kosmasgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ακόμα να γυρίσει ο φίλος να μας πεί τι έγινε ? Για τίποτα μπουνίδια τον κοβω
KilliK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 λετε να του το αλλαξανε με νεο πακετο,πηγε σπιτι,το ανοιγει και αντι για πσ3 βρισκει μεσα ενα wii ? και παει τωρα να τους καψει το μαγαζι
patrare Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν μόλις επέστρεψα και εννοείτε ότι μου το αλλάξαμε. Βεβαία δεν το πήρα τώρα γιατί δεν είχαν άλλο και πρέπει να γίνει παραγγελία από Αθήνα. Από αυτό και μόνο φαντάζομαι ότι μάλλον μου δώσανε το μηχάνημα της βιτρίνας. Τώρα αν δεν το πάρω πάλι στα χέρια μου δεν μπορώ να πω τίποτα. Υ.Γ. το PS3 ήτανε το slim κ όντος τα 250gb. Αυτός ήτανε και ο λόγος που δεν κατάλαβα από την αρχή ότι υπήρχε μέσα δίσκος. Δεν τον αναγνώριζε.
Dropsreef Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 και μας το λες ετσι απλα και πολιτισμενα?δεν εφυγε καμια σφαλιαρα?:p:p πρεπει να παρεις και ενα δωρακι για την ταλαιπωρια που σε εβαλαν και για το γεγονος οτι σου πουλησαν κατι το οποιο δεν τηρει τις προδιαγραφες για αυτο που πληρωσες!οταν ειναι κατι σε βιτρινα εχει χαμηλοτερη τιμη αν τα λεω καλα! αν και δεν παιρνω και ορκο οτι απλα ηταν σε βιτρινα και οχι σε σπιτι καποιου πωλητη για ενα διαστημα!
epivitor Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Επειδη θα παρω και εγω το ps3 slim 250gb σε κανα μηνα, θα μπορουσε καποιος να μου πει αν εχει καποιο αυτοκολλητο το κουτι που να δειχνει οτι η συσκευασια ειναι σφραγισμενη ?
Sir Pretender Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μάστα... Για τι αναμονή μιλάμε λοιπόν; Άλλα καταστήματα δεν υπήρχαν εκεί κοντά, να 'παιρνες τα λεφτά σου πίσω και να το αγόραζες απ' αλλού (ακόμα κι εκεί ήταν... "γνωστοί"); Ναι, και βασικά θα μπορούσες να αρχίσεις τα παζάρια για τυχόν δωράκι για τη γκάφα τους (έκπτωση, κάνα παιχνιδάκι κλπ)...
Dropsreef Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 εγω να σου πω την αληθεια θα το εθετα εκβιαστικα για την μαμακια τους! δωσε ενα δευτερο χειριστηριο και κανενα παιχνιδακι ή κανουμε καμια καταγγελια και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι! και στο κατω κατω μπορουσες να πεις οτι εγω τωρα το θελω δωσε τα λεφτα πισω και ας το επαιρνες απο αλλου
KilliK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 οντως επρεπε να ζηταγες τα λεφτα σου πισω και να πηγαινες αλλου να το αγορασεις.και σου δωσανε αλλη κονσολα,και σου λενε τωρα περιμενε μεχρι να μας ερθει απο Αθηνα;;; πηγαινε πισω και παρε τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ λεφτα,φτυστους και πηγαινε σε αλλο μαγαζι.υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια.
Dropsreef Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 ή καλα δωρακια ή τα λεφτα σου πισω και αγορα απο αλλου!ομορφα και απλα
patrare Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Γενικά μπορώ να πω ότι ήτανε ήρεμη η κατάσταση. Εγώ μόνο είχα φουντώσει κ έβραζα. Ο πωλητής ήρεμος και ψύχραιμος να προσπαθεί και καλά να καταλάβει τη έχει συμβεί. Βέβαια εγώ δεν ηρεμούσα και πολύ και του τα έχωνα. Τεσπα του είπα για το δισκάκι που είχε μέσα, του είπα ότι το κουτί δεν είχε καν ταινία ασφαλείας και το έχετε κλείσει με σελοτειπ κλπ κλπ. Προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Όσο για το ότι θα μου το φέρουν την άλλη βδομάδα του είπα ότι εγώ όταν ήρθα χτές σου είπα ότι το θέλω το σουκου. Αυτός μ έλεγε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι κ με λίγα λόγια τα λεφτά μ πίσω δεν τα παίρνω. Αυτά με λίγα λόγια. Τώρα όταν θα το πάρω πίσω θα σας πω και τα νεότερα.
Dropsreef Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 με λίγα λόγια τα λεφτά μ πίσω δεν τα παίρνω. ποιος το λεει αυτο οτι δεν παιρνεις τα λεφτα σου πισω?αυτο φιλε ειναι νομος!δικαιωμα επιστροφης μεσα σε 7 ημερες απο την αγορα του προϊοντος και επιστροφη των χρηματων!ελα μην τρελαινεσαι!ζητησε τα λεφτα πισω και πηγαινε χτυπησε το αυριο κιολας απο καπου αλλου και αν το παιζουν ιστορια πες οκ παμε για μια καταγγελια τωρα! μου ερχεται στο μυαλο η εικονα ενος πωλητη ο οποιος ολως τυχαιως δεν γνωριζει τιποτα και τρελαινομαι
Street-Fighter Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 ρε τι κάνουν μερικοί μερικοί για να ξεφορτωθούν το ps3 τους.... Παρε τα χρήματα σου πισω και δωστα σε αλλο μαγαζί που αξίζει.
KilliK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 τριχες. φυσικα και ειναι υποχρεωμενοι να δωσουν πισω τα λεφτα σου. απλως πονταρουν στο οτι συνηθως ο πελατης δεν θελει να μπλεκει με τετοιες ιστοριες,τους καθησυχαζουν οτι θα διορθωθει το λαθος κτλ,ο πελατης νιωθει μια ικανοποιηση και ασφαλεια και τελικα δεν χρησιμοποιει τα δικαιωματα που του παρεχει η νομοθεσια ως καταναλωτης. Ενταξει εστω οτι δινεις τοπο στην οργη και τους δινεις μια ακομα ευκαιρεια.Ομως εσυ μπηκες σε μια περιπετεια,τους τονισες οτι το θες επιτοπου το μηχανημα αλλα τελικα θα κανεις υπομονη μεχρι να λυθει το θεμα.ωραια. Δεν θα επρεπε να σου δωσουν μια αποζημιωση για το χασιμο χρονου και την ταλαιπωρια που υφιστασαι; γιατι κανανε τις κοτες εκει και δεν αναφερανε τιποτα; Επρεπε χυμα να τους ελεγες να περιμενω αλλα δωστε μου κανα παιχνιδακι τωρα σαν αποζημιωση για την εξτρα ταλαιπωρια που περναω εξαιτιας του λαθους σας,αλλιως τα λεφτα μου πισω λωποδυτες.
patrare Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 ποιος το λεει αυτο οτι δεν παιρνεις τα λεφτα σου πισω?αυτο φιλε ειναι νομος!δικαιωμα επιστροφης μεσα σε 7 ημερες απο την αγορα του προϊοντος και επιστροφη των χρηματων!ελα μην τρελαινεσαι!ζητησε τα λεφτα πισω και πηγαινε χτυπησε το αυριο κιολας απο καπου αλλου και αν το παιζουν ιστορια πες οκ παμε για μια καταγγελια τωρα!μου ερχεται στο μυαλο η εικονα ενος πωλητη ο οποιος ολως τυχαιως δεν γνωριζει τιποτα και τρελαινομαι Ρε συ είναι αυτό που ειπώθηκε κ πιο πριν. Είναι γνωστοί των δικών μ κ δεν ήθελα να κάνω τόσο μεγάλη φασαρία. Έχεις δίκιο σ’αυτό που μου λες. Και εγώ αυτό ήθελα να κάνω. Παντός δεν θα τελειώσει εδώ το θέμα. Όταν θα πάω να το παραλάβω θα έχει κ συνέχεια. Από την μαμακία που μου κάνανε εγώ θα βγω κερδισμένος. Ακούω χειριστήριο η παιχνίδι?
Dropsreef Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ρε συ είναι αυτό που ειπώθηκε κ πιο πριν. Είναι γνωστοί των δικών μ κ δεν ήθελα να κάνω τόσο μεγάλη φασαρία. Έχεις δίκιο σ’αυτό που μου λες. Και εγώ αυτό ήθελα να κάνω. Παντός δεν θα τελειώσει εδώ το θέμα. Όταν θα πάω να το παραλάβω θα έχει κ συνέχεια. Από την μαμακία που μου κάνανε εγώ θα βγω κερδισμένος. Ακούω χειριστήριο η παιχνίδι? μην περιμενεις να λυσεις το θεμα οταν θα σου ερθει!τωρα πρεπει να κανονισεις οτι ειναι να κανονισεις!και επειδη ειναι γνωστοι των δικων σου?εχουν δικαιωμα να σου πασαρουν οτι γουσταρουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.