Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Facebook ανακοίνωσε ότι από τη 1 Μαρτίου το σύστημα ειδοποιήσεων των εφαρμογών θα σταματήσει να λειτουργεί με την τωρινή του μορφή. Πολλοί χρήστες έχουν διαμαρτυρηθεί ότι καθημερινά βομβαρδίζονται από άχρηστες ειδοποιήσεις, και σίγουρα η ανακοίνωση αυτή θα επιφέρει θετικά σχόλια.

Αντί για ειδοποιήσεις, θα παρέχεται η δυνατότητα στους σχεδιαστές εφαρμογών να επιλέγουν τον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνούν με τους χρήστες για αλλαγές ή ενημερώσεις των εφαρμογών τους. Από τη σελίδα προτείνεται περισσότερο η λύση του email, ειδοποιήσεις στο dashboard ή η χρήση μετρητών (εφόσον ο χρήστης έχει συναινέσει σε αυτό).

Αναλυτικότερα, η μέθοδος των μετρητών μοιάζει με τις ειδοποιήσεις που λαμβάνουν οι χρήστες μέχρι και σήμερα, μόνο που με τις νέες μεθόδους, οι μετρητές θα ενσωματώνεται σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά. Αν η εφαρμογή περιλαμβάνεται στις αγαπημένες σας, τότε ένας μετρητής θα εμφανίζεται και θα φανερώνει τον αριθμό των ειδοποιήσεων που έχετε από την συγκεκριμένη εφαρμογή.

Ακόμα, η σελίδα έχει δημοσιεύσει κάποιες τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιούν οι σχεδιαστές των εφαρμογών ως ειδοποιήσεις.

Link.png Site: mashable.com

Δημοσ.

Οι συνεχείς άσχετες ειδοποίησεις που αφορούν διάφορα χαζοπράγματα, μειώθηκαν για μένα πάντως, πατώντας Χ στην κάθε μία και μετά report spam

Δημοσ.

σημασια εχει το ποσοι ΔΕΝ καιγονται....πχ που δεν το χρησιμοποιω ειμαι καμπουρης,λεπρος ακοινωνικοποιητος?

Δημοσ.
σημασια εχει το ποσοι ΔΕΝ καιγονται....πχ που δεν το χρησιμοποιω ειμαι καμπουρης,λεπρος ακοινωνικοποιητος?

ντροπη σου και μονο που το λες...απελαση τωρα...:-D

Δημοσ.
καιρος ηταν!

Πες τα! Μας τα εχουνε κανει.... ολοι οι αργοσχολοι, ολοι μερα...να πανε να οργωσουνε στα αληθεια αμα τους αρεσει τοσο πολυ!!!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

σιγα ρε παιδια ο ενας γουσταρει και παιζει farmville κλπ ενω αλλος δεν γουσταρει να ασχολειται.εγω ´ροσωπικα δεν ασχολουμαι με τα παιχνιδια του facebook.αλλα τι παει να πει καιγεται κοσμος,καψιμο ειναι και να μην κανεις και τιποτα στην τελικη.βρηκαμε τωρα μια λεξη και την πετατε οπου ναναι κατα τ´αλλα γραφετε σε forum τεχνολογιας.αλλα μ´αρεσει το ενδιαφερον μερικων που πουλανε χαιλικι οτι θελουν να προστατεψουν τον κοσμακη που "καιγεται"..χαλαρωσε ρε μεγαλε αν θες να βοηθησεις πανε βαλε κανα φραγκο σε καμμια ανθρωπιστικη οργανωση..

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Για μερικούς κάψιμο είναι, και κατάντια.Στις διακοπές μου τα χριστούγεννα ήταν μία μάνα με 4 παιδιά και τον σύζηγο της και έψαχνε απεγνωσμένα και σαν τρελή να βρει pc για να μπει farmville.

Έλεος δηλαδή.

Δημοσ.

Μπα δεν το θεωρώ κάψιμο το farmville. Όχι περισσότερο από το κάψιμο που χω κάνει σε διάφορα παιχνίδια Ogame,Ikariam.... Ή το κάψιμο ορισμένων σε φόρουμ, σε τόρρεντ σε rapidshare(πόσοι από αυτούς που κατακρίνουν το κάψιμο του farmville θα έχουν περάσει πολλές ώρες πάνω από το ρούτερ να κάνουν reset για να αλλάξει ip :lol:), πόσοι από αυτούς θα έχουν περάσει άπειρες ώρες παίζονται l2,wow,dota,assasin,football manager....

Απλώς νομίζω ότι τα σχόλιά σας επηρεάζονται από την γενικότερη τάση, που υπάρχει σε κάποιους ανθρώπους να μειώνουν το facebook, και να θεωρούν τον εαυτό τους υπεράνω που δεν... κύλησαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...