kchoriano Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια καλησπέρα δημοσιεύω αυτό το θέμα εδώ γιατί έχει να κάνει με πρόβλημα και όχι σαν ερώτηση για παιχνίδι.Πρόσφατα έβαλα τα windows 7 και έχω πρόβλημα όταν τρέχω ένα παιχνίδι στρατηγικής (cossacks back to war).To παιχνίδι είναι σχετικά παλιό αλλα στα vista έτρεχε μια χαρά.Και τώρα ξεκινάει αλλα τα χρώματα στην οθόνη είναι ότι να ναι και δεν μπορεις να καταλάβεις τι δείχνει.Δοκίμασα να αλλάξω την ανάλυση μέσα από το παιχνίδι.Δεν είδα όμως καμιά μεγάλη αλλαγή.Μετά δοκίμασα να κάνω το αρχείο exe να τρέξει σε συμβατότητα με άλλα λειτουργικά συστήματα αλλά και πάλι τίποτα.Υπάρχει τίποτα άλλο που μπορώ να κάνω μήπως και φτιάξει η κατάσταση???
Johnis:) Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Κανε το να παίζει σαν να είναι σε VISTA. 1)Αριστερό klik στο εικονίδιο 2)Properties 3)Compatibility 4)Run this program is compability made for: WINDOWS VISTA Υ.Γ.Πες μου αν σε βοήθησε κάθόλου. By Johnis
micos000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Το παιχνίδι είναι πολύ παλιό. Στο site της cdv λέει μέχρι XP. Αν ψάξεις λίγο στο επίσημο forum της cdv για το cossaks θα βρεις πρώτο-πρώτο σαν sticky, ένα topic που λέει Windows 7 Color Fix. Το πρόβλημα είναι το aero στα 7. Περιέχει ένα αρχείο bat το οποίο το ρίχνεις στον φάκελο του παιχνιδιού και όταν το τρέχεις τερματίζει τον explorer, τρέχει το παιχνίδι και όταν το κλείσεις ξανατρέχει τον explorer. Πολύ μπακαλίστικη λύση βέβαια. Δεν ξέρω αν απενεργοποιήσεις το aero στα 7 μήπως δεν χρειαστεί τέτοιο παράδρομος.
neos_kosmos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Θα μπορούσε να λειτουργήσει και σε xp virtual machine (vmware για παράδειγμα) αν βέβαια, ο υπολογιστής είναι αρκετά καλός.
Johnis:) Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Εντάξει micos000 τι περιμένεις από ένα παιδί 13χρ.; Να σου κάνω και ανάλυση γιατί δεν παίζει; Είπα απλός ένα τρόπο που κατά 80% πιάνει. Εξάλλου ποιος κάθεται να κάνει τόσο μεγάλη δουλεία για να παίξει ένα παιχνίδι; Εγώ πιστεύω πως ο τρόπος σου θα 'ναι σίγουρα αποτελεσματικός μα συμφέρει; Johnis
micos000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Απλά ο kchoriano είπε ότι δοκίμασε ήδη την συμβατότητα και δεν του δούλεψε. Νομίζω ότι ο τρόπος με το fix είναι πολύ απλός και ίσως και ο μόνος για να παίξει το cossaks σε 7.
kchoriano Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Παιδια τωρα είδα τις απαντησεις σας θα δοκιμάσω το fix και θα σας ενημερώσω.Ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά ---------- Προσθήκη στις 21:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:15 ---------- Παιδιά είστε απίστευτοι έφτιαξε με το fix.Πάλι καλά γιατί ούτε που το είχα μυριστεί ότι υπάρχει κάτι τέτοιο.Σας ευχαριστώ πάρα πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.