Προς το περιεχόμενο

ΙΟΣ security tool

xlimitzouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα ανοιγοντας τον υπολογιστη μου εμφανιστηκε εγκατεστημενο (spyware πρεπει να ναι) ενα προγραμμα που ονομαζεται security tool. μετα απο 20 περιπου δευτερολεπτα ενω ειμαι στα windows ξαφνικα εξαφανιζονται ολα τα εικονιδια και γινεται η οθονη μπλε. συνεχεια μου βγαινει προβλημα απο το security tool οτι βρεθηκε ιος κλπ κλπ.

προσπαθω να ανοιξω διαφορα antispyware (spybot) και antivirus αλλα το προγραμμα δεν μ αφηνει να ανοιξω τιποτα. μονο ιντερνετ. προσπαθησα να κανω και επαναφορα συστηματος αλλα δν μ αφηνει ουτε αυτο να το ανοιξω. ουτε μπορω να μπω στην προσθαφαιρεσαη προγραμματων. μου προτεινεται κατι???

Δημοσ.

Μπες σε safe mode και ανοιξε το msconfig γραφοντας το στην εναρξη εκει που κανεις και την αναζητηση. Πηγαινε μετα στα προγραμματα που ανοιγουν κατα την εκινηση των win και βγαλε αυτα που ειναι υποπτα ή ακομα καλυτερα αν βρεις αυτο το υποτιθεμενο spyware. Ολα αυτα σε περιπτωση που δεν μπορεις να το βρεις στην προσθαφαιρεση και να το αφαιρεσεις. Για να μπεις σε safe mode πατας F8 την ωρα που μπουταρει το pc.

Δημοσ.

Και να προσθέσω οτι καλύτερα να διαλέξεις την επιλογή ασφαλή λειτουργία με δίκτυο. Μπαίνεις, απο το msconfig βγάζεις το .exe που νομίζω θα έχει περίεργο όνομα, με κάτι αριθμούς, και για να καθαρίσεις και πλήρως, κατεβάζεις το malwarebytes απο το internet και κάνεις quick scan.

Και θα καθαρίσεις

Δημοσ.
σημερα ανοιγοντας τον υπολογιστη μου εμφανιστηκε εγκατεστημενο (spyware πρεπει να ναι) ενα προγραμμα που ονομαζεται security tool. μετα απο 20 περιπου δευτερολεπτα ενω ειμαι στα windows ξαφνικα εξαφανιζονται ολα τα εικονιδια και γινεται η οθονη μπλε. συνεχεια μου βγαινει προβλημα απο το security tool οτι βρεθηκε ιος κλπ κλπ.

προσπαθω να ανοιξω διαφορα antispyware (spybot) και antivirus αλλα το προγραμμα δεν μ αφηνει να ανοιξω τιποτα. μονο ιντερνετ. προσπαθησα να κανω και επαναφορα συστηματος αλλα δν μ αφηνει ουτε αυτο να το ανοιξω. ουτε μπορω να μπω στην προσθαφαιρεσαη προγραμματων. μου προτεινεται κατι???

>http://www.techjaws.com/how-to-remove-security-tool-virus/

δοκίμασε τον οδηγό αυτό μάλλον θα καθαρίσεις έτσι

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τι γίνεται ρε παιδιά με τον συγκεκριμένο ιό;

Προχθές με ενημέρωσε ένας φίλος μου ότι του κόλλησε στα XP το security tool και του !@&%$!@*# ο υπολογιστής.. με safe mode και manual delete αρχείων το φτιάξαμε.. του έλεγα τι βλακείες κατέβασε πάλι και μου έλεγε τίποτα, μόνο του εμφανίστηκε και δεν τον πίστευα..

σήμερα με ενημέρωσε η μάνα μου ότι είχε κι αυτή τον ίδιο ιό στο laptop της με xp.. :P

Δημοσ.
Τι γίνεται ρε παιδιά με τον συγκεκριμένο ιό;

Προχθές με ενημέρωσε ένας φίλος μου ότι του κόλλησε στα XP το security tool και του !@&%$!@*# ο υπολογιστής.. με safe mode και manual delete αρχείων το φτιάξαμε.. του έλεγα τι βλακείες κατέβασε πάλι και μου έλεγε τίποτα, μόνο του εμφανίστηκε και δεν τον πίστευα..

σήμερα με ενημέρωσε η μάνα μου ότι είχε κι αυτή τον ίδιο ιό στο laptop της με xp.. :P

Δεν εμπιστεύομαι κανένα χρήστη, ούτε εμένα. Τίποτα δεν γίνεται μόνο του.

Κατέβασε το spybot search and destroy

Εγκατεστησε το χωρις να βαλεις την συνεχη προστασία και χωρις να εγκαταστησεις toolbar

Κανε update

Κανε Ανοσοποίηση (innoculation)

Κλείνεις το spybot και το ξεχνάς για ένα μήνα

Μια φορά το μήνα, το ανοίγεις, το ενημερώνεις και κάνεις εκ νέου Ανοσοποίηση.

Με αυτό το πολύ απλο πράγμα δεν μπορείς να φανταστείς πόσο mallware γλυτώνεις.

Δημοσ.
Δεν εμπιστεύομαι κανένα χρήστη, ούτε εμένα. Τίποτα δεν γίνεται μόνο του.

Κατέβασε το spybot search and destroy

Εγκατεστησε το χωρις να βαλεις την συνεχη προστασία και χωρις να εγκαταστησεις toolbar

Κανε update

Κανε Ανοσοποίηση (innoculation)

Κλείνεις το spybot και το ξεχνάς για ένα μήνα

Μια φορά το μήνα, το ανοίγεις, το ενημερώνεις και κάνεις εκ νέου Ανοσοποίηση.

Με αυτό το πολύ απλο πράγμα δεν μπορείς να φανταστείς πόσο mallware γλυτώνεις.

+1

ασσαααααασ

Δημοσ.

Πάντως το spybot δεν βρήκε τίποτα.. έσβησα manual τα αρχεία από τους φακέλους temp κτλ.. καθάρισα και με το hijackthis τις @!$*$@! που άνοιγαν στο startup.. βρήκε και το anti-malware bytes 1-2 προβλήματα και είναι κομπλέ..

Δημοσ.
Πάντως το spybot δεν βρήκε τίποτα.. έσβησα manual τα αρχεία από τους φακέλους temp κτλ.. καθάρισα και με το hijackthis τις @!$*$@! που άνοιγαν στο startup.. βρήκε και το anti-malware bytes 1-2 προβλήματα και είναι κομπλέ..

Αν απαντάς σε μένα, εγώ δεν μιλησα για αντιμετώπιση, αλλά για πρόληψη.

Δημοσ.

Ναι για πρόληψη είναι πολύ καλό και όντως γλιτώνεις μπόλικο πράγμα.

Πάντως το security tool κυκλοφορεί τον τελευταίο χρόνο πάρα πολύ, συνέχεια αλλάζει κώδικα και ξεφεύγει απο τα antivirus (τα signature-based), και έχει αυτή τη βλακεία να μη σε αφήνει να τρέξεις κανένα exe.

Πάντα όμως λύνεται σε λίγα λεπτά:

Safe mode with networking->κατέβασμα malwarebytes free->quick scan->τέλος. (άντε και ένα hitman pro για ποικιλία)

Το έχω δει παρα πολλές φορές και πάντα έτσι το λύνω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Φιλε ,

Οτι ειπες εσυ εγινε και σε εμενα Χτες Και δεν μπορω να κανω τιποτα . Αν εχεις Καμια Λυση Γραψε μου .....

Δημοσ.

"Αυτο το προγραμμα παιζει καιρο στην πιατσα τωρα εχει ανθισει μεσο facebook στο στελνει καποιοσ φιλος σου και σου "surprise download this" opoy ayto ειναι το αρχικα μολυσμενο pc.

Το εβγαλα σε φιλο μπαινοντας σε safe mode with network connection κατεβασα το malware bytes free εκδοση update και ολα κομπλε!"

Tωρα ειδα τον αποπανω soz for repeating

Δημοσ.

οποτε ανοιγω το pc το microsoft security essentials στα temp files μου βρισκει το Fgrabber.A,to kaνει κατάργηση καθε φορα,αλλα παλι οταν ξανανοιγω to pc,παλι εκει αυτο...δοκιμασα το Spybot - Search & Destroy,τιποτα,δοκιμασα το Malwarebytes' Anti-Malware ,παλι τιποτα...ξερει καποιος τι πρεπει να κανω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...