Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με την εντολή regedit

ivdimentia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά παιδιά. Προσπαθώ να μπω στην registry αλλά οταν πληκτρολογώ την εντολή regedit μου βγάζει το ακόλουθο μύνημα: "Η επεξεργασία τιυ μητρώου έχει απενεργοποιηθεί από τον διαχειριστή σας". Χρησιμοποιώ τα XP. Καμία ιδέα?

Δημοσ.
Γειά χαρά παιδιά. Προσπαθώ να μπω στην registry αλλά οταν πληκτρολογώ την εντολή regedit μου βγάζει το ακόλουθο μύνημα: "Η επεξεργασία τιυ μητρώου έχει απενεργοποιηθεί από τον διαχειριστή σας". Χρησιμοποιώ τα XP. Καμία ιδέα?

Αυτό το μύνημα, καθώς και το άλλο που μου έλεγε ότι ο task manager είχε και καλά ιό (χωρίς να έχω antivirous εγκατεστημένο) και δεν μου τον άνοιγε, μαζί με τη μη εμφάνιση των κρυφών αρχείων (παρότι ενεργοποιούσα την επιλογή αυτή), είναι συμπτώματα ιών, trojan κ.λ.π.

Δημοσ.

Εισαι διαχειριστής στο pc σου?

Αν ναι, τότε ιός,

Αν όχι, πές στο διαχειριστή να σου δώσει δικαιώματα αφου του εξηγήσεις τι θες να κανεις.

Δημοσ.

Πρώτα πρέπει να μάθουμε αν είσαι διαχειριστής ή όχι ? και στη συνέχεια μπορούμε να κάνουμε διάγνωση

Δημοσ.
Δεν είναι θεμα ιου το ειχα παθει και εγω στα χρ αλλα δεν θυμαμαι πως το αλλαξα

εκανες καμια αλλαγή στα windows πρόσφατα????

Η αλήθεια είναι οτι πρότρεξα και απέκλεισα το ενδεχόμενο να ειναι admin και να έκλεισε απο μονος του την πρόσβαση στον editor μέσω πολιτικης ασφαλείας αλλά θελω να σε δω να βάζεις στοίχημα για αυτη την περίπτωση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...