ivdimentia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Γειά χαρά παιδιά. Προσπαθώ να μπω στην registry αλλά οταν πληκτρολογώ την εντολή regedit μου βγάζει το ακόλουθο μύνημα: "Η επεξεργασία τιυ μητρώου έχει απενεργοποιηθεί από τον διαχειριστή σας". Χρησιμοποιώ τα XP. Καμία ιδέα?
phph Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Γειά χαρά παιδιά. Προσπαθώ να μπω στην registry αλλά οταν πληκτρολογώ την εντολή regedit μου βγάζει το ακόλουθο μύνημα: "Η επεξεργασία τιυ μητρώου έχει απενεργοποιηθεί από τον διαχειριστή σας". Χρησιμοποιώ τα XP. Καμία ιδέα? Αυτό το μύνημα, καθώς και το άλλο που μου έλεγε ότι ο task manager είχε και καλά ιό (χωρίς να έχω antivirous εγκατεστημένο) και δεν μου τον άνοιγε, μαζί με τη μη εμφάνιση των κρυφών αρχείων (παρότι ενεργοποιούσα την επιλογή αυτή), είναι συμπτώματα ιών, trojan κ.λ.π.
Pantelwolf Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Εισαι διαχειριστής στο pc σου? Αν ναι, τότε ιός, Αν όχι, πές στο διαχειριστή να σου δώσει δικαιώματα αφου του εξηγήσεις τι θες να κανεις.
thodoris82 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είναι θεμα ιου το ειχα παθει και εγω στα χρ αλλα δεν θυμαμαι πως το αλλαξα εκανες καμια αλλαγή στα windows πρόσφατα????
salida Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Πρώτα πρέπει να μάθουμε αν είσαι διαχειριστής ή όχι ? και στη συνέχεια μπορούμε να κάνουμε διάγνωση
Pantelwolf Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είναι θεμα ιου το ειχα παθει και εγω στα χρ αλλα δεν θυμαμαι πως το αλλαξα εκανες καμια αλλαγή στα windows πρόσφατα???? Η αλήθεια είναι οτι πρότρεξα και απέκλεισα το ενδεχόμενο να ειναι admin και να έκλεισε απο μονος του την πρόσβαση στον editor μέσω πολιτικης ασφαλείας αλλά θελω να σε δω να βάζεις στοίχημα για αυτη την περίπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.