vasiliis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Πρέπει να συνδέσω την οθόνη με τη dvi θύρα ή σε όποια θύρα θέλω?
antonl Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Σε όποια θύρα θες. Απλά οι ψηφιακές συνδέσεις μέσω DVI/HDMI έχουν συνήθως καλύτερη ποιότητα από την αναλογική D-Sub.
vasiliis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Το σύνδεσα στη vga και μου ψιλοκολλάει γι' αυτό ρώτησα.Άλλαξα σήμερα κάρτα γραφικών.Πριν δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα αλλά το είχα στο dvi.Μπορεί να είναι αλλού το πρόβλημα?
antonl Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Κανονικά δε θα πρεπε να υπάρχει τέτοιου είδους πρόβλημα. Τώρα για το αν φταίει η κάρτα, το καλώδιο ή η θύρα της οθόνης, μόνο με δοκιμές θα το διαπιστώσεις. Μια πιο ανώδυνη πρώτη προσέγγιση θα ταν να δοκιμάσεις άλλους drivers. Υποθέτω ότι λέγοντας κολλάει εννοείς ότι υπάρχουν σπασίματα και στο desktop.
vasiliis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Αν ένας φάκελος έχει πολλά αρχεία δεν τα εμφανίζει με την μία όπως και πριν.Όταν έβαλα τους drivers,κατα την εγκατάσταση,μου εμφάνισε ένα μήνυμα να βάλω το cd των windows και πάτησα παράβλεψη.Μήπως φταίει αυτό?
vasiliis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Κι άλλο πρόβλημα.Σύνδεσα το pc με την tv με hdmi αλλά δέν δείχνει τπτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.