tolis_01 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 +1 στο από πάνω. Κι εγώ δεν καίγομαι στο facebook, καίγομαι σε άλλα. Το διαφορά έχει;
antonisid Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Η κορυφαία ειδοποίηση που μου ήρθε στο face ήταν για μια αγελάδα διαιτητή στο farmville...και κατάλαβα οτι καλύτερα να καίγεσαι σε rapid & torrents , όπως αναφέρει ο Linus , παρά να γίνω e-αγρότης .
Francisco Goya Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά : τα screenshots από Farmville στις φωτογραφίες του profile ...
million_voices Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 σημασια εχει το ποσοι ΔΕΝ καιγονται....πχ που δεν το χρησιμοποιω ειμαι καμπουρης,λεπρος ακοινωνικοποιητος? θα ελεγα οτι εισαι μια χαρα αλλα ρε παιδι μου αυτη η εμμονη σου με τον πορτα και τα παραθυρα του με κανει να το σκεφτομαι:p:p
VickyMav Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Και το Mafia Wars να καεί τώρα, μας έχουν πρήξει!
mdr21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Απ οτι καταλαβα σταματανε οι ειδοποιησεις απο applications που ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ και οχι τα feeds στο home screen απο την πορεια φιλων σε applications οπως κατακρινετε οι περισσοτεροι εδω (πχ farmville, mafia wars). Τα δευτερα σταματανε απλα με το κουμπι "hide" που εμφανιζεται διπλα απο καθε ποστ sto home screen.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα