groody Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σας και παλι! Εχω ασυρματο τοπικο δικτυο μεσω ενος λαπτοπ με vista και ενος σταθερου με xp. το ασυρματο ρουτερ μου ειναι thomson και κανει την δουλεια της συνδεσης των pc μου στο δικτυο και στο ιντερνετ.Στην ουσια το μονο που κανω ειναι να εχω κοινοχρηστο φακελο. Το προβλημα ειναι το εξης. Εγκαθιστω και χειριζομαι τον εκτυπωτη με επιτυχια στον pc με τα xp , δηλαδη εκτυπωνω κανονικα οτι θελω. Οταν παω να "στειλω" ομως εκτυπωση απο το λαπτοπ με τα vista , μου βγαζει διαφορα μηνυματα (διαφορετικα αναλογα με το προγραμμα απο το οποιο εκτυπωνω , αλλα παρεμφερη) οπως "δεν ειναι δυνατον να τεθει σε λειτουργια ο εκτυπωτης " κλπ κλπ Λιγο πριν μου βγαλει ομως το μηνυμα αυτο , βγαζει αυτο το μικρο παραθυρακι που λεει εκτυπωση σελιδας 1 απο 1 κλπ , μοιαζει δηλαδη οτι θα εκτυπωσει με επιτυχια. αλλες διευκρινησεις που ισως βοηθησουν. -το λαπτοπ με τα βιστα "βλεπει " κανονικοτατα τον κοινοχρηστο εκτυπωτη , ειναι προεπιλεγμενος, κλπ κλπ κλπ (πχ αν κανω add prnter μου τον βρισκει αμεσως απο μονο του) - εχω εγκαταστησει τους τελευταιους drivers καί στα δυο μηχανηματα. Ομως οταν τελειωνει η εγκατασταση στα Vista βγαζει αυτο το μηνυμα που μου λεει να επιλεξω αν οι drivers εγκατασταθηκαν με επιτυχια ή αν θελω να ξανεγκαταστησω με αλλες ρυθμισεις. Παρολα αυτα οταν παταω στον εκτυπωτη (στα βιστα ) για να δω ρυθμισεις του βγαινουν ολα κανονικα (κατι που υποθετω οτι το κανει ο driver Που εβαλα) , βγαινουν δηλαδη ολα τα tabs με τις ρυθμισεις του εκτυπωτη. - ο εκτυπωτης ειναι ο hp d1360 -δε θυμαμαι κατι αλλο. ρωτηστε με ευχαριστω πολυ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.