Madlef86 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα σε όλα τα παιδιά του forum! Σήμερα λέω να πάω να "χτυπήσω" κανέναν μικρό ssd... Λογικά 60 gb... Εσείς ποιο μου προτείνετε; Έχει κάποιος από εσάς προσωπική εμπειρία από κάποιον; Θα πάω σε κατάστημα Plaisio γι αυτό άμα είναι πείτε μου κανέναν από εκεί..... Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση όταν τον βάλω για να τον αναγνωρίση και να κάνω format και να περάσω τα Win 7; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Καλημέρα!
Madlef86 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντησή σου. Έχεις κάποια εμπειρία ή έχεις ακούσει ότι είναι καλός; Θέλει κάποια ρύθμιση στο bios για να κάνω format ή παίζει κανονικά; ---------- Προσθήκη στις 10:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:40 ---------- Μέχρι 160€ λέω να δώσω......
giokspy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 οτι παρεις να σιγουρευτεις οτι υποστηριζει trim
Madlef86 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Ωραία αλλά.... Τι είναι το trim...; Συνοπτικά...
*trinity Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Τον εχω 3 μηνες και ειμαι κατενθουσιασμενος,και βεβαια υποστηριζει trim=defrag
antonl Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Πρακτικά είναι κάτι που αν δεν υποστηρίζεται από τον SSD, οδηγεί σε πτώση επιδόσεων με την πάροδο του χρόνου. Για να πραγματοποιείται αυτόματα θα πρέπει να υποστηρίζεται κι απ το λειτουργικό (και ίσως να γίνει κάποια ρύθμιση απ το BIOS). Για περισσότερες λεπτομέρειες, wiki. edit: TRIM != defrag :>
giokspy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 εγω παντως αν δεν πηγαινα στον 80αρη intel θα επαιρνα τον 40αρη(οπως πηρα και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος).και ειναι και οικονομικος. η μπορεις να περιμενεις τους καινουριους OCZ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.