Προς το περιεχόμενο

El secreto de sus ojos. Το Σινεμα οπως πρεπει να ειναι!

tzinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα δω αν μπορω να βρω πουθενα το el aura που προταθηκε

επειδή εγώ το πρότεινα μπορώ να πώ οτι δεν έχουν τόσο σχέση μεταξύ τους.. το el aura είναι πιο σκοτεινό... προσπαθεί να περάσει πιο πολύ μήνυμα με εικόνες και γεγονότα.. θέλει να το παρακολουθήσεις πιο αφοσιωμένος ..και είναι η τελευταία ταινία του Bielinsky πριν πεθάνει οπότε νομίζω οτι αξίζει να το δεί κανείς έστω και μόνο για αυτό.

Για μένα το El secreto de sus ojos έδειξε ολόκληρη ιστορία μόνο και μόνο

για να σου δείξει οτι ο κάθε άνθρωπος έχει το πάθος του και δεν μπορεί να ξεφύγει απο αυτό.. όποιο και αν είναι.

γιαυτό δεν με εντυπωσίασε.

επίσης σαν εναλλακτικό να σου προτείνω το Intacto

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλη ταινια, αλλα ουτε τις ... εκοψα, ουτε ξετρελαθηκα,

ποσο μαλλον απο την στιγμη που ειχα διαβασει καταπληκτικα σχολια κλπ, οσκαρ κ ιστοριες,

η εκδικηση μου θυμισε λιγο το old boy, αλλα πολυ απλα... καμια σχεση ...

Δημοσ.

το βρηκα το el aura, το μονο που μενει τωρα ειναι να κοψω χρονο απο καμια σειρα για να το δω! Δεν πειραζει που ειναι ποιο σκοτεινο, καλο ειναι αυτο

Τωρα για το ελ σεκρετο, ενταξει δεν λεει και καμια συγκλονιστικη ιστορια, αλλα μην ξεχνατε οτι βλεπουμε την ταινια σαν ενα πακετο, ακτιγκ, σκηνικα/φωτογραφια, ιστορια και ποσο καλα την ξεδιπλωνουν, απεικονιση παραδοσιακης παλιας αργεντινης, ατμοσφαιρα, ρομαντσο, χαρακτηρες.....κτλπ, και σαν πακετο εβγαζε μια αισθηση ποιοτητας που δεν την βγαζουν οι χολυγουντιανες ταινιες.

Δημοσ.

Δεν ειμαι και πολυ των "αστυνομικων" ταινιων. Βλεποντας την αρχικα δε με τραβηξε αμεσως, περιμενα να καταλαβω τι επαιζε. Μολις καταλαβα μου αρεσε, χωρις ομως να μου προκαλει ιδιαιτερο εντυπωσιασμο στο συνολο. Σιγουρα καλη φωτογραφια, ωραιο soundrack και ταιριαστες ερμηνειες (αν και δε μπορω να πω οτι συμπαθησα τους χαρακτηρες, ειδικα την κρυοκωλη του πρωταγωνιστη). Η εξελιξη του ηταν αρκετα ελκυστικη, με μερικα απολαυστικα πλανα (αυτα του γηπεδου κι επειτα το κυνηγητο), εξυπνο και εντονο τελος. Παντως δε βρηκα υπερβολικη τη διαρκεια.

Θα 'βαζα ενα 7,5-8/10.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...