Προς το περιεχόμενο

Αγορά 5850

Chief90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκευτομαι να αγοράσω την 5850.:devil:

Έχω να θέσω 2 κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με την αγορά της :whistle:

1)από ποιο κατάστημα προτείνετε να την αγοράσω??

(βλέπω πολύ καλές τιμές από το pc1.gr αλλά φοβάμαι γ τ after sale support..)

2) ποιας εταιρίας υλοποίηση θεωρείτε καλύτερη?

Δημοσ.
Θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο να ερθει το μοντελο Vapor-X, αξιζει και με το παραπανω...

Στην τιμή τι διαφορα θα εχει?

και ποτε θα ερθει ? :P

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε εγω πριν απο 2 εβδομαδες πηρα αυτη http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200005960 απο το PC1 το οποιο ειναι παρακλαδι του e-shop για οσους δν το ξερουν...οπως και να εχει εγω εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος..τωρα η αποφαση ειναι δικη σου!

Δημοσ.

Έχω αγοράσει αρκετά πράγματα από PC1 και μία φορά που χρειάστηκε να επιστρέψω ένα ποντίκι λόγω βλάβης η συμπεριφoρά τους ήταν άψογη.

Δημοσ.

Μικρη σημασια εχει οποιας εταιριας υλοποιηση κ να παρεις αλλα αν παρεις asus,gigabyte,msi θα εχει ενα χρονο παραπανω εγγυηση

Δημοσ.

Δε σε πρόλαβα...τεσπα το λέω για τους επόμενους. Οι κάρτες ASUS και MSI εχουν ξεκλείδωτο το Bios τους με αποτέλεσμα να γίνεται άνετο και εύκολο overclocking. Μπορείς άνετα να φτάσεις τα χαρακτηριστικά της 5870 χωρίς να ζεστένεται και η CPU της.

Δημοσ.

Σε όλες μπορείς να δώσεις ρεύμα με κάποιο software δεν είναι μόνο οι υλοποιήσεις που αναφέρεις.

Δημοσ.
Ευχαριστώ παιδιά. Τελικά παρήγγειλλα την XFX Radeon HD 5850 Black edition.

:shock: Απο που την πηρες? Οπου εχω δει αυτη την καρτα ειναι ΠΟΛΥ υπερτιμημενη σε σχεση με τις αλλες 5850, σε βαθμο που να πλησιαζει το κοστος των 5870.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...