Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Stability and Reliability Update Update KB977074 ΠΡΟΣΟΧΗ

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο update μπορει να προκαλεσει προβληματα στο λειτουργικο....συγκεκριμενα απο οταν το εβαλα καποια στιγμη οταν ανοιξα τα windows το εικονιδιο του δικτυου ειχε κολλησει και καλα οτι διαβαζε μονιμα και μετα απο λιγο οτιδηποτε ειχε σχεση με τα windows (explorer,control panel,shutdown) εβγαζε ενα μεγαααααααλο σφαλμα που ελεγε πως δεν υπαρχουν αρκετοι ποροι για να ανοιξει η εφαρμογη.Ξεχωριστα προγραμματα δουλευαν κανονικα (lol).Πρωτη φορα ειδα κατι τετοιο στα 7...γι'αυτο μεγαλη προσοχη!Δειτε και εδω

http://msftkitchen.com/2010/02/windows-7-update-kb977074-full-of-reliability-or-is-it.html

http://www.winmatrix.com/forums/index.php?/topic/27971-do-not-download-windows-7-stability-and-reliability-update/

Ενοειται το εκανα uninstall και το συστημα επανηλθε.

• Moderators
Δημοσ.

Απο οτι βλεπω στο δικο μου συστημα,ειναι εγκατεστημενο απο τις 28/1 και δεν εχω παρατηρησει κατι αντιστοιχο.Ισως να ειναι καποιος συνδιασμος,πχ προγραμματων?Και σιγουρα το περασα και στον R2-αν και δεν ειμαι μπροστα του τωρα-και εκει μια απτα ιδια,δεν εμφανιστηκε καποιο προβλημα προς το παρον.

Feedback people!

Δημοσ.
Απο οτι βλεπω στο δικο μου συστημα,ειναι εγκατεστημενο απο τις 28/1 και δεν εχω παρατηρησει κατι αντιστοιχο.Ισως να ειναι καποιος συνδιασμος,πχ προγραμματων?Και σιγουρα το περασα και στον R2-αν και δεν ειμαι μπροστα του τωρα-και εκει μια απτα ιδια,δεν εμφανιστηκε καποιο προβλημα προς το παρον.

Feedback people!

yeap κατα πασα πιθανοτητα ειναι θεμα software και εχω την εντυπωση οτι ειναι καποια ασυμβατοτητα με το vmware και καποια services που εκκινει γιατι σε safe mode ολα λειτουργουσαν κανονικα.

Δημοσ.

Απο 27/1 κι εγω και δεν εχω προβλημα. Μηπως ειναι καποιος ιος που σε συνεργασια με το εν λογω update σου δημιοθργει την ασταθεια, οπως την προηγουμενη φορα που πετουσε μπλε οθονιτσες?

• Moderators
Δημοσ.
yeap κατα πασα πιθανοτητα ειναι θεμα software και εχω την εντυπωση οτι ειναι καποια ασυμβατοτητα με το vmware και καποια services που εκκινει γιατι σε safe mode ολα λειτουργουσαν κανονικα.

Vmware(ver7)εγκαστεστημενο στα 7 και τρεχει στο startup,οποτε ισως κατι αλλο να προκαλει το προβλημα.

Δημοσ.

Πάντως αν θες να το ψάξεις μπορείς να εκτελέσεις perfmon /rel και να αναζητήσεις σχετικές εγγραφές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...