nemesis345 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Έχω ένα Desktop PC με Windows XP, παραθέτω τεχνικά χαρακτηριστικά: Motherboard Asus P5GD2 Deluxe Wi-Fi edition hdd 160g DVD/CD-RW LG Floppy Disk CPU Intel Pentium 4 3.2Ghz 2 RAM TWINMMOS 512 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM 2 RAM KINGSTONE 512 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM Audio OnBoard: C-Media CMI9880 High Definition + 2 παλιά Ηχεία pci-e MSI rxi550 td128eh Τροφοδοτικό 300Watt Το πρόβλημα: Όταν κλείσει το PC μετά από ένα 5λεπτο ξανανοίγει μόνο του. Θέλω τα φώτα σας, τι μπορεί να το προκαλεί! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Sir Pretender Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Τσέκαρε το BIOS μήπως έχει ενεργοποιηθεί κατά λάθος κάποια σχετική επιλογή (έχω χρόνια να το ψάξω κι έτσι δεν θυμάμαι ακριβείς ονομασίες αλλά ριξ' του μια ματιά).
isay Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Αποσύνδεσε το καλώδιο δικτύου και το ποντίκι και πες μας αν το κάνει πάλι.
nemesis345 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Αποσύνδεσε το καλώδιο δικτύου και το ποντίκι και πες μας αν το κάνει πάλι. Για το καλώδιο δικτύου μπορώ να υποθέσω, WAKE UP on LAN, αν κάνω λάθος πές μου. Το mouse όμως γιατί?
isay Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Για το καλώδιο δικτύου μπορώ να υποθέσω, WAKE UP on LAN, αν κάνω λάθος πές μου.Το mouse όμως γιατί? Για αυτό που φαίνεται στην εικόνα
nemesis345 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Για αυτό που φαίνεται στην εικόνα ΟΚ! Αλλά που είναι αυτές οι επιλογές? Μιλάμε πάντα για τα XP 32bit και noname mouse. Όχι τίποτα άλλο, απλά εγώ δεν την έχω συναντήσει ποτέ...!
isay Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Start --> Control panel -->Hardware and sound --> Device manager βρες το ποντίκι σου ή κάποιο HID ποντίκι (είναι όλα στην κατηγορία ποντίκια) Κάνε διπλό κλικ και μετά καρτέλα power management Οδηγίες από VISTA. Βρες τα ανάλογα για xp (device manager) Αν έχεις ελληνικά windows κάνε αναγωγή στους ελληνικούς όρους Επιμένω: Για να δεις αν φταίνε αυτά, αποσύνδεσε τα και μετά βλέπεις τις αλλαγές πρέπει να κάνεις.
nemesis345 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 ...Επιμένω: Για να δεις αν φταίνε αυτά, αποσύνδεσε τα και μετά βλέπεις τις αλλαγές πρέπει να κάνεις. Καλά αυτό εννοείται!
nemesis345 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Τελικά όλα όσα συζητήσαμε ήταν περιττά (ύστερα από την βιοψία). Το πρόβλημα αποδείχτηκε πως ήταν τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο από το τροφοδοτικό...... Παιδιά σας χιλιο-ευχαριστώ για την συμβολή σας αυτή... Τελικά έχουν δίκιο, για να λύσεις ένα πρόβλημα ξεκινάς πρώτα από τα απλά... δεν είναι ανάγκη να λές ότι είναι κάτι σοβαρό...! :shifty:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.