KilliK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 οπως το πε ο dropsreef.Οτι ειναι να κανονισεις να το κανεις τωρα αμεσως και οχι οταν ειναι να παραλαβεις την κονσολα.Διοτι τοτε αυτοι θα εχουν το πανω χερι και θα το παιζουν ανηξεροι για αποζημιωσεις και λαθη.Οτι ειναι να κανεις,καντο ΤΩΡΑ.και αλλο φιλιες,αλλο business.
patrare Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 μην περιμενεις να λυσεις το θεμα οταν θα σου ερθει!τωρα πρεπει να κανονισεις οτι ειναι να κανονισεις!και επειδη ειναι γνωστοι των δικων σου?εχουν δικαιωμα να σου πασαρουν οτι γουσταρουν? Και βέβαια όχι. Όλα θα κανονιστούν. Ο πατέρας μου είδη θα πρέπει να έχει μιλήσει μαζί τους. Σας το λέω δεν θα μείνει έτσι. Εγώ θα βγω κερδισμένος από τις μαμακίες τους.
soso75 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Αν δεν έχουν το Uncharted 2 πές τους να το φέρουν μαζί με το νέο ps3 σου ως δώρο για την ταλαιπωρία σου. Μην περιμένεις και γι' αυτό μετά να το φέρουν.
patrare Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Αν δεν έχουν το Uncharted 2 πές τους να το φέρουν μαζί με το νέο ps3 σου ως δώρο για την ταλαιπωρία σου.Μην περιμένεις να το φέρουν και γι' αυτό μετά. Το έχουνε φίλε. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που κοίταξα
fearwhatnow Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Γι'αυτο παμε κατα διαολου γενικα ως χωρα.Σε οποιαδηποτε αλλη χωρα θα τους ειχε σκισει ο καταναλωτης.Στην καλυτερη περιπτωση το συγκεκριμενο μαγαζι θα ειχε εισπραξει τωρα ενα προστιματακι απο 15000-40000Ευρω.
KilliK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 εγω παντως ακομα δεν καταλαβα πως εγινε το 'λαθος' και σου δωσανε αυτη την κονσολα; Δηλαδη τι εξηγηση σου δωσανε; μια αοριστια οτι κανανε απλα ενα λαθος; πως το δικαιολογησανε;
B.F. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 εγω παντως ακομα δεν καταλαβα πως εγινε το 'λαθος' και σου δωσανε αυτη την κονσολα;Δηλαδη τι εξηγηση σου δωσανε; μια αοριστια οτι κανανε απλα ενα λαθος; πως το δικαιολογησανε; Αντιστοιχη περιπτωση ειχα και γω το 2001 με το Ps2.Το αγορασα απο τον Γερμανο τοτε(δεν παιζαν και πολλες αλυσιδες καταστηματων...)!Τα σκαω, παιρνω και το 1 ετος εγγυηση, παω να το ανοιξω για να βαλω το dead or alive 3 που μου χαν δωσει δωρο και βλεπω μεσα στο tray αλλο ενα δισκακι, το Crash Bandicot to 3(γνησιο απο psx).Το ps2 εν ετη 2010 παιζει ακομα και με τσιπακι πανω του.Δεν υπηρχαν τοτε τα forums να το σχολιασεις, δεν υπηρχαν επιλογες, ενημερωση, αλλα ουτε και προβληματα.Φυσικα αν μου τυχαινε σημερα, θα το πηγαινα πισω και θα κανα φασαρια χωρις ομως να προσβαλω τον πωλητη που βγαζει ενα μεροκαματο εκει περα, ολα με σωστο τροπο(αλλα το δισκακι θα το βαζα στη τσεπη μου....)!
sattack Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 μου αρεσει ποσοι πιστευετε οτι θα παρεις και δωρακι.
Luxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Αχαχαχα, οντως ρε παιδια.. ΣΙγα μη τους δωσουν και δωρο τιμονιερα.
dk Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 καλα αφου ειχε ολα τα πλεονεκτηματα που αναφερονται γιατι το πηγες πισω? αν επαιζει κανονικα τι πειραζει; τωρα που δεν θα μπορεις να παιξεις παιχνιδια του 2 δεν θα εχεις usb και ολα τα αλλα θα ειναι καλυτερα; και εχασες και το παιχνιδι που ειχαν ξεχασει μεσα...τι να πω..εγω παντως θα το κραταγα
gRim Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Αν είχες διαβάσει το θρεντ θα έβλεπες ότι τελικά ήταν το σλιμ και απλά για κάποιο λόγο είχαν αφήσει μέσα ένα dvd. Για μένα έκανε λάθος που το έπεστρεψε και δεν πήρε τα λεφτά του πίσω να πάει να το πάρει από αλλού. Αν ήταν το φατ το 60 θα έπρεπε να τους δείρει κιόλας όχι να νιώσει και ευχαριστημένος που θα του έδιναν μια κονσόλα 3 χρονών..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.