Προς το περιεχόμενο

Τα windows 7 που εχω ληγουν σε 2 μερες!

anastasios5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια βοηθεια!Τα windows 7 που εχω ληγουν σε 2 μερες.Ειχα κατεβασει την δοκιμαστικη εκδοση το καλοκαιρι και μου εβγαλε ενα μυνημα οτι σε 2 μερες η προεκδοση θα ληξει και θα πρεπει να εγκαταστησω καποια εκδοση των windows!Τι θα κανω?αν βαλλω παλι το cd με τα Windows Vista τα αρχεια που εχω θα χαθουν!Τι μπορω να κανω?Ειμαι απελπισμενος!:cry:

Σας παρακαλω βοηθηστε με γρηγορα δεν εχω χρονο!Μονο 2 μερες!

Δημοσ.

βάλε την ημερομηνία κάνα χρόνο πίσω

σε έμενα δούλεψε!

βαλτην πρώτα π.χ. 5 μέρες πίσω και αν σου βγάλει ότι έχεις άλλες 7 ήμερες τότε είσαι οκ και το βάζει κάνα χρόνο πίσω όπως είπα...

ελεος απο οτι ξερω τα win xp beta δεν λήγουν...

ελα τωρα μες τα bugs ειναι!

Δημοσ.

Αν βαλεις αλλη ημερομηνια το πιο πιθανο ειναι να μην δουλευει σωστα το antivirus σου μετα...Δεν θα κανει Update.....

Χαλάρωσε καταρχάς....Οταν τα εβαλες δεν ηξερες οτι ειναι δοκιμαστικά?

Γι αυτο ο οργανωμενος χρηστης κανει partition ή εχει άλλον δισκο για το λειτουργικό κ αλλον δίσκο για τα αρχεία του....

Παρε εναν εξωτερικο τωρα κ περνα τα εκει.Κανε το φορματ σου κ ετσι δεν χανεις τπτ....

Δημοσ.

27 δεκμβριου 2009 το εχω βαλει και κανει μια χαρα update το antivirus...(avast)

ναι αν το βαλει πολυ πισω δεν θα κανει update

με αυτον τον τροπο θα κερδισεις αρκετο χρονο...

Δημοσ.

απλός δεν θα το ξαναβγάλει τώρα...

δεν ξέρω μέχρι πότε θα μπορείς να το εχεις έτσι..

---------- Προσθήκη στις 17:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:10 ----------

γιατί 29/2/2010 θα σου δείξει κάποτε και τοτε θα έχουν λήξει (σε 2-3 μήνες)

στο laptop της μάνας μου που τις τα είχα βάλει τις το έβαλα 3/5/2009

και με αυτήν την ημερομηνία δούλεψε...

πάνω κάτω έχεις ένα χρόνο ακόμα(έτσι πιστεύω)

εισαι μελος στο XXXXXXXXXXX?

Δημοσ.

Να ρωτησω κ κατι πανω στο θεμα.... Εστω οτι σε καποιον υπολογιστη εχουμε τα 7 trial.

Μπορουμε απλά με αλλαγή κωδικού να τα κάνουμε κανονικά ή θέλουν φορματ?

Δηλαδή είναι όπως τα προγράμματα που βαζοντας τον κωδικο τελειώνι το Trial κ σου ξεκλειδώνει το κανονικό προγραμμα?

Δημοσ.
Να ρωτησω κ κατι πανω στο θεμα.... Εστω οτι σε καποιον υπολογιστη εχουμε τα 7 trial.

Μπορουμε απλά με αλλαγή κωδικού να τα κάνουμε κανονικά ή θέλουν φορματ?

Δηλαδή είναι όπως τα προγράμματα που βαζοντας τον κωδικο τελειώνι το Trial κ σου ξεκλειδώνει το κανονικό προγραμμα?

Αν δεν εχεις περασει crack και βαλεις key αναλογο με την εκδοση που εχεις δεν θα εχεις προβλημα . Αλοιως....:cry:

Δημοσ.

ρε παιδια και τα δικα μου 7ρια ληγουν σε 2 μερες και δεν εχουν περασει ουτε 2 βδομαδες απο τοτε που τα περασα:cry::cry:.ετρεξα το Activation και μετα την επανεκκινηση βγηκε ενα παραθυρο των windows που ελεγε οτι τα windows ενεργοποιηθηκαν αλλα μετα απο λιγο μου ξανα εβγαλε ανακινωση που ελεγε οτι ληγουν σε δυο μερες,εκτος απο το να αλαξω την ημερομηνια εχετε καποια αλη ιδεα γιατι δεν εχω ορεξη για αλλο format.:cry:

επεισης τοις τελευτεες μερες γραφει στην κατω δεξια γωνια του desktop αντιγραφο αξιολογησης

Δημοσ.

Kamene 95,να αλλαξεις την ημερομηνια του υπολογιστη και βαλτη ενα χρονο πριν.Οσο για αυτο που γραφει στην γωνια δεξια το βγαζει και σε εμενα αλλα δεν γινεται να το αφαιρεσεις.Το εχει επειδη η εκδοση ειναι δοκιμαστικη.

Δημοσ.
Kamene 95,να αλλαξεις την ημερομηνια του υπολογιστη και βαλτη ενα χρονο πριν.Οσο για αυτο που γραφει στην γωνια δεξια το βγαζει και σε εμενα αλλα δεν γινεται να το αφαιρεσεις.Το εχει επειδη η εκδοση ειναι δοκιμαστικη.

ευχαριστω anastasios5 αλλα μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος εκτος απο το να αλαξω την ημερομηνια

Δημοσ.

Για απορίες, συζήτηση και download links προς cracks, loaders, timebomb fixes κ.ά. τέτοια, υπάρχουν άλλοι ιστότοποι. Το Insomnia δεν προσφέρεται για τέτοιου είδους ερωτήματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...