Προς το περιεχόμενο

Emulator για x-box

gainof1dag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω εναν emulator για x-box και προσπαθω να τον κανω να δουλεψει αλλα τιποτα.Ενα φιλαρακι που εχω μου ειπε οτι και ο καθηγητης του τον εχει και οτι αυτος τον εκανε να δουλεψει αλλα δεν θυμαται πως το εκανε,κριμα.Μηπως ξερει κανεις κατι.Εαν υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει του στελνω και τον emulator για να δει τι μπορει να κανει.

Δημοσ.

den yparxei periptwsh na douleuei file mou oso kai na xtypiesai!skepsou to kai apla,edw emulator gia psx de douleuei kai 8a doulepsei gia xbox?vevaia allo douleuei kai allo paizei games,e?anyway h elpida pe8ainei panta teleutaia,an parola auta kaneis na pai3ei sto pc sou estw kai 1 game,egw sou xarizw to xbox mou me ola ta accessories tou!

Δημοσ.

BASS esy mallon 8a ta 3ereis ola e?sou douleuei psx emulator?den einai mono an douleuei kai an paizei merika,auto to 3eroume!ola ta psx games de ta paizei kanenas emulator so far!twra an exeis ftia3ei esy kapoion kai de mas to les,krima..!!tespa,auta!

Δημοσ.

Φιλε icecut μαλλον θα το χασεις συντομα το x-box σου και τα accessories του γιατι εχουμε επαφη με εναν φιλο σουηδο και ο emulator δουλευει κανονικα το ξαναλεω κανονικα.Οταν ειναι για να δωσουμε καποιες πληροφορειες στο forum σχετικα μην χαθεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...