Προς το περιεχόμενο

Με συμφέρει η μετακίνηση με τα ΜΜΜ;

Haldol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

btw έχω χρόνια μια απορία, πως γίνεται να πληρώνουν οι τουρίστες για να έρθουν να μπουν με πιτσιρίκια παππούδες κλπ στο τρένο με 1000 βαθμούς και να πάνε πχ στην ακρόπολη, στην πλάκα με καύσωνα, εγώ δεν θα πλήρωνα για κάτι τέτοιο, δεν ξέρω αν θα άντεχα καν

και τι να κανουν οι ανθρωποι να πληρωνουν 35 ταξια την ημερα; αλλωστε στο εξωτερικο δεν εχουν ac τα ΜΜΜ γτ κανει λιγες μερες τον χρονο ζεστη, αλλα οταν τις κανει δεν παλευονται με την καμια, ειναι σαν να εχει 50 βαθμους στην ελλαδα, οποτε υπομενουν τα κονσερβοκουτια για μερικες μερες, με την ιδια λογικη υπομενουν και τα ΜΜΜ στην αθηνα.

ΥΓ πολυ καλοπερασακιδες εχουμε γινει μου φαινεται

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θέμα καλοπέρασης είναι αυτό ή χαζομάρας? το παιδάκι που σέρνουν το ρώτησε κανείς ή είναι εκπαίδευση για να... μην γίνει καλοπερασάκιας στο μέλλον?

τα 35 ταξιά γιατί να τα πληρώσουν? πρέπει να πάνε στην ακρόπολη με 40 βαθμούς δλδ οπωσδήποτε? αν θέλουν ακρόπολη να πάνε 2, 3 μέρες την άνοιξη ξεχωριστά αλλιώς καθόλου, είναι δυνατόν?

btw στο εξωτερικό όταν κάνει ζέστη συναισθηματικά είναι σαν να κάνει ζέστη κι εδώ αλλά πρακτικά δεν υπάρχει καμμία σύγκριση, δεν είναι πάνω από τη θερμοκρασία σώματος καμμία σχέση με ελλάδα, ισπανία, τουρκία, αφρική

EDIT: δε το λέω για τα ΜΜM, για τους τουρίστες λέω πως το αντιλαμβάνονται ως διακοπές αυτό το πράγμα

νόμιζα πως ήταν ελληνικό χαραχτηριστικό το ετοιμάζω 50 βαλίτσες επί 2 μέρες κάνω 6 ώρες διαδρομή με το αμάξι με διαρκή καυγά για να πιω ένα καφέ 2 ωρίτσες με τη σούλα που με κάλεσε κι έχω υποχρέωση και ξανά πίσω άλλες 6 ώρες και το λέω ταξίδι αναψυχής

Δημοσ.

Σωστά, οι τουρίστες θα πρεπε να αντιλαμβάνονται τις διακοπές ως "πάω ν αράξω στα ενοικιαζόμενα της Σούλας στη Χαλλλκιδική, να πίνω φράπα όλη μέρα και να ξύνομαι κάτω από τον ήλιο παίζοντας τάβλι".

Δημοσ.
παιδιά να είστε προετοιμασμένοι τις ζεστές μέρες γιατί δεν βάζουν a/c όπως τις προηγούμενες χρονιές, υποθέτω περικοπές

όσα μέσα έχουν, το έχουν στο πολύ χαμηλό ίσα που να αντέχεις με πολύ ιδρώτα

στον ηλεκτρικό που μπήκα τις μέρες του καύσωνα τη μία μέρα δεν είχε καθόλου σίγουρα

απλά κάποιοι πίστευαν ότι θα είναι normal και δυσανασχέτισαν οπότε για αυτό το λέω

να σου πω την αλήθεια. έχω ήδη καταλήξει στο να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο σχεδόν κάθε μέρα για να πάω και νά'ρθω απ΄τη δουλειά μου και αυτό μετά από 10 χρόνια στην αθήνα μόνο κατάντια μπορώ να το δω. αν συνεχίσουν έτσι τα ΜΜΜ δηλ. ηλεκτρικός στην κοσμάρα του, μετρό κάθε μέρα και χειρότερο και τώρα κάθε μέρα απεργία και τρόλλεϋ και λεωφορεία γεμάτα κόσμο που μοσχομυρίζει, σου φαίνεται να είναι η έλλειψη κλιματισμού το μεγαλύτερο πρόβλημα?

Δημοσ.
παιδιά να είστε προετοιμασμένοι τις ζεστές μέρες γιατί δεν βάζουν a/c όπως τις προηγούμενες χρονιές, υποθέτω περικοπές

όσα μέσα έχουν, το έχουν στο πολύ χαμηλό ίσα που να αντέχεις με πολύ ιδρώτα

στον ηλεκτρικό που μπήκα τις μέρες του καύσωνα τη μία μέρα δεν είχε καθόλου σίγουρα

απλά κάποιοι πίστευαν ότι θα είναι normal και δυσανασχέτισαν οπότε για αυτό το λέω

[...]

Μπορεί να έτυχε αλλά τις τελευταίες 15 μέρες, όσες φορές χρησιμοποίησα μετρό/ηλεκτρικό/προαστιακό/λεωφορείο/τρόλεϊ (και τα χρησιμοποιώ όλα καθημερινά... εκτός κι αν απεργούν) είχε πάντα a/c (και δροσιά).

Δημοσ.

Ε ναι... Ο οασα έκοψε την επιδότηση αποσμητικού μασχάλης με αγορά 10 εισητηρίων.

Επίσης, βρωμεροί χειρώνακτες δεν ντρέπεστε λίγο που σκάβετε για 8 ώρες και μετά μπαίνετε στο λεωφορείο;;; Ε;Ε;;; Θα σας βάλουμε ένα αστέρι στο μπράτσο να σας ξεχωρίζουμε και όταν μπαίνουμε εμείς οι άλλοι στο λεωφορείο, εσείς να βγαίνετε.

Δημοσ.
Μπορεί να έτυχε αλλά τις τελευταίες 15 μέρες, όσες φορές χρησιμοποίησα μετρό/ηλεκτρικό/προαστιακό/λεωφορείο/τρόλεϊ (και τα χρησιμοποιώ όλα καθημερινά... εκτός κι αν απεργούν) είχε πάντα a/c (και δροσιά).

Έτυχε...Ειδικά αυτή τη βδομάδα ήταν ανυπόφορη η κατάσταση μέσα στα λεωφορεία με αυτή τη ζέστη, για να μη πω για τους χρόνους αναμονής σε στάση που υποτίθεται ότι περνάνε 4 λεωφορεία! Καλά το μετρό δε με ενοχλεί τόσο γιατί κάνω σύντομες αποστάσεις σε αυτό. Ηλεκτρικό μία φορά το Μάιο πέτυχα air-condition και μάλιστα περίμενα μόνο 2-3 λεπτά μέχρι να έρθει, γίνονται και θαύματα καμία φορά...:-)

• Moderators
Δημοσ.
Ε ναι... Ο οασα έκοψε την επιδότηση αποσμητικού μασχάλης με αγορά 10 εισητηρίων.

Επίσης, βρωμεροί χειρώνακτες δεν ντρέπεστε λίγο που σκάβετε για 8 ώρες και μετά μπαίνετε στο λεωφορείο;;; Ε;Ε;;; Θα σας βάλουμε ένα αστέρι στο μπράτσο να σας ξεχωρίζουμε και όταν μπαίνουμε εμείς οι άλλοι στο λεωφορείο, εσείς να βγαίνετε.

Σωστο. Εν μερει. Διοτι οταν αυτο συμβαινει το πρωι και σιγουρα οχι απο χειρωνακτες πως σου φαινεται?

Δημοσ.

καλά, μή βαράς! αν περνούσαν συχνότερα και ήταν λιγότερο γεμάτα θα μύριζαν σίγουρα λιγότερο χάλια τα μμμ :confused:

το αστέρι τί χρώμα το φαντάζεσαι?:lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως, ανεστάλη η αυριανή 24ωρη απεργία στο Μετρό:

Κανονικά θα λειτουργήσει το Μετρό τη Δευτέρα καθώς το σωματείο των εργαζομένων, σε έκτακτη συνεδρίαση την Κυριακή, αποφάσισε την αναστολή της εξαγγελθείσας 24ωρης απεργίας που είχε προκηρύξει.

Οι εργαζόμενοι προχώρησαν στην ανατολή της απεργίας «έχοντας πλήρη γνώση και επίγνωση των ευθυνών μας απέναντι στο επιβατικό κοινό και ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της πολιτικής ηγεσίας με σκοπό την εξεύρεση λύσης και όχι τη στείρα αντιπαράθεση».

Παρ’ όλα αυτά επιμένουν ότι η απόλυση 275 δοκίμων συναδέλφων τους, των οποίων οι συμβάσεις δε μετατρέπονται σε αορίστου χρόνου, «είναι αναιτιολόγητη και ακατανόητη και θα έχει σα μοναδικό αποτέλεσμα την υποβάθμιση των προσφερόμενων συγκοινωνιακών υπηρεσιών και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να επιφέρει την περίφημη οικονομική εξυγίανση για την οποία κάποιοι, δήθεν, κόπτονται».

Το σωματείο των εργαζομένων δηλώνει παράλληλα ότι θα συνεχίσει τον αγώνα του με παρεμβάσεις σε κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς.

Πηγή: http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231049392

Δημοσ.

παιδιά...

δεν έγραψα ότι ο κλιματισμός είναι το μεγάλο πρόβλημά μου με τα ΜΜΜ, τα προβλήματα είναι ένα σωρό αλλά είναι και γνωστά

καταρχήν δεν υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα από τα έργα στον ηλεκτρικό την τελευταία περίοδο (σιγά σιγά θα τελειώσουν υποθέτω) το ξέρουν και οι πέτρες, όταν κλείνει η μία γραμμή στους κεντρικούς σταθμούς μαζεύεται χιλιάδες κόσμος, μιλάμε για full εξέδρες σε μήκος και πλάτος και με ήδη γεμάτα τραίνα και η μόνη πιθανότητα να πάρεις τραίνο είναι αν πας 5, 6 σταθμούς προς τα πίσω για να μπεις στην επιστροφή

όπως έγραψα σε άλλο post τις ημέρες που χρησιμοποίησα τελευταία δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα

επίσης δεν έγραψα ότι είμαι κανένας πρίγκηπας και με ενοχλούν οι υπόλοιποι που τους θεωρώ γύφτους επειδή μυρίζουν ή ιδρώνουν

πρώτον γιατί κι εγώ ένας από όλους είμαι και δεύτερον λόγω χαραχτήρα, ακόμη και να βρωμάει ο άλλος τι να κάνεις θα του το απαγορεύσεις? το λέω γιατί βλέπω πολλούς που εκδηλώνονται κιόλας και δε ντρέπονται, λες και αυτοί είναι τέλειοι

(btw για κάποιους συγκεκριμένους μάλιστα που μυρίζουν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος και είναι οι τελευταίοι που φταίνε, οι ευρωπαίοι φταίνε για αυτό αλλά άλλο θέμα)

όπως ανέφερα ήδη έγραψα απλώς πια ήταν η κατάσταση που συνάντησα τις ημέρες του καύσωνα σε σχέση με τα γνωστά ώστε να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι, δεν ήταν σχόλιο, απλή αναφορά και επίσης άσχετο θέμα με τους τουρίστες που είναι δική τους επιλογή και πληρώνουν για αυτό

-

Σωστά, οι τουρίστες θα πρεπε να αντιλαμβάνονται τις διακοπές ως "πάω ν αράξω στα ενοικιαζόμενα της Σούλας στη Χαλλλκιδική, να πίνω φράπα όλη μέρα και να ξύνομαι κάτω από τον ήλιο παίζοντας τάβλι".
δεν θέλω να βγούμε off αλλά πρώτον ακριβώς αυτό είναι οι διακοπές, ξεκούραση, σίγουρα πάντως δεν είναι κούραση

το καταμεσήμερο ούτε εμείς οι ντόπιοι δεν καθόμαστε τόσες ώρες με αυτόν τον ήλιο ακόμη και αν έχουμε δουλειά γιατί δεν κάνει... όχι αν είμασταν σε διακοπές και πληρώναμε

δεύτερον αν το πρόβλημα είναι αυτό να μην χάσουν την κουλτούρα μπορούν να κανονίσουν άλλη μέρα, ότι κάνω κι εγώ για ιταλία, ισπανία που τις λατρεύω κι έχουν 10 φορές περισσότερα και καλύτερα πράγματα να δεις, αλλά δεν είμαι βαρεμένος να πάω με 40 και στην τουρκία και 50 βαθμούς για να δω την αρχιτεκτονική

ναι εγώ είμαι καλοπερασάκιας.. μπορεί, ίσως όμως κάπου να λείπει και λίγη λογική

έτσι παλιομοδότικα σκέφτονται και τα γραφεία μου φαίνεται για αυτό ψάχνουν για νέους πελάτες μετά με τέτοια προγράμματα που προτείνουν

αλλά ξέρω υπάρχει ο φόβος πως κατά βάθος δεν τους ενδιαφέρει διόλου οπότε αν δεν πάνε θα πληγωθούν τα μάρμαρα οπότε για αυτό είναι ..must

ειδικά για τα παιδιά σίγουρα καταλαβαίνουν τι είναι αυτά που βλέπουν και στο μυαλό τους θα τους μείνουν αυτά και όχι μια μέρα μες στον καύσωνα και τον πονοκέφαλο...

υποθέτω κι επειδή περνάνε τόσο καλά μαθαίνοντας για την ιστορία όταν μεγαλώσουν θα το θυμώνται ακόμη και θα ξανάρθουν - brilliant τελικά είναι κρύβεται ιδιοφυία σε αυτή την λογική

Δημοσ.
θέμα καλοπέρασης είναι αυτό ή χαζομάρας? το παιδάκι που σέρνουν το ρώτησε κανείς ή είναι εκπαίδευση για να... μην γίνει καλοπερασάκιας στο μέλλον?

τα 35 ταξιά γιατί να τα πληρώσουν? πρέπει να πάνε στην ακρόπολη με 40 βαθμούς δλδ οπωσδήποτε? αν θέλουν ακρόπολη να πάνε 2, 3 μέρες την άνοιξη ξεχωριστά αλλιώς καθόλου, είναι δυνατόν?

btw στο εξωτερικό όταν κάνει ζέστη συναισθηματικά είναι σαν να κάνει ζέστη κι εδώ αλλά πρακτικά δεν υπάρχει καμμία σύγκριση, δεν είναι πάνω από τη θερμοκρασία σώματος καμμία σχέση με ελλάδα, ισπανία, τουρκία, αφρική

ελα να δοκιμασεις 30ρι στο βελγιο και θα παρακαλας να γυρισεις στους 45 της ελλαδας :devil: (πριν δυο μερες ελεγε μια στο ασανσερ οτι εχει ζησει αφρικη αλλα δεν υπεφερε ετσι απο την ζεστη εκει)

και προφανως δεν ειναι χαζομαρα να θελει να παει ο ανθρωπος στην ακροπολη οταν δεν παιζει να ξαναρθει αθηνα σε πιο δροσερη εποχη. τουρισμος αυτο ειναι, οχι τα ξυνω ολη μερα στο καφενειο. αμα δεν ταλαιπωρηθουμε και λιγο δεν βγαινει αλλιως

Δημοσ.

oneofthem έχεις ταξιδέψει ποτέ καλοκαίρι σε άλλη χώρα και συγκεκριμένα σε κάποια μεγάλη πόλη;

Ή απλώς προσπαθείς να εξομοιώσεις θεωρητικά το σκεπτικό ενός επισκέπτη;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...