sir_platanight Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα παιδια η εχω προβλημα με τα συγκεκριμενα parts η απλα ειμαι πολυ αρχαριος πανω σε αυτο το θεμα..οπως λεει ο τιτλος εχω την εν λογω μητρικη και τον εν λογω επεξεργαστη..αλλα δν μπορω να κανω overclock με τιποτα..και ο λογος που θελω να κανω ειναι επειδη πριν καποιο καιρο πηρα μια powercolor 5850 και μου ειπαν δν γινεται να εχεις τοσο καλη καρτα και να μην εχεις υπερχρονισει τον επεξεργαστη σου..ετσι αποφασισα να κανω...αλλα ολες μου οι προσπαθειες δν ειχαν αποτελεσμα..γιατι δεν εμπαινε ο υπολογιστης μου στα windows...ξερω πως δεν ειναι και η καλυτερη μητρικη για overclock αλλα αν καποιος εχει λυση ας με βοηθησει!!ευχαριστω προκαταβολικα... Ο υπολογιστης μου εχει ως εξης: Case:Coolermaster Cosmos RC-1000 Cpu:Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.4Ghz Cpu Cooler:ZALMAN CNPS 9500AT M/B:ASUS P5N32-E SLI PLUS PSU:Thermaltake Toughpower 750W VGA:Powercolor HD5850 1GB 725/1000 Ram: 4x1gb 800mhz HDD: 1x500,2x250 WD Monitor:LG 19" , LG TV 26" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είναι ούτε η καλύτερη μητρική - ούτε το καλύτερο revision, αλλά όλο και κάτι θα γίνετε. Δώσε vcore και vtt και βλέπεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.