Προς το περιεχόμενο

Αγορά ρολογιού απο Αγγλία, creativewatch.co.uk

giorgos_k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να αγοράσω ενα ρολόι Tissot απτο creativewatch.co.uk, όπου βλέπω οτι το συγκεκριμένο ρολόι που θέλω το έχει 100 λίρες κάτω αποτι πουλιέται στα φυσικά καταστήματα της Αγγλίας. Πώς σας φαίνεται το site/κατάστημα? Δεν μπορώ να εντοπίσω κάτι το μεμπτό. Έχει κάποιος εμπειρία απτο κατάστημα αυτό, ή θα αγοράζατε εσείς μέσω internet απο εκεί? Είναι αρκετά τα λεφτά κ διστάζω λίγο, αλλά θα γλυτώσω 150€ αποτι αν το αγόραζα απο εδώ. Ευχαριστώ προκαταβολικά ;)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
θέλω να αγοράσω ενα ρολόι Tissot απτο creativewatch.co.uk, όπου βλέπω οτι το συγκεκριμένο ρολόι που θέλω το έχει 100 λίρες κάτω αποτι πουλιέται στα φυσικά καταστήματα της Αγγλίας. Πώς σας φαίνεται το site/κατάστημα? Δεν μπορώ να εντοπίσω κάτι το μεμπτό. Έχει κάποιος εμπειρία απτο κατάστημα αυτό, ή θα αγοράζατε εσείς μέσω internet απο εκεί? Είναι αρκετά τα λεφτά κ διστάζω λίγο, αλλά θα γλυτώσω 150€ αποτι αν το αγόραζα απο εδώ. Ευχαριστώ προκαταβολικά ;)

Φίλε μου γεια!

Ενδιοαφερομαι κι εγω να αγορασω καποιο ρολοι απο το συγκεκριμενο Site διοτι βρηλα το ρολοι που μου αρεσει 100+ € φθηνοτερα απο οτι στα ελλημικα καταστημτα/Κι εγω δε βλεπω κατι το μεμπτο περαν του οτι δεν μπορω να πληρωσω με Paypal (αν και μου ειπαν πως υπαρχει περιπτωση να συμβει και αυτο)

Θα ήθελα να μου πεις εαν εσυ τελικα εμπιστευτηκες το Site αυτο,αν ελαβες το ρολοι κ αν εμεινες γενικα ικανοποιημενος.Θα μου προτεινες ανεπιφυλακτα να αγορασω απο κει;

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Το site είναι γνωστό, το έχω πετύχει αρκετές φορές και δεν μου φαίνεται προβληματικό.

Παρόλα αυτά, δείξε μας το ρολόι, μήπως το βρούμε και κάπου αλλού, οι τιμές κάποιων Tissot που είδα εκεί και ξέρω δεν μου φάνηκαν και πάρα πολύ καλές.

Σχετικά με τα Tissot, το σίγουρο είναι ότι δεν θα έπαιρνα κάποιο μοντέλο t-touch από πουθενά αλλού, παρά μόνο Ελλάδα. Έχουν βγάλει μερικά προβλήματα και δεν θα ήθελα να το στέλνω Αγγλία για επισκευή-αλλαγή.

Έχω πάρει μερικά ρολόγια από πολύ πιο "δύσκολα" μέρη (Ασία, με τον φόβο του τελωνείου), αλλά οι διαφορές με τις τιμές εδώ ήταν αβυσσαλέες.

Δημοσ.

Εγώ θα αγόραζα άφοβα από το συγκεκριμένο.

Τους τσιγκανέιρος γκρέκος εμπόρους να φοβάσαι, που ρολόγια των 100€ τα πουλάνε 300€, "προσφορά από 450€ τιμή καταλόγου".

Δημοσ.

Εγω παιδιά θέλω το Diesel DZ7127 το οποιο δεν εχει εισαχθει στην Ελλαδα κ τα αλλα χρωματα που εχουν εισαχθει (DZ7125,DZ7126) κοστιζουν 300€ ενω εγω θα το παρω περι τα 210 €.

Δεν υπαρχει πουθενα αλλου αυτο το ρολοι φθηνοτερα..Απο Η.Π.Α που κοιταξα (και στο ebay επισης) κυμαινονται στα 310$ δλδ με την ισοτιμια της ημερας +- στα ιδια..Ασε που απο αμερικα μπορει να φας κ κανα τελωνειο με αυτους τους τρελους σημερα!!

Δημοσ.
Εγω παιδιά θέλω το Diesel DZ7127 ...

To συνειδητοποιείς το μεγεθός του, έτσι; 65mm, μόνο για να το φοράς στο λαιμό κανει!

Πάντως η αλήθεια είναι πως αν αγόραζα ποτέ fashion watch, αυτό θα ήταν το μόνο που θα το σκεφτόμουν.

Δημοσ.

Off topic πια.

Το συγκεκριμένο diesel έχει την πρωτοτυπία των πολλών διαφορετικών time zones που απεικονίζει, μόνο για αυτόν τον λόγο αξίζει. Αλλά έλεος, 6,5 εκατοστά ρολόι.

Έχω την υποψία ότι αυτή η μόδα με τα oversized ρολόγια σιγά σιγά τελειώνει. Αφού πόνεσαν τα μάτια μας για δυό-τρία χρόνια με 45+ mm, γυρνάμε στα 42-44, που είναι και το νορμάλ για εμένα.

Και,γνώμη μου, προτιμάτε ρολόγια εταιριών που κατασκευάζουν ρολόγια, αφήστε αυτές τις μοδάτες μάρκες που ζητάνε 300 ευρώ για ρολόγια που αξίζουν το πολύ πολύ ένα πενηντάρικο.

Δημοσ.

On topic ξανα,χθες παρηγγειλα το ρολοι (In stock) πληρωσα directly με Visa κ σημερα μου ειπαν το εξης: Good afternoon,Good news we did receive the payment many thanks, but unfortunately upon ordering this model in for you we have been informed that it is out of stock until the middle of April. I will get funds released back into your account today please allow 5-7 working days for this to show in your account. Sorry we have been unable to help on this occasion.

Και τωρα περιμενω επιστροφη χρηματων για να το παρω εξ'Αμερικης...

Αυτο το λεω μονο κ μονο για να εχετε υπόψιν σας οτι ακομη κ αν τους ρωτησετε μια φορα αν υπαρχει το ρολοι ,ξαναρωτηστε 2η φορα (οπως δεν εκανα εγω) πρωτου πληρωσετε..

Αυτα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...