neXTgen Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδιά θα με τρελλάνουν στο youtube. θέλω να αλλάξω μνήμη και δίσκο σε ένα 13.3 mbpro aluminum (3μήνου μοντέλο) και βλέπω σε βιντεάκια πως θέλει ένα torx t6.. αγοράζω ένα από το praktiker πάω να ξεβιδώσω, τίποτα, μεγάλο! παίρνω ένα μικρό σταυρό από τα μεταλλικά ξέρετε αυτά που π.χ. σφίγγουμε σκελετούς γυαλιών όρασης (ένα μέγεθος ήταν) δεν το επιανε καν. τελικά πείτε μου ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ (τον τύπο του) κατσαβίδι απαιτείται για να ανοίξω το mbpro 13.3 σωστά (χωρίς δηλαδή να παραμορφωθούν οι βίδες ή ό,τι άλλο)
tr3quart1sta Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 απο οτι βλεπω θελει phillips #00 αν θες πηγαινε με το macbook στο praktiker να τα δοκιμασεις μεχρι να βρεις το σωστο...
neXTgen Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδιά τι φωτό να βγάλω ... γίνεται χαμός από το apple.com μέχρι το youtube !παντού μπορείτε να το δείτε... αν κάποιος το έχει ανοίξει μπορεί να μου πει!
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 το ifixit αποκλείεται να κάνει λάθος..μάλλον αυτό που αγόρασες δεν είναι το σωστό...
georgeadams Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Για το κάτω καπάκι χρειάζεσαι σταυροκατσάβιδο (phillips #00). Για τις βίδες στα πλαϊνά του δίσκου, χρειάζεσαι εξάγωνο κατσαβίδι Torx T6. Αυτά εδώ φαντάζομαι πως τα είδες: iFixit: Installing MacBook Pro 13" Unibody Hard Drive Replacement και iFixit: Installing MacBook Pro 13" Unibody RAM.
30fill Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Πηγαινε σε μαγαζι που φτιαχνει ρολογια. Αυτοι έχουν αυτο το κατσαβιδάκι. Είναι πολυ μικρό. Δεν υπάρχει στα μεγαλα πολυκαταστήματα. Είναι αστεράκι το μικρότερο νούμερο, το πιο ψιλό. Επίσης μπορείς να το βρείς και σε ηλεκτρολογεία. ---------- Προσθήκη στις 16:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:18 ---------- Πηγαινε σε μαγαζι που φτιαχνει ρολογια. Αυτοι έχουν αυτο το κατσαβιδάκι. Είναι πολυ μικρό. Δεν υπάρχει στα μεγαλα πολυκαταστήματα. Είναι αστεράκι το μικρότερο νούμερο, το πιο ψιλό. Επίσης μπορείς να το βρείς και σε ηλεκτρολογεία.
neXTgen Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 ευχαριστώ ρε παιδιά .. ναι έτσι είναι.. μπερδεψα το καπάκι με τα πλαϊνά και πήρα το τ6 (που θα χρειαστεί έτσι κι αλλιώς!) ευχαριστώ σας πολύ!
ravend Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 υπάρχει κάποιο κατάστημα συγκεκριμένα που να γνωρίζεται που έχει τέτοια εργαλειάκια?η κάποιο online ελληνικό?
neXTgen Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 το praktiker έχει τα πιο πολλά από αυτά (for sure)
ravend Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 πήγα σήμερα στα πράκτικερ του ταύρου και βρήκα ένα σετάκι το οποίο περιέχει έξι κατσαβιδάκια που καλύπτουν και τις ανάγκες για λύσε δέσε του macbook αλλα και του κινητού (nokia e51) που έχει κάτι βίδες σαν μικρό άλεν..μια χαρά λοιπόν, ευχαριστώ..
gtctsiamp Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Ήθελα να ξερα ποιος σκέφτηκε να βάλει αυτές τις βίδες και θέλει αυτό το βρωμοκατσάβιδο που δεν βρίσκω πουθενά.:mad: Τελευταία ελπίδα το praktiker το απόγευμα αλλιώς το mbp θα ανοικτεί με σιδεροπρίονο.
vag3d Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Χμμ...γιατί δεν ρίχνετε μια ματιά εδώ πρώτα, για να δείτε πρωτίστως τι "γκάμα" από βίδες κλπ υπάρχουν, και μετά να αποφασίσετε το τι χρειάζεστε να αγοράσετε για να συμπληρώσετε την συλλογή από τα εργαλεία σας...? ;-)
gtctsiamp Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Βρήκα αλλού ένα ph0 λεπτοκαμωμένο που μάλλον κάνει αλλά θα κάνω αύριο την εγχείρηση. Torx T6 δεν βρήκα αλλά δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα με αυτό, συνήθως αυτά γυρνάνε με μεγαλύτερο σταυροκατσάβιδο, άλλωστε δεν νομίζω να είναι και τόσο σφιχτά. Αλλιώς praktiker:-D Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2010 από gtctsiamp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα