειμωνα με τις υγρασιες και το κρυο. ξερουμε κατι που να ειναι ΟΚ?

Δημοσ.

Γιατί δεν κάνεις ένα κουτί με πλέξιγκλας καλά μονωμένο με σιλικόνη και να βάλεις μια εξωτερική απλή κεραία?

Εγώ έτσι το είχα κάνει όταν χρειάστηκε κάτι παρόμοιο... Αν το AP έχει και κουμπί reset μπορείς να κάνεις και μια τρυπούλα ίσα ίσα για να βάζεις μια οδοντογλυφίδα και να το κάνεις reset σε έκτακτες περιπτώσεις...

Δημοσ.

1) Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις Ηλεκτρολογικό κουτί. Κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη, πλαστικά και μεταλλικά. Έχουν καπάκι που σφραγίζει με φλάτζα σιλικόνης ενώ κάποια έχουν αναμονές για να περάσεις καλώδια.

2)Είσαι μέλος του AWMN ή του TWMN? Αν ναι, καλωσήρθες! Αν όχι, πέρνα μια βόλτα από τα φόρα τους γιατί το AP εξωτερικού χώρου (ή αλλιώς ταρατσοπισί) είναι ειδικότητά τους

Δημοσ.
Γιατί δεν κάνεις ένα κουτί με πλέξιγκλας καλά μονωμένο με σιλικόνη και να βάλεις μια εξωτερική απλή κεραία?

Εγώ έτσι το είχα κάνει όταν χρειάστηκε κάτι παρόμοιο... Αν το AP έχει και κουμπί reset μπορείς να κάνεις και μια τρυπούλα ίσα ίσα για να βάζεις μια οδοντογλυφίδα και να το κάνεις reset σε έκτακτες περιπτώσεις...

Συμφωνώ με τον konst. Πιο φθηνά θα μπορούσες να το καλοτυλίξεις με ναυλον (βγάλε τον αέρα).

Δημοσ.

Μια καλή λύση είναι το Ubiquiti NanoStation Loco2.

PowerOverEthernet και 8μ dbi δίπολη κεραία ενσωματωμένη. ηση είναι πολύ κάλο για εξωτερική . χρήση και έχει πραγματική απόδοσή 25Μβit. Air Os και λαμπάκια(προγραματισιμα) που ανάβουν ανάλογά με το σήμα και κάνεις ευκολότερη στόχευση. και πολλές επιλογές στο μενού με ευχάριστο περιβάλλον

Δημοσ.

Αν έχεις κάποιο AP της ξεφτίλας - άνοιξε το και πέρνα το 3-4 χέρια με σπρέι για πλαστικοποίηση - βάλε και λίγη γόμα για κάρβουνο αν κρίνεις απαραίτητο στα πιο ευάλωτα σημεία (the bench way) και το AP σου θα γίνει αλεξίσφαιρο :-)

(το έχω κάνει σε ένα φτηνιάρικο ενός φίλου - και έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος without any drama :-) )

Δημοσ.

καλημερα και καλο μηνα. να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας. θα κοιταξω το θεμα με το κουτι πλεξιγκλας και το ηλεκτρολογικο. νομιζω πως οποιοδηποτε ΑΡ και να κλεισω εκει μεσα δε θα εχω θεμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...