waves Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδιά, πάω να μπω στο contra.gr στις εφημερίδες ή στο sport24 και μου βγαίνει μήνυμα από το safari για προειδοποίηση, ότι το site περιέχει malware!! Συγκεκριμένα στο μήνυμα λέει, όμως, στο τέλος να τσεκαρω το google safe browsing για το friendster-com.youjizz.jeuxvideo.commplampla.... Τί είναι αυτά;;; ---------- Προσθήκη στις 16:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:43 ---------- Aν κάνω κλι στον σύνδεσμο, που με λέει το μήνυμα με πάει σε αυτή την ιστοσελίδα http://google.com/safebrowsing/diagnostic?tpl=safari&site=friendster-com.youjizz.com.jeuxvideo-com.tagsaleusa.ru&hl=en-us και το ελεγχόμενο site, όπως λέει η σελίδα είναι το tagsaleusa . ru Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papanikos_13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 το ιδιο thread εθεσα και εγω σημερα σε αλλο φορουμ... Δε μου απαντησε κανεις και ετσι το εψαξα μονος μου...! Απ οτι καταλαβα οι εταιριες των browsers κανουνε ερευνες σε ιστοσελιδες συχνης προσελεφσης για εντοπισμο malware κλπ... Σημερα εμενα μου το εβγαλε το μεσημερι στο sport24.gr και με τον google chrome (browser)... Αλλα μαλλον το προβλημα ηταν της σελιδας και το διορθώσανε... Τωρα ειμαι καλημενος... οποτε υπομονη και εσυ! Αλλα απ την αλλη mac εχεις... τι μασας? δεν κολλας ιους...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Νόμιζα, ότι ήμουν ο μόνος, που το εντόπισα!! Τελικά και εγώ πιστεύω, ότι κάποιο θεματάκι είχαν οι σελίδες. Φυσικά και έχω mac, που δεν κολλάνε ιούς ... ... μέχρι να κολλήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.