Προς το περιεχόμενο

Apple TV

kebinB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν τσίμπησα σήμερα ένα Apple TV Δεν έχω και HDMI καλώδιο που να πάρει μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω τώρα αύριο θα πέσει και το full hack) + Time Capsule.

Λοιπόν ας περάσουμε σε μερικά τεχνικά ζητήματα για το πως να το στήσω γιατί προβληματίζομαι αρκετά :P.

Έχουμε και λέμε.

εκεί που κολλάω περισσότερο είναι από που θα βγάζει τον ήχο στο θέμα της μουσικής & ταινείες, podcasts ΚΛΠ.

Λοιπόν περνάω όλο το Music Library σε ένα partition του Time Capsule.

Απο εκεί θα βλέπει το appleTV όλο το Library αλλά συγχρόνως και το mac.

To appleTV αν συνδεθεί με HDMI θα παίζει απο τα ηχεία της τηλεορασής τα μαμίσια, με λίγα λόγια χαμηλή τελείως ποιότητα. Εχει καμία ρημάδα επιλογή να παιζει απο τα ηχεία που είναι συνδεδεμένο το μακ?

Αν πάλι χρησιμοποιήσω τα ηχεία του mac δεν μπορώ να συνδέσω το subwoofer των ηχείων μόνο το right & left ηχείο.

Αν γίνει η παραπάνω διαδικασία το μακ μένει χωρίς ήχο, υπάρχει κανένα καλώδιο που να κάνει σπλιτ σε μακ και σε appletv?

Άλλο σενάριο να χρησιμοποίσω κάτι άλλα ηχεία που ποτέ δεν κατάφερα να τα συνδέσω στη τηλεόραση (είναι μια samsung 32'' " συνδέονται εν μέρη αλλά μετά δεν συντονίζει ο ήχος της τηλεόρασης απο το τιλεκοντρόλ. Φυσικά τα ηχεία αυτά δεν είναι καλύτερα απο αυτά που έχω συνδεδεμένα στα μακ. Επίσης αυτά έχουν ένα καρφί πράσινο μόνο για τον ήχο.

Τι πρωτείνεις τι καλώδια να πάρω; Και πως να το στήσω;

Δημοσ.

αυτες τις δουλειες τις κανουν οι ενισχυτες...

συνδεεις την εξοδο ηχου του apple tv στον ενισχυτη και τα ηχεια στον ενισχυτη

και οτι συσκευες θες να παιζουν απο τα παραπανω ηχεια τις συνδεεις στον ενισχυτη

(πχ το mac που ανεφερες...)

τωρα αν προτιμησεις split καλωδιων θα ειναι πιο δυσκολο...

Δημοσ.

@kevinB

Το AppleTV πίσω έχει εκτός από HDMI και Component έξοδο για εικόνα και κλασσική έξοδο RCA για ήχο.Θα συνδέσεις την έξοδο αυτή με τον ενισχυτή σου και θα απολαύσεις έτσι ποιοτικά τη μουσική σου.Μην ξεχάσεις να κάνεις mute την τηλεόραση γιατί θα ακούγεται και από 'κει ήχος.

@DimAslan

Κατά την ταπεινή μου άποψη και εμπειρία το ATV αξίζει αν έχεις λογαριασμό στο αμερικάνικο iTunes Store, ώστε να μπορείς να νοικιάζεις-αγοράζεις ταινείες και σειρές.Αν όμως θες μόνο να ακούς τη μουσική που έχεις στον υπολογιστή σου, να βλέπεις τις φωτογραφείες σου στην τηλεόραση όπως ο φίλος kevinB τότε καλώς.Υπάρχουν όμως για αυτά καλύτερες λύσεις.

Δημοσ.
@kevinB

Το AppleTV πίσω έχει εκτός από HDMI και Component έξοδο για εικόνα και κλασσική έξοδο RCA για ήχο.Θα συνδέσεις την έξοδο αυτή με τον ενισχυτή σου και θα απολαύσεις έτσι ποιοτικά τη μουσική σου.Μην ξεχάσεις να κάνεις mute την τηλεόραση γιατί θα ακούγεται και από 'κει ήχος.

@DimAslan

Κατά την ταπεινή μου άποψη και εμπειρία το ATV αξίζει αν έχεις λογαριασμό στο αμερικάνικο iTunes Store, ώστε να μπορείς να νοικιάζεις-αγοράζεις ταινείες και σειρές.Αν όμως θες μόνο να ακούς τη μουσική που έχεις στον υπολογιστή σου, να βλέπεις τις φωτογραφείες σου στην τηλεόραση όπως ο φίλος kevinB τότε καλώς.Υπάρχουν όμως για αυτά καλύτερες λύσεις.

η υπηρεσια ενοικιασης-αγορας ταινιων/σειρων μεσω iTunes δεν υποστηριζεται στην Ελλαδα... :fear::fear:

Δημοσ.
η υπηρεσια ενοικιασης-αγορας ταινιων/σειρων μεσω iTunes δεν υποστηριζεται στην Ελλαδα... :fear::fear:

Εκτός και αν κάνεις έναν λογαριασμο στο Αμερικάνικο iTunes store και μετά τον πιστώνεις με prepaid αμερικάνικες κάρτες από το ebay ...

Τότε μια χαρά υποστηρίζοντε και οι ταινίες και οι σειρές ;)

Δημοσ.
Εκτός και αν κάνεις έναν λογαριασμο στο Αμερικάνικο iTunes store και μετά τον πιστώνεις με prepaid αμερικάνικες κάρτες από το ebay ...

Έεεεεεεεεετσι!:devil:

Δημοσ.

he has the point ;)

(ελληνικοί χαρακτήρες)

δεν το έχω ψαχουλέψει ακόμα..το βράδυ αν έχω το κουράγιο θα αρχίσω το χακινγκ ;)

Δημοσ.
Αυτή τη στιγμή παιρνάω Boxee & XBMC.

απάνω στο appleTV θα κοτσαριστεί σκληρός 2T.

αντε να δούμε.

Αν έπαιζε hd 1080 θα το τσίμπαγα και εγώ... αλλά περιμένω... όπως και να έχει ρίξε μία ματιά εδώ μπορει να σε ενδιαφέρει

http://www.thesmac.gr/modules/news/article.php?storyid=206

Δημοσ.

δεν με εντυπωσίασε. το πούλησα μόλις σήμερα.

τα 720p απο USB δίσκο τα παιζε τρακαρισμένα.

έφυγε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...