Finalizator Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ζητώ συγγνώμη εάν έχει απαντηθεί ξανά αλλά έχω αγανακτήσει να ψάχνω στις ρυθμίσεις των windows 7. Έχω μια κάρτα x-fi extreme audio, έχω εγκαταστήσει τους τελευταίους drivers αλλά δεν μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις bass / treble. Υπάρχουν οι ρυθμίσεις αυτές πουθενά; Στα συνοδευτικά με τον driver προγράμματα υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις για equalizer αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά ότι και να αλλάξω. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Πηγαίνεις στο control panel > hardware and sound > sound > στο playback κάνεις διπλό κλικ πάνω στα ηχεία και στο tone είναι αυτό που θέλεις.
Finalizator Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Το έκανα αυτό αλλά δεν υπάρχει η επιλογή Tone. Ανοίγουν 5 καρτέλες: General, Custom, Levels, Soundblaster και Advanced αλλά το Tone πουθενά
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα δεν έχει το custom και έχει το tone. Περίεργο στο custom τι έχει ;
Finalizator Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα δεν έχει το custom και έχει το tone. Περίεργο στο custom τι έχει ; Μία επιλογή που λέει Digital Output Only και τίποτα άλλο
Smaug Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Κατέβασε το Console Launcher απο το support της Creative και θα βρείς τις ρυθμίσεις στο κεντρικό panel.
Finalizator Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Κατέβασε το Console Launcher απο το support της Creative και θα βρείς τις ρυθμίσεις στο κεντρικό panel. Το έχω το Console Launcher αλλά δεν υπάρχουν ούτε εκεί οι ρυθμίσεις. Τι άλλο μπορεί να φταίει; Μήπως είναι θέμα driver?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.