Προς το περιεχόμενο

Μου πουλήσανε ξαναχρησιμοποιημένο PS3...

patrare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εκτός του ότι είναι σίγουρα μεταχειρισμένο με ανησυχεί το γεγονός ότι το παιχνίδι που βρέθηκε μέσα ήταν του Playstation 2 άρα μάλλον πρόκειται για playstation των 60gb. Με λίγα λόγια όχι μόνο είναι μεταχειρισμένο αλλά πρέπει να είναι και πάνω από χρόνος που χρησιμοποιείται...

Δημοσ.

Οντως,δεν νομιζω το παιδι να αγορασε καν την εκδοση των 60.Δηλαδη εδω μιλαμε για κανονικη κλοπη,οχι απλως ''μπερδεψανε'' μια οριτζιναλ κοστολα με μια χρησιμοποιημενη,αλλα του δωσανε και μια τελειως διαφορετικη απο αυτη που αγορασε.ελεος.

Δημοσ.
Γιατι προκειται για playstation των 60bg?

Για το λόγο που λέει ο φίλος από πάνω. Τα νεα PS3 δεν αναπαράγουν παιχνίδια PS2, δεν έχουν card reader ούτε 4 usb όπως τα πρώτα.

Εννοείται ότι πρόκειται για κλοπή αν όντως του δώσανε το 60άρι και χρησιμοποιημένο.....

Δημοσ.
Γιατι προκειται για playstation των 60bg?

Είναι η μοναδική έκδοση(νομίζω και η 40) που παίζει ps2 παιχνίδια. Είναι η πρώτη έκδοση που κυκλοφόρησε και έχει προβλήματα σε πολύ μεγάλο ποσοστό(μάτι λέιζερ, υπερθερμανσης κτλ).

Δημοσ.
Για το λόγο που λέει ο φίλος από πάνω. Τα νεα PS3 δεν αναπαράγουν παιχνίδια PS2, δεν έχουν card reader ούτε 4 usb όπως τα πρώτα.

Δηλαδή του έδωσαν ένα Playstation:

1) Ρυθμισμένο από την αρχή για να μην παιδεύεται

2) Ενσωματωμένο card reader που το καινούριο δεν έχει

3) Παίζει παιχνίδια του PS2 ενώ το καινούριο δεν παίζει

4) Έχει 4 usb ενώ το καινούριο δεν έχει

4) Δώρο ένα παιχνίδι

και αυτός θα το επιστρέψει? Και χάρη του κάνανε :P

Δημοσ.

η θα μπορουσε να αγορασει το συγκεκριμενο μοντελο μεσα εβαυ και θα του ερχοταν πολυ φτηνοτερα.φυσικα δεν παραβλεπουμε το γεγονος οτι η κονσολα ειναι χρησιμοποιημενη και μαλλον δεν εχει ουτε εγγυηση.παραμενει κλοπη αυτο που εγινε και νομικα και ηθικα.

Δημοσ.

μεγαλε σφιξε τα δοντια σου και κρατα το, ειναι το 60γβ και ειναι το μονο πσ3 που παιζει και πσ2 παιχνιδια(εχει και τσιπ πσ2 μεσα και στις μεταγενεστερες εκδοσεις το βγαλανε λογω κοστους)! δεν το βρισκεις πουθενα αλλου το συγκεκριμενο! απο ποιο εχπερτ το πηρες να παω κι εγω???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...