Προς το περιεχόμενο

Τελικά οι χοντροί είναι in ή όχι?

Jaco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote BrwmogazoS:</font><hr>

Oso gia Cold Cathodes paizoune apo to Lian Li mou...hehe...gia ton kapno omws no prob...kserw magazi pou poulaei to mhxanhma kai fluid na tou rixneis mesa...black light exw...pssss...kyrila....

<hr /></blockquote>

Brwmogaze πραγματικά με εκπλήσεις.... Εγώ το είπα για πλάκα για τους καπνούς και τα φωτορυθμικά, αλλά εσύ το έχεις ψάξει στην κυρολεξία... Κατάλαβα, θα το έχεις κάνει το PC σου φανταζί... Αλλά γουστάρω, τρέλλα θέλει. Λοιπόν, πάρε και ένα module για βγάζει και γκαζόζες από το USB. Τότε φίλε θα είσαι Ο άπαιχτος, μέχρι και εμένα θα έριχνες με όλα αυτά, ξέρεις με τις γκαζόζες και τα κόλπα, αλλά από την άλλη με αν ρίξεις εμένα άσ'τα, γεώτρηση μέχρι τον Νταβέλη θα κάνω... :P

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα ʼπαιχτα Post Που έχω διαβάσει και ιδίως αυτά του Jaco.

Όσους εύσωμους φίλους είχα/έχω, και μιλάμε για χρόνια όχι μήνες, ήταν όλοι τους και ΓΑΜΩ τα παιδιά.

Καλά Jaco έχω λυθεί με αυτά που λες στον vrwmogazo...!!!

sc

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote AzmoDeus:</font><hr> thelo na moirasto kati pou eipe enas filos teos eysomos

katw apo thn megalh petra kryvetai to megalo fidi

no comments

8o) <hr /></blockquote>

Mallon den diavases to prhgoumeno post mou..Megalos Vraxos....MEGALO PSARI....akolou8eite apo kapoies kinhseis twn xeriwn...pou den mporw na sou perigrapsw....

Kati pou exw akousei akoma einai....Ta gera ergaleia....8eloun...Geres Skepes!....alla den to polyvrhskw petyxhmeno giafto kai den to anefera :D...

Jaco man what u think? epaftou?

Δημοσ.

Στην αρχή όταν προσπάθησα να κάνω Log in δεν κατάλαβα ότι το forum ήταν offline και σκέφτηκα ότι μάλλον έφαγα σουτ με όλα αυτά που γράφω, αλλά τουλάχιστον, λέω, χαλάλι τα παιδιά άντεξαν και 4 μέρες... Μετά συνειδητοποίησα ότι απλά ήταν offline και τότε κατάλαβα τι μαζόχες που είστε και με ανέχεστε για παραπάνω, χε, χε...

Ρε Brwmogaze, με πέθανες πρωινιάτικα... Μου βγήκε το γάλα από το δεξί ρουθούνι και ο καφές από το αριστερό από τα γέλια... Τουλάχιστον στην ένωση ανάμεσα στα ρουθούνια έγινε και πάλι frappe γλυκός με γάλα, αν και ολίγον τι πικρίζον από τη μύξα...

Πως σου'ρθε αυτό το κομμάτι? Πως ήξερες ότι είναι το αγαπημένο μου? Μέχρι και tattoo γύρο από τον αφαλό μου τον έχω αυτό τον τίτλο. Όταν παίρνω βαθιά αναπνοή και τεντώνει το δέρμα λέει χορεύοντας με το λίπος και όταν ρουφάω μέσα και μαζεύει λέει ρεύονταςλίπος, οι τρεις τελείες είναι οι δίπλες. :)

... Όσο για το γερά εργαλεία, γερές σκεπές, δεν ξέρω ρε φίλε σαν διαφήμιση της Black&Decker μου ακούγεται, αλλά μάλλον εννοεί ότι για να είσαι ντούρος από κάτω πρέπει να είσαι και ξεροκέφαλος από επάνω...

AzmoDeus πάρε ρε και συ κανά κιλάκι να αυξήσεις περιφέρεια και θα σου ξηγηθώ ξανθούλα προκοιλο-λάτρισσα και μετά θα αράζουμε τους βράχους μας και θα αφήνουμε τα φίδια να δουλεύουν... ;)

Τελικά το πληκτρολόγιο που λέκιασα το έπλυνα στους 60 C χωρίς μαλακτικό με τις σωβρακοφανέλες και τώρα είναι εντάξει. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ξέβαψαν τα πλήκτρα και τώρα έχω ένα σώβρακο που έχει κολλημένα στο μπροστινό μέρος τα γράμματα από τα Alt+Ctrl+Delete, πιστεύω καλή φάση όμως, γιατί τώρα θα κάνω και reboot στο εργαλείο...

Ελπίζω ρε σεις να μην διαβάζουν και τίποτα γυναίκες αυτό το post, γιατί θα μας παρεξηγήσουν με αυτά που λέμε (όχι βέβαια αυτές με χιούμορ...). :P

Δημοσ.

Ούπς... Το διαβάζουν και γυναίκες...

Porcospino μην τους δίνεις σημασία, άντρες είναι... Τι περίμενες...? Προσπαθώ να κρατήσω ένα επίπεδο (???) και μου το ρίχνουν συνέχεια ρε γαμώτο...

Αα... και για τον βήχα porcospino σου συνιστώ Hals. Αν και τις έπερνα και εγώ παλιότερα, αλλά μου φέρνανε αέρια και τις σταμάτησα γιατί είχανε μέντα και με καίγανε από πίσω και φουντώναν οι αιμορροίδες μου και δεν μπορούσα να κάτσω...

Εντάξει μάγκες το ανέβασα πάλι το επίπεδο, οπότε συνεχίζουμε. :)

Α.. άσχετο, στο main index του μπλά-μπλά. λέει συζήτηση σε κόσμιο επιπεδο... Γιατί δεν μας έχουν κόψει ακόμα με αυτά που λέμε? Εδώ ετοιμαζόμαστε να φορτώσουμε αεροπλάνο με Γερμανίδες...

Χμμμ... Μούμπλε... Μούμπλε... Χμμ... Hal, μου φαίνεται ξέρω που το πας... Θες και εσύ, ε...? ʼντε πονηρούλη, σε κατάλαβα, πες μου τι περιφέρεια έχεις και το κανονίζουμε... ;)

Δημοσ.

Που είναι ρε ο BrwmogazoS σήμερα...?

Κοίτα να δεις που έπιασε το κόλπο με την σαμπάνια, που του'πα, στον εσκιμόικο pentium του και κοιμάται ακόμα με την γυναίκα... :o

Έβαλες και τα φωτορυθμικά όπως σου είπα, πονηρούλη?

Εεε...?? Στο'πα, δεν στο'πα...? ;)

Δημοσ.

Missed me?I did...:D...muhahah

Shkw8hka arga shmera logo douleias kai phga pali douleia na voh8hsw ena filaraki...To forum htan offline to prwi so twra pou hr8a eskasa myth katey8eian...hehe

JACO...Dineis resta me ta posts...carry ON :)

Vasika shmera sto clubbaki(bar to prwi kai food service) eskase mia ksan8oula me kati "airbags" pou psarwsa...kai poly kalh "patoura" epishs...lol...re c Jaco?Mhpws htan h germanidoula pou legame kai me epsaxne?Les?Ektos kai an eixes steilei polles xtes to vrady pou egine tis p*****s apo pipinia sto clubbaki...8a valw tampela panw sto koutelo BrwmogazoS next time...na me vriskoun...

Δημοσ.

Που χάθηκες ρε Brwmogaze? Σε φάγανε οι γυναίκες. Αν σου έστελνα την γερμανίδα φίλε, σήμερα δεν θα είχες την δύναμη να πατήσεις το turn on του ψυγείου, εεε, του pc σου ήθελα να πω. Όχι πριν από 20 γιαουρτάκια τουλάχιστον...

Φίλε δεν χρειάζεται να βάλεις ταμπέλα στο κούτελο ούτε και πουθενά αλλού, αρκεί που είσαι έλληνας στο Liverpool, είμαστε σαν τις μύγες μες το γάλα. Τώρα που είπα γάλα, κάτσε να βάλω και κανένα ποτηράκι.

Ξέρεις εδώ το γάλα είναι από γερμανικές αγελάδες (άντε ρε...) και επειδή όλα εδώ πάνω είναι παγωμένα είναι και αυτές όλιγον τι κρυόκωλες και επειδή τα βυζιά τους είναι κοντά στον κώλο τους το γάλα δεν χρειάζεται ούτε καν ψυγείο...

Δημοσ.
re kamia ginaika gia mena tha vreis??

aftos exei tis mixanes kai den mporei

Toufa... αγόρι μου... Έτσι θα σε άφηνα? Συμπλήρωσε μου σε ένα χαρτί τις διαστάσεις που την θες (την Γερμανίδα) και θα το φροντίσω...

Αν δεν την βρώ στις διαστάσεις που την θες θα κοιτάξω για καμιά ρωσίδα, γίνεται και εδώ χαμός από αυτές... :smirk:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...