Προς το περιεχόμενο

Συνέχεια χαλάει ο σκληρός δίσκος

skim045

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Θα μπω απ'ευθείας στο θέμα. Τον Αύγουστο αγόρασα ένα κουτί και συγκεκριμένα αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Storm-Scout-SGC-2000-KKN1-GP.htm μαζί με ένα τροφοδοτικό, αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-650W-CMPSU-650TXEU.htm. Απο τότε μου έχουν χαλάσει 6 σκληροί. Το περίεργο είναι οτι πάντα χαλάει αυτός που έχει το λειτουργικό. Τι μπορεί να φταίει; Όλα ξεκίνησαν απο τότε που άλλαξα το κουτί. Κοντεύω να τρελαθώ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Σας παρακαλώ βοηθήστε.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Φίλε έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Πριν καιρό είχα πάρει 2 500άριδες σκληρούς (seagate barracuda) απο το e-shop. Πρίν 1,5 μήνα έκανα format και ο ένας σκληρός που έιχα το λειτουργικό είχε 4100 bad sectors και ο δεύτερος που χρησιμοποιούσα ως αποθηκευτικό 75. Τους πήγα πίσω στο e-shop και τους αντικαταστήσαν.

Τώρα αυτός που έχει το λειτουργικό (αντικατεστημένος) έχει βγάλει ήδη 31 bad sectors,βασικά αθξανόταν σιγά σιγά,ξεκίνησε με 2 πριν 1-1,5 βδομάδα και κάθε λίγες μέρες χάλαγαν κ άλλα sectors... (σύμφωνα με το hard disk sentinel πάντα) και δεν ξέρω τι να κάνω.

Φίλε skim045 προφανώς χαλάει περισσότερο αυτός που έχει το λειτουργικό λόγω του ότι κάνουμε μεγαλύτερη χρήση αυτού του δίσκου σε σχέση με τον άλλον. Αλλά γιατί χαλάνε δεν ξέρω και πραγματικά προβληματίζομαι...

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό σου είναι υπεράνω κριτικής, παρόλα αυτά, μέτρα καμιά τάση και έλεγξε για καμιά διαρροή τάσης στο case.

Αν δεν μένεις πάνω από το μεγαλύτερο μαγνήτη ever - και δεν κλοτσάς το case καθημερινά, ίσως μπορώ να μαντέψω το επίθετό σου :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
..και ο ένας σκληρός που έιχα το λειτουργικό είχε 4100 bad sectors και ο δεύτερος που χρησιμοποιούσα ως αποθηκευτικό 75. Τους πήγα πίσω στο e-shop και τους αντικαταστήσαν.

άνετα η αλλαγή;

την ιδια μερα σου εδωσαν τους νέους;

σκεφτομαι να παω κι εγω, εχω εναν με 320 bad

(αλλα έχει σταματήσει εκει, δεν αυξανονται παρότι τον έχω ζορίσει )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...