gtr4460 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 γεια σας παιδιά θέλω να στησώ ένα vpn server για να κουμπόσουν κάποια pc πάνω μέσω dsl με καποιό πρόγραμμα , έχω δει και έχω καταλάβει οτι αυτό το πράγμα που θέλω να κάνω εγώ το κάνουν δύο προγράμματα το open vpn και το hamachi vpn υπάρχει κανείς που να το χει κάνει να μου πει να με βοηθήσει πως να το κάνω κανά tutorial τπτ παίζει στα ελληνικά γιατί έχω πελαγώσει και κατι αλο άσχετο επιεδει το παλευω με hamachi χρειάζετε να ανοίξω της πορτεσ στο router kαι κατι άλο είδα με σταθερή ip και dns αλλα δεν το κατάλαβα οποιος ξέρει και θέλει ας πει
gtr4460 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 καλό το video ρε φιλαράκι αλα εχώ μερεικές απορίες εκεί που λεεί microsoft και ip εγώ τη βάζω θελουμε να παιξουμε παιχνιδια μεσω dsl για αυτο θελουμε να κανουμε vpn εχώ ακουσει οτι αμα κανεις ωπν μεσω dsl ειναι σαν α εισαι σε ικονικο lan ισχυει αυτο για αυτο ρωτισα για hamachi vpn server εχω ακουσιε και εχω δει οτι αυτο το προγραμμα το κανει αυτο που θελω για αυτπ φιλε tr3quart1sta να σε ρωτισο και κατι αλλο στο video επισησης δεν καταλαβα ποιος κανει τον server και ποιος τον clinent αν θελεις και μπορεις βοηθα και οποιος αλος ξερει ας πει πλιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ παιδια βοηθεια
citizen Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Το openvpn χρησιμοποιω αλλα αππλος τροπος για να το σεταρεις δεν υπαρχει. Στο hamachi ομως οι οδηγιες ειναι απλες (αν και αρκετες). Τι παραπανω απο οσα εχει το site να πεις. Κατ'αρχας δεν εχεις να στησεις server , να αποδιδεις IP, να δηλωνεις WAN IP κλπ. Ολη τη βρωμοδουλεια τη κανει το ιδιο. Εσυ ενα γκρουπ οριζεις και τελος. Ξαναπροσπαθησε το hamachi λοιπον με ηρεμια και ψυχραιμια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.