panathas1908 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια μολις χθες ανοιξα το νεο μου σιτε με ζωντανους αγωνες ποδοσφαιρου και οχι μονο ...Αποψε θα εχουμε τρεις αγωνες ζωντανα ψες δειξαμε ολα τα παιχνιδια του Γουροπα Λιγκ και Μπασκε τον παο και μαρουσΙ.. Σας παρακαλω παιδια στηρηξτε αυτη μου την προσπαθεια ελατε στο σιτε γραφτειτε μελοι και θα σας βαζω τις μπαλες και οχι μονο ζωντανα πειτε μου την αποψη σας στο τσατ και ζητατε μου οτι παιχνηδι θελετε και αν μπορω θα το βαλω ..Για οτι απορια εχετε ρωτα τε με σας περιμενω ολους στο http://mpalatv.blogspot.com/ Σημειωση: Το site δεν κανει stream αλλα βρισκει και σας το παρουσιαζει !
nickathens Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 απο δικαιωματα τι παιζει? νομιμο 100% ? στο λεω για να μην βρεθείς με καμια μήνυση της nova...
isay Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 απο δικαιωματα τι παιζει? νομιμο 100% ? στο λεω για να μην βρεθείς με καμια μήνυση της nova... Ρε nick εσύ πως το κόβεις; Να υπάρχει συμφωνία αναμετάδοσης; Το παιδί έχει πλήρη γνώση στο τι έκανε
panathas1908 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 παιδες το site το λεει ξεκαθαρα...δεν κανει streaming απλα τα παρουσιαζει...εξαλου και να εκανε δεν νομιζω ναι ταν παρανομο επειδη υπαρχουν τεραστιες ιστοσελιδες που σου επιτρπουνε να κανεις stream και υπαρχουν και παρα πολλοι ανα το παγκοσμιο που κανουνε
tempo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 φίλε panatha πάτησα πάνω σε κάποιο channel και μου άνοιξαν 3 παράθυρα με ...... ευγενικές και ζουμερες υπάρξεις να χορεύουν στο monitor μου.....μάλλον δεν θα ξαναμπώ γιατί θέλω να βλέπω τις κυρίες όταν επιλέγω εγώ και όχι όποτε θέλουν εκείνες.....ελπίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ: βγάλε όλα αυτά τα popups που ανοίγουν!
barca10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Σου εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτό που κάνεις:-D:-D Όμως γιατί δεν μπου φαίνετε ολόκληρο το stream?
isay Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 παιδες το site το λεει ξεκαθαρα...δεν κανει streaming απλα τα παρουσιαζει...εξαλου και να εκανε δεν νομιζω ναι ταν παρανομο επειδη υπαρχουν τεραστιες ιστοσελιδες που σου επιτρπουνε να κανεις stream και υπαρχουν και παρα πολλοι ανα το παγκοσμιο που κανουνε Αν το επιτρεπουν ή όχι ή αν υπάρχουν συμφωνίες, άσε να το ξέρουν αυτοί. Εσύ ασχολήσου με το δικό σου site ( και βάζε αγώνες να βλέπουμε).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.