eyes_o9001 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Σιγά τα ωά,τι να δούμε σε 3D την μπίχλα; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
eyes_o9001 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 (το κομπλεξ δεν εχει όρια) Αυτό λέω κι εγώ.. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Linus_21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μόνο εμένα εκνευρίζουν, τα άπειρα τετραγωνάκια με τις φωτογραφίες στην Ακρόπολη??
hostolis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Να απενεργοποιήσεις το Panoramio απο το Geographic web τότε.
GoMaR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 ελατε ρε παιδια.Μια αρχη ειναι..Θα ερθει και η σαλονικα και η πατρα και το ηρακλειο και ο τυρναβος λαρισης Ασχετα αν κανεναν δεν βολευει το 3dview.Τι ; για να δουμε την ακροπολη;
seoko Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Πάντως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το Google Street View, όπου μπορείς να δεις τους δρόμους σαν να ήσουν πεζός. Η Ελλάδα είναι στις μελλοντικές χώρες που θα εφαρμοστεί αυτή η εφαρμογή. Α και να επισημάνω ότι φορτηγά της Google ήταν στην Θεσσαλονίκη
Zeknafein Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Πες τα ρε αδερφέ Αθήνα με λες και σαχλαμάρες, Σαλόνικα σε λέω και ξερό ψωμί! χαχαχα
louben Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 παιδια συγνωμη αλλα πως μπορω να δω το 3D στο google earth?Dε λεπω καποια επιλογη?Επιπλεον το μενου μου το βγαζει με χαρακτηρες αχνους σχεδον αδιακριτους γιατι?
louben Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 παιδια συγνωμη αλλα πως μπορω να δω το 3D στο google earth?Dε λεπω καποια επιλογη?Επιπλεον το μενου μου το βγαζει με χαρακτηρες αχνους σχεδον αδιακριτους γιατι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα