Luxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δε θελω να το βγαλουν σε 3d παντως. Θα μαμησουν τη ταινια. Θα τη κανουν για 12χρονα.
Heatspreader Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 ε ναι.το να βλεπεις τον Σπαιντυ να κανει web swinging στους ουρανοξυστες της ΝΥ με 3D,καταστρεφει την κινηματογραφικη εμπειρια.βεβαια. Ναι, γιατί πάει αλλού μετά... Δεν βλέπεις τι γίνεται? Θα βγάζουν όλο ταινίες 3D! Εμένα δεν μου αρέσει αυτό.
Kasrith Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ναι, γιατί πάει αλλού μετά...Δεν βλέπεις τι γίνεται? Θα βγάζουν όλο ταινίες 3D! Εμένα δεν μου αρέσει αυτό. Τωρα εγινε η ζημια...
Heatspreader Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Έτσι όπως πάει δεν θα μπορούμε να βλέπουμε ταινίες στο σπίτι. Ήδη με το Avatar έγινε αυτό. Αν έλεγες ότι θα τη δω σε Blu-ray όταν βγει, θα σου έλεγαν, όχι να τη δεις σε 3D στο Cinema. Οπότε σιγά σιγά θα έχουμε μία ταινία και ουσιαστικά θα είναι δύο, 3D-2D. Μόνο κοινωνικές θα βλέπουμε στο σπίτι μας...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Σε λιγο καιρο θα βλεπουμε και τις κοινωνικες σε 3D.
porco_rosso21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ο κινηματογραφος,πλην σεναριου,ειναι νομιζω προτιστως εικονα...το 3δ δεν νομιζω πως βοηθαει και παλι αυτο το τομεα,αφου δεν προσφερει μια καινουρια εικονα,την αλλοιωνει απλως και την κανει ισως λιγο πιο ζωντανη(και εντυπωσιακοτερη σιγουρα)....ομως αν η εικονα ειναι σκατα,σκατα θα ειναι και η 3δ βελτιωση της....παμπολλες ταινιες εχουν βασιστει στην εικονα,με σκοπο να βγει ενα αποτελεσμα(οπως ο Ταρκοφσκυ πχ)....τωρα,αμα δω ταινια του σε 3δ,θα ξενερωσω...ενηγουεη,στα του σπαιντερμαν,μιας και το τριτο ηταν μαπα,μιας και η νεα προοπτικη για Ultimate καταστασεις ξεκιναει με προκαταληψη-και απο μενα- και λιγοστο ενδιαφερον,3δ ξε-3δ,δεν με αφορα μαλλον,δεν σκοπευω να ασχοληθω,ουτε να την δω....το πρωτο αρκετα καλο,το δευετρο ισως λιγο καλυτερο,το τριτο κακο,οκ,δεν θελω αλλο σπαιντη...τον χορτασα...βεβαια,σοβαρη superhero ταινια στη μετα dark knight εποχη(οχι τυπου fantastic four και λοιπα ανεκδοτα),θα πρεπει να παρει καποια ρισκα,αν θελει να τα παει καλα....προσωπικα,δεν το βλεπω στον σπαιντη,ελπιζω σε διαψευση..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ναι, γιατί πάει αλλού μετά...Δεν βλέπεις τι γίνεται? Θα βγάζουν όλο ταινίες 3D! Εμένα δεν μου αρέσει αυτό. και θα βρουν και πάτημα για μόνιμη πιο υψηλή τιμή εισητηρίου...
Heatspreader Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Πόσο είχε το Avatar 10-11Ευρώ? Της Cosmote κάθε Τετάρτη με ένα Ευρώ δεύτερο εισιτήριο έπιανε ή όχι? Έρχονται και χειρότερες μέρες πάντως...
antreas18 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Πλην EUROPA,GOLD CLASS και 3D η προσφορα της τεταρτης
KilliK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ενταξει δεν πινεις ενα καφε και το βγαλες το εισιτηριο.σιγα το προβλημα.
Luxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ωραιο ηταν το spiderman3 ρε μαγκες. Ο venom τα εσπαγε αγρια! Ας βαλουν και τις κοινωνικες και ολες 3d. Τις τσοντες μονο μην αρχισουν να τις κανουν και αυτες 3d! Την κατσαμε τοτε!!
Heatspreader Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ενταξει δεν πινεις ενα καφε και το βγαλες το εισιτηριο.σιγα το προβλημα. Δεν είναι έτσι... Δηλαδή αν το πάνε 20Ευρώ θα πεις, ε δεν πίνεις 3 καφέδες και το έβγαλες το εισιτήριο... Δεν στέκει αυτό... Με τη λογική αυτή με 20Ευρώ παίρνεις 5 κοτόπουλα να τρως για ένα μήνα. Αν θες δηλαδή να το πάμε αλλιώς όπου ο καφές είναι και είδος πολυτελείας...
aris1986 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Εμενα μαρεσε το 1 και το 3! Το 2 δεν ξέρω γιατι μου την εδωσε... Και που το ακυρώσανε δεν χανετε και τπτ. Διαβαστε κανενα-δυο κομιξ και θα στε μια χαρα
polakis21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δηλαδή για να καταλάβω. Ακυρώθηκε το spiderman 4 τελικά ή όχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.