patrare Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας γιατί μάλλον με πιάσανε κορόιδο! Μόλις σήμερα αγόρασα ένα PS3. Το ανοίγω λοιπόν κ διαβάζω το βιβλιαράκι για να το συνδέσω. Από ότι κατάλαβα με το που θα το άνοιγα για πρώτη φορά θα έπρεπε να κάνει εγκατάσταση του λειτουργικού κ να με βγάλει σε ένα μενού ώστε να ορίσω τις αρχικές ρυθμίσεις όπως την ώρα, το ιντερνετ κλπ. Το ανοίγω λοιπόν αντί για όλα αυτά με βγάζει κατευθείαν στο κεντρικό μενού κ μάλλον με τα πάντα ρυθμισμένα. Τότε μου μπήκαν οι υποψίες ότι μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Τέλος πάντων έκανα μόνος μ όλες τις ρυθμίσεις που έπρεπε κ επιτέλους πήγα να βάλω ένα παιχνίδι να παίξω. Παίρνω το δισκάκι κ καθώς το έσπρωχνα να μπει μέσα αυτό δεν έμπαινε. Πατάω το eject κ μένω κάγκελο. Μέσα είχε το pro evolution soccer 6 από playstation 2 κ μάλιστα γεμάτο δαχτυλιές από κάτω. Όπως καταλαβαίνετε έχω πλέον σιγουρευτεί ότι το μηχάνημα είναι ξαναχρησιμοποιημένο. Αυτό που θέλω να μ πείτε είναι κανονικά με το που ανοίγεις ένα PS3 για πρώτη φορά τη βγάζει? Κάνει όντος εγκατάσταση του λειτουργικού? Παιδιά βοηθήστε γιατί το περίμενα σαν τρελός να παίξω κ τώρα έχω ξενερώσει τρελά με όλα αυτά!
gilardino Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 απο ποιο καταστημα το πηρες αν επιτρεπεται;
patrare Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Από την Expert το πήρα! Τώρα θα με ρωτήσεις γιατί από εκεί. Είναι γνωστοί τον δικών μ κ αναγκαστικά με πήγανε εκεί!
gilardino Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 παντο πισω και πες τους τι εγινε...λογικα θα στην αλλαξουν...
neovdr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Από την Expert το πήρα! Τώρα θα με ρωτήσεις γιατί από εκεί. Είναι γνωστοί τον δικών μ κ αναγκαστικά με πήγανε εκεί! Μάλλον κάποιος στο μαγαζί έκανε τη λαδιά. Ή ήταν εκθεσιακό κομμάτι οπότε θα πρέπει να πλήρωσες λιγότερα ή εργαζόμενος το χρησιμοποίησε και το γύρισε χύμα στο μαγαζί οπότε και μάλλον δεν μπορείς να κάνεις και πολλά...
patrare Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Είναι όντος μεταχειρισμένο έτσι? Στην αρχή με το που είδα το προ μέσα φαντάστηκα ότι θα είναι διαφημιστικό αλλά μετά είδα ότι είναι το 6 κ γεμάτο γρατζουνιές κ δαχτυλιές από κάτω.
Erwdios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Πήγαινε να τους το χώσεις στα μούτρα χωρίς δεύτερη σκέψη. Το αγόρασες για ολοκαίνουργιο του κουτιού και σου το έδωσαν μεταχειρισμένο? Βουρ πίσω και χωρίς μα και μου. Ερασιτέχνες...
patrare Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Εννοείτε θα τους το πετάξω στα μούτρα! απλα ήθελα να μ πείτε κ εσείς αν όντος είναι μεταχειρισμένο.
SlimData Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 σκέψου να μην ήταν και γνωστοί τι θα σου δίνανε.....
halvas0000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 σκέψου να μην ήταν και γνωστοί τι θα σου δίνανε..... Συνηθως απο τους "δηθεν" γνωστους την πατας.
patrare Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Έλα ντε ρε παιδιά. Μιλάμε για απίστευτη κοροϊδία. Τελικά όταν το ανοίγεις για πρώτη φορά τη μενού σου βγάζει?
soso75 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Καλά λένε ότι από γνώστους συνήθως την πατάς.. Δηλαδή αν σου λέγανε ότι είναι καινούργιο θα τους πίστευες απο τη στιγμή που βρίσκεις μεταχηρισμένο δισκάκι μέσα στο blue ray ; Όπως είσαι γρήγορα πίσω και πραγματικά καινούργιο αυτή τη φορά..την ταλαιπωρία σου δεν ξέρω μόνο αν θα πληρώσουν ποτέ..
tr3quart1sta Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 αντι να πει και ευχαριστω που του κανανε δωρο παιχνιδι.... :lol: σοβαρα τωρα απο την συσκευασια δεν φαινοταν οτι ηταν ανοιγμενο?? συνηθως εχει ενα ειδικο αυτοκολλητο...
kwstas_pap Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδιά.. Τελικά όταν το ανοίγεις για πρώτη φορά τi μενού σου βγάζει? ???
patrare Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Έχεις δίκιο για το δώρο μόνο που στο PS3 παιζει… περιμενω πως κ πώς να ανοίξουν το απόγευμα. Ελπίζω μόνο να κρατηθώ και να μην τους το φέρω κολάρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.