Megas219 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα, ύστερα από συμβουλές φίλων εδώ στο φόρουμ κατέληξα στο επισυναπτόμενο μηχάνημα (με 5850 κάρτα γραφικών). Εχθές το πήρα και μέχρι στιγμής, έχω βάλει τα ΧP και τους drivers για μητρική και γραφικών. Μπορείτε να μου προτείνετε μια σειρά από προγράμματα για το στήσιμο του desktop; Antivirus, players, ότι μπορείτε να φανταστείτε. Ότι θα εγκαθιστούσατε εσείς τώρα αν πέρνατε καινούριο pc. Επίσης, οποιαδήποτε άλλη συμβουλή έχει σχέση με αυτό ή με το πως να δικαιολογήσω στη κοπέλα μου τις επιπλέον ώρες που περνάω με το νέο μου "παιχνίδι", είναι ευπρόσδεκτη. ευχαριστώ
Sotosgl Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Η καλυτερη λυση και πιο απλη ειναι να μπεις στο ninite.com και να διαλεξεις τι χρειαζεσαι πραγματικα εσυ απο την καθε κατηγορια Με λιγο ψαξιμο-πειραγμα καθε προγραμματος θα βρεις αυτο που σου ταιριαζει. Btw Daemon tools Lite γρηγορα οσο για antivirus με το Microsoft Essentials Security θα εισαι μια χαρα για καθημερινη χρηση.
Luciddream Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Η καλυτερη λυση και πιο απλη ειναι να μπεις στο ninite.com και να διαλεξεις τι χρειαζεσαι πραγματικα εσυ απο την καθε κατηγοριαΜε λιγο ψαξιμο-πειραγμα καθε προγραμματος θα βρεις αυτο που σου ταιριαζει. Btw Daemon tools Lite γρηγορα οσο για antivirus με το Microsoft Essentials Security θα εισαι μια χαρα για καθημερινη χρηση. όντως ωραία συλλογή.. έχω τουλάχιστον ένα απο κάθε κατηγορία στο pc μου ...
jakegate7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 κάνεις format και βάζεις 7 drivers avast (antivirus) mozilla(ή όποιον browser χρησιμοποιείς) 7zip imgburn openoffice vlc skype-msn (αν χρησιμοποιείς) υπάρχουν και ένα σωρό άλλα προγραμμάτα που μπορείς να βάλεις αλλά εξαρτάται απο την χρήση που κάνεις
Megas219 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Όντως εξαρτάται από τη χρήση που κάνεις, απλά υπάρχουν κάποια βασικά, τα οποία τα βάζεις ανεξάρτητα από χρήση. ευχαριστώ για το ninite και ευχαριστώ jakegate7 για τις προτάσεις σου. ...βλέπω πάντως ότι στο θέμα με την κοπέλα μου, κανείς δεν έκανε μια πρόταση. Παραμένει άλυτο και για εσάς; ρε τι τραβάμε...
Sotosgl Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Βασικα για το θεμα κοπελα μην αναφερεις τιποτα για χρηση Facebook,Msn,Ζοο,Φατσα κλπ. Αν πιστεψει οτι ο λογος που ασχολεισαι ειναι πιο πολυ το Internet και οι πειρασμοι του(Και ειναι και πολλοι οι ατιμοι ) δεν γλυτωνεις την παντοφλα. Πες οτι ειναι για την σχολη και τις εργασιες,για να κατεβαζεις ταινιες να βλεπετε αγκαλιτσα,κανενα παιχνιδακι οταν δεν εισαστε μαζι για να περναει ο χρονος ανωδυνα και αλλα τετοια σαλια και θα εισαι κομπλε
Megas219 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Βασικα για το θεμα κοπελα μην αναφερεις τιποτα για χρηση Facebook,Msn,Ζοο,Φατσα κλπ.Αν πιστεψει οτι ο λογος που ασχολεισαι ειναι πιο πολυ το Internet και οι πειρασμοι του(Και ειναι και πολλοι οι ατιμοι ) δεν γλυτωνεις την παντοφλα. Πες οτι ειναι για την σχολη και τις εργασιες,για να κατεβαζεις ταινιες να βλεπετε αγκαλιτσα,κανενα παιχνιδακι οταν δεν εισαστε μαζι για να περναει ο χρονος ανωδυνα και αλλα τετοια σαλια και θα εισαι κομπλε Μπράβο ρε φίλε! Αυτή είναι απάντηση! Πληρέστατη!!! Ευχαριστώ!
kfyros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Παντρέψου την. Θα το βουλώσει στα σίγουρα (στην αρχή τουλάχιστον) Αλλιώς πρέπει να την ΥΠΕΡικανοποιήσεις σε άλλους τομείς για να μην σου γκρινιάζει.. Αν βέβαια υπάρχει κάτι τέτοιο στην πραγματική ζωή. Τον Sotosgl τον βρίσκω προπονημένο... Μόνο να μην τον πετύχει η δικιά του σε κανένα facebook γιατί βλέπω τη BUFALO να του έρχεται κατακούτελα μέσα από την οθόνη.
Sotosgl Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Χαχαχα προπονημενο δεν θα το ελεγα αλλα το ευκολο σαλιο το εχω γαμωτο. Αν σου κανει νερα,κραταει μουτρα και γενικα σου μανουριαζει μια ειναι η λυση,ΟΥΣΤ... Αλλωστε γυναικες υπαρχουν πολλες....Pc ENA!(και πιο οικονομικο τις περισσοτερες φορες )!
Dropsreef Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 πες της στο τηλεφωνο σε σκεφτομαι μωρο μου μου εχεις λειψει ναι ναι σ'αγαπω πολυ σε λατρευω και μετα λιωσε στο mass effect :-D:-D:-D
Sotosgl Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Σε ασχημη περιοδο το πηρες...Mass Effect 2,Alien Vs Predator,Bioshock 2 κλπ κλπ κλπ Κατι μου λεει οτι η καημενη η κοπελα θα ακουει πολλες φορες απο εδω και περα απο εσενα ατακες του στυλ ειμαι κομματια ,θα πεσω νωρις για υπνο γιατι εχω δουλειες το πρωι και μολις το κλεινεις θα βαρας 12ωρα λιωσιματα! Join the Club M8! ειδες ειμαι καλο παιδι δεν ανεφερα γκομενο chat στο Fb και αλλου
Megas219 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 πες της στο τηλεφωνο σε σκεφτομαι μωρο μου μου εχεις λειψει ναι ναι σ'αγαπω πολυ σε λατρευω και μετα λιωσε στο mass effect :-D:-D:-D Σε πρώτο επίπεδο θα ακολουθήσω τον Drops. Μετά βλέπουμε... Τώρα εσύ ρε φίλε με το "Παντρέψου την", τι να σου πω...είπα κάτι άμεσο, γρήγορο, που να κοστίζει από 0 έως λιγότερο από το pc! Εσύ το ...ησες και ψόφησε! Ευχαριστώ πάντως. Θα σας κρατήσω ενήμερους.
Don.Matis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Τα πράγματα είναι απλά, της περνάς στο pc της ένα Sims 2 ή 3 και τις το δείχνεις...μετά σου εγγυώμαι ότι θα έχεις ίσως και παραπάνω ησυχία από όση ζητάς!
Megas219 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Τα πράγματα είναι απλά, της περνάς στο pc της ένα Sims 2 ή 3 και τις το δείχνεις...μετά σου εγγυώμαι ότι θα έχεις ίσως και παραπάνω ησυχία από όση ζητάς! Don, αυτο θα κάνω φιλε. Σήμερα ή αύριο....πως δεν το είχα σκεφτέι ρε συ...
Zazula Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Επίσης, οποιαδήποτε άλλη συμβουλή έχει σχέση με αυτό ή με το πως να δικαιολογήσω στη κοπέλα μου τις επιπλέον ώρες που περνάω με το νέο μου "παιχνίδι", είναι ευπρόσδεκτη. Ο πιο προχωρημένα σατανικός τρόπος για να πάρεις το απόλυτο ελευθέρας από την κοπέλα σου (ή από τη γυναίκα σας, οι παντρεμένοι ) ώστε να μπορείς να κάθεσαι με τις ώρες μπροστά στον υπολογιστή είναι ο ακόλουθος (μόνος περιορισμός είναι ότι στα ΧΡ απαιτεί χρήση πληκτρολογίου PS/2, όχι USB — με πληκτρολόγιο USB υπάρχει ανάλογο κόλπο στα Windows 7 / 2k3sp2): Τρέχεις το regedit και πηγαίνεις στο κλειδί HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\i8042prt\Parameters. Κάνεις δεξί κλικ, New > DWORD Value. Το νέο αυτό κλειδί το ονομάζεις CrashOnCtrlScroll και του δίνεις την τιμή 0x01. Επανεκκινείς τον υπολογιστή σου και είσαι έτοιμος! Από αυτήν τη στιγμή και μετά, κάθε φορά που, με πατημένο το δεξί CTRL, θα πατάς δύο φορές το SCROLL LOCK, το μηχάνημα θα κρασάρει βγάζοντας μπλε οθόνη με μήνυμα σφάλματος 0x000000E2. Εσύ βέβαια δεν θα ανησυχείς καθόλου (αφού ο ίδιος σου προκάλεσες την BSOD), αλλά αμέσως σηκώνεσαι (καλύτερα όταν είσαι εντός του οπτικού πεδίου τής περιφερειακής της όρασης) με συγκρατημένα προσποιητή αγανάκτηση (όχι overacting ή μαρθαβουρτσισμοί) και καταριέσαι το μηχανάκι που «κάποιο σοβαρό πρόβλημα έχει, κι είναι κι ολοκαίνουργιο το #@&§*!». Για αληθοφάνεια, αν αναγκαστείς να καταφύγεις στο συγκεκριμένο κόλπο πολλάκις εντός της αυτής ημέρας, κλιμάκωσε την οργή σου εκστομίζοντας με στόμφο και καμιά μωϋσαϊκή κατάρα τού στυλ: «Καταραμένο να 'σαι εσύ και ο καρπός τής μητρικής σου εις τον αιώνα και εις τον αιώνα τού αιώνος!» Πιθανά σενάρια και απορρέοντα οφέλη: Μπορείς να είσαι με τις ώρες στο ίντερνετ, επειδή «ψάχνεις για ενημερωνένους drivers». Μπορείς να είσαι με τις ώρες στα φόρουμ, επειδή «ψάχνεις για λύσεις στο πρόβλημα». Μπορείς να παίζεις με τις ώρες ό,τι παιχνίδι θέλεις, επειδή «πρέπει να αναπαραγάγεις το πρόβλημα, και αυτό εμφανίζεται όταν παίζεις [το συγκεκριμένο παιχνίδι]». Μπορείς να τρέχεις με τις ώρες ό,τι εφαρμογή θέλεις, επειδή «σου είπαν ότι αυτό χρειάζεται να κάνεις για το troubleshooting». Μπορείς ανά πάσα στιγμή να ξεφύγεις από έφοδο την ώρα που σαλιαρίζεις σε ΙΜ ή chat, καθότι δεν φαίνεται να κλείνεις κανένα παράθυρο (πράγμα που θα ήγειρε υποψίες) — απλώς ο υπολογιστής ξαφνικά κρασάρει. Αν εκείνη κολλήσει με τίποτε χαζοπαίχνιδα στο facebook ή οτιδήποτε άλλο και θες να την ξεκολλήσεις από το μηχάνημα για να κάτσεις εσύ, της σκας ένα φιλάκι και την ίδια στιγμή τής πατάς το δεξί CTRL + 2 Χ SCROLL LOCK χωρίς να σε πάρει είδηση — αυτομάτως εκείνη πρέπει να σηκωθεί, ώστε εσύ «να επιλύσεις το πρόβλημα».
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.