AzmoDeus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 mallon ta exete mperdepsei den yparxoun "xontroi" h "eusomoi" apla einai kontoi gia ta kila tous ayto einai olo thema ypsous tora pou to kaloskeftomai tha eprepe na eimai 2 metra kai oxi 1.85 8o)
Jaco Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Αν είναι έτσι AzmoDeus σου ρίχνω 20 κεφάλια...
kom Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote nodreams.ct:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote porcospino:</font><hr> xontroi????? poioi xontroi?????? :D :D <hr /></blockquote> Δεν είναι χοντροί είναι απλά εύσωμοι! :grin: <hr /></blockquote> oxi bre pedia den einai xontroi , kontoi einai kai fenontai xontroi
Jaco Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote epote:</font><hr> hex: oxi den einai simptosh genikos oi xontroi einai pio "eyxaristoi" apo tous poly adinatous, ftaiei en merh to oti exoume perisoterh serotoninh, logo tou fagitou kai episis oloklhrh h psixosinthesh tou xontrou einai pio light hearted <hr /></blockquote> Ρε εσύ epote, επειδή σε βλέπω είσαι πιο ψαγμένος και ενημερωμένος, για μεσημέρι έχω ντολμαδάκια και παστίτσιο. Πιο από τα δύο έχει περρισότερη σεροτονίνη, να το προτιμήσω δηλαδή, γιατί τις τελευταίες μέρες νιώθω μιαν αδυναμία ένα πράγμα. Λες να τα φάω και τα δύο? Θα πάρω την διπλάσια ποσότητα ή δεν μετράει? :grin:
pyro Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 ahahahahahah, naste kalla me kanate na gelasw! edit: molis efaga dyo koutia me swkolatakia, miam miam~! :grin:
Jaco Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Τα σοκολατάκια έχουν σεροτονίνη? χμμ... Θα χτυπήσω και εγώ δυο κουτάκια μετά το παστίτσιο... Η να τα βάλω όλα μαζί στο ίδιο πιάτο να τελειώνουμε?
porcospino Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote Jaco:</font><hr> Τα σοκολατάκια έχουν σεροτονίνη? χμμ... Θα χτυπήσω και εγώ δυο κουτάκια μετά το παστίτσιο... Η να τα βάλω όλα μαζί στο ίδιο πιάτο να τελειώνουμε? <hr /></blockquote> ox ox ox.... to "xontriname" blepo to paixnidi...
Toufas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 lol ego pedia xontros eimai kompleksikos den eimai apla ksero oti den me kitane oi ginaikes (16 mines single) mporo na po oti nai exo pio poli humour apo opiondipote stin parea mou...kai oti me pane oloi....alla aftes oi ginaikes tha mas fane tespa an kai den eimai xontros epidi troo apeira mou aresei to kalo fagito(to kalo oxi to poli)kai prepei na po oti einai kalo na to trome kai oxi na mas troei
Jaco Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Έλα αγόρι μου Toufa εδώ πάνω στο Deutschland να δεις γυναίκες με την ψυχή σου... Εδώ η προκοίλα είναι θεσμός. Απαραβίαστος να πούμε... Κανείς δεν ξεφεύγει από την μαγεία της μπυροκοιλιάς. Όπως στην Αθήνα γίνονται κόντρες με αυτοκίνητα-διαστημόπλοια, εδώ γίνεται κόντρα μπάκας-μπυροκοιλιάς και η μεγαλύτερη παίρνει το βραβείο (για το βραβείο private...). Γιατί να την κρύψομεν άλλωστε...
DeCoN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote Jaco:</font><hr> Τα σοκολατάκια έχουν σεροτονίνη? χμμ... Θα χτυπήσω και εγώ δυο κουτάκια μετά το παστίτσιο... Η να τα βάλω όλα μαζί στο ίδιο πιάτο να τελειώνουμε? <hr /></blockquote> Oxi zaxarh exei, gia tis ypoglykaimies tou pyro Exw ki egw ta kilakia mou, eixa anebei Deutschland pitsirikas (sta 15) alla den eida megalh kinhsh , Les twra na ksanaanebw?
AzmoDeus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Toufa ekei to taksidi pou mou eleges les na to kanoume Germania? 8o)
Toufas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 loooool mallon gallia to vlepo :PPP pantos pros tis ginaikes tou forum: mou aresei pou oles thelete xaraktira...
Jaco Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Έγω παιδιά δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω τον Μάρτη πίσω Ελλαδίτσα... Τώρα βέβαια μην σας την χαλάσω και όλας αφού έχετε κανονίσει το ταξιδάκι σας... Αλλά, τι τα θές μπορεί να είναι 20 χρόνια μπροστά και μπυροκοιλο-λάτρες, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό γιατί μου φαίνεται ότι εδώ τα σοκολατάκια δεν έχουν τόση σεροτονίνη όση στην Ελλάδα...
AzmoDeus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Theloune xarakthra eksoteriko omos 8o\ Jaco oti kai na leme san thn ellada tipota 8o)
Jaco Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2003 Τίποτα, τίποτα... Εντάξει εδώ γίνεται η κόρα του ματιού κίτρινη από ξανθά που κυκλοφορούν, αλλά τι να το κάνεις, ξενέρωτα, προσπαθείς να βρεις τρόπους να κρυφτείς και δολεύεις διπλά ωράρια για να είσαι μόνος... Οι δικές μας είναι πιο ανωμ***άρες και το σκούρο μου έλειψε η αλήθεια είναι. Αλλά εδώ όμως οι χοντροί είναι In...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.