Προς το περιεχόμενο

Με συμφέρει η μετακίνηση με τα ΜΜΜ;

Haldol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια να κανω μια ασχετη ερωτηση μιας και μιλαμε για ΜΜΜ; εγω που ειναι φοιτητρια εκτος ελλαδας, δικαιουμαι φοιτητικο εισητηριο; γενικως την φοιτητικη μου καρτα την δεχονται σε ολη την ευρωπη (μουσεια κτλ).

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
ξέρει κανείς τι λειτουργεί σήμερα από ΜΜΕ στην αθήνα?

τα πάντα, δεν απεργούν οι δημοσιογράφοι :o

24ωρη απεργία έχει πάλι το μετρό :P

Δημοσ.

όχι ρε γμτ...

btw πότε θα πάρουν χαμπάρι να ανακοινώνουν τις απεργίες και στις ιστοσελίδες oasa / metro που τις πληρώσαμε ακριβά, δλδ πόσο μυαλό θέλει

• Super Moderators
Δημοσ.
όχι ρε γμτ...

btw πότε θα πάρουν χαμπάρι να ανακοινώνουν τις απεργίες και στις ιστοσελίδες oasa / metro που τις πληρώσαμε ακριβά, δλδ πόσο μυαλό θέλει

http://www.oasa.gr/

Πάνω-πάνω στην κεντρική σελίδα γράφει:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ -> ΜΕΤΡΟ: 24ωρη απεργία

Δημοσ.

.....τα γυαλιά δεν επαρκούν για την περίπτωσή μου μάλλον το πέρασα για τίτλο

θα ζητήσω να βάλουν και ένα βελάκι που να γράφει Προς oneofthem ΕΔΩ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ...

• Super Moderators
Δημοσ.
.....τα γυαλιά δεν επαρκούν για την περίπτωσή μου μάλλον το πέρασα για τίτλο

θα ζητήσω να βάλουν και ένα βελάκι που να γράφει Προς oneofthem ΕΔΩ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ...

Γιατί όχι; Αυτό σημαίνει personalised service. :P

Δημοσ.

Δεν παλευοταν σημερα η κατασταση εκει εξω. Δεν ειχε μετρο και περναν ολοι τα λεωφωρεια η μαλλον καλυτερα το λεωφορειο γιατι τα περισσοτερα σταματαγαν Εθνικη Αμυνα και δεν κατεβαιναν κεντρο. Σε μια φαση (στο γυρισμο βεβαια) περναγε ενα Α5 και ακριβως απο πισω κι'αλλο Α5 (τα Α5 για οσους δεν ξερουν ειναι διπλα λεωφορεια) και ηταν και τα 2 τοσο γεματα που νομιζες οτι καναν διαγωνισμο ποιο θα χωρεσει τους περισσοτερους. Εντωματαξυ, η ζεστη τους ειχε τρελανει ολους και ακουγοντουσαν απιστευτες μαλακιες. Αλλοι τσακωνοντουσαν με τον οδηγο, υπηρχαν παρα πολλοι κλασσικοι γεροι που μιλαγαν μονοι τους και λεγαν τα δικα τους, ενας τρελος στη σταση αρχισε να τσιριζει οταν ειδε το λεωφορειο γεματο και γενικα ηταν ολα οτι'να ναι. Πολυ το χαρηκα.

Αν συνεχιστει και Δευτερα, Τριτη η απεργια (που κανονικα μεχρι το 2012 πρεπει να συνεχιστει αν δεν παρουν πισω οι μαλακες της κυβερνησης τις απολυσεις) ευκολα κατεβαινω στην σταση κοντα στο σπιτι μου με ενα ψυγειακι γεματο αναψυκτικα να χαζευω.

Δημοσ.
ρε παιδια να κανω μια ασχετη ερωτηση μιας και μιλαμε για ΜΜΜ; εγω που ειναι φοιτητρια εκτος ελλαδας, δικαιουμαι φοιτητικο εισητηριο; γενικως την φοιτητικη μου καρτα την δεχονται σε ολη την ευρωπη (μουσεια κτλ).

Στο Elladistan όμως δύσκολο, μόνη λύση έιναι να βγάλεις κάρτα ISIC

Δημοσ.
Στο Elladistan όμως δύσκολο, μόνη λύση έιναι να βγάλεις κάρτα ISIC

τι ειναι αυτη η καρτα;

βρηκα το σαιτ τους. δεν μου γεμιζει το ματι.

Δημοσ.
Δεν παλευοταν σημερα η κατασταση εκει εξω. Δεν ειχε μετρο και περναν ολοι τα λεωφωρεια η μαλλον καλυτερα το λεωφορειο γιατι τα περισσοτερα σταματαγαν Εθνικη Αμυνα και δεν κατεβαιναν κεντρο. Σε μια φαση (στο γυρισμο βεβαια) περναγε ενα Α5 και ακριβως απο πισω κι'αλλο Α5 (τα Α5 για οσους δεν ξερουν ειναι διπλα λεωφορεια) και ηταν και τα 2 τοσο γεματα που νομιζες οτι καναν διαγωνισμο ποιο θα χωρεσει τους περισσοτερους. Εντωματαξυ, η ζεστη τους ειχε τρελανει ολους και ακουγοντουσαν απιστευτες μαλακιες. Αλλοι τσακωνοντουσαν με τον οδηγο, υπηρχαν παρα πολλοι κλασσικοι γεροι που μιλαγαν μονοι τους και λεγαν τα δικα τους, ενας τρελος στη σταση αρχισε να τσιριζει οταν ειδε το λεωφορειο γεματο και γενικα ηταν ολα οτι'να ναι. Πολυ το χαρηκα.

Αν συνεχιστει και Δευτερα, Τριτη η απεργια (που κανονικα μεχρι το 2012 πρεπει να συνεχιστει αν δεν παρουν πισω οι μαλακες της κυβερνησης τις απολυσεις) ευκολα κατεβαινω στην σταση κοντα στο σπιτι μου με ενα ψυγειακι γεματο αναψυκτικα να χαζευω.

Καλά κάτσε να δεις τώρα που θα καταγραφουν ολοι οι ΔΥ(τον Ιούλιο μπαινουνε σε database) και θα γίνουμε ρεζίλι διεθνώς γιατί ειναι παντου 4πλασιοι απο οτι χρειαζεται και θα σου πω εγω μετα τι απολύσεις θα γινουν.

Δημοσ.

Με φοιτητικη καρτα χωρας της ΕΕ, μπορεις επίσημα να μπαινεις δωρεαν σε μουσεια στην Ελλάδα, δεν ισχύει για κάπου αλλού. H ISIC τωρα, εχει υπογραψει συμφωνια με τον ΟΑΣΑ για 50% μειωμενη τιμη εισιτηριων σε ελληνες φοιτητές κατοχους της καρτας που σπουδάζουν στο εξωτερικό.

Και αυτο ειναι λιγο περιεργο μια και κανονικα ο κατοχος φοιτητικου πασο δικαιουται εκπτωση στις μετακινησεις μονο στην πόλη που εδρεύει η σχολή του ή και στην πόλη της κατοικίας του..

Δημοσ.
Με φοιτητικη καρτα χωρας της ΕΕ, μπορεις επίσημα να μπαινεις δωρεαν σε μουσεια στην Ελλάδα, δεν ισχύει για κάπου αλλού. H ISIC τωρα, εχει υπογραψει συμφωνια με τον ΟΑΣΑ για 50% μειωμενη τιμη εισιτηριων σε ελληνες φοιτητές κατοχους της καρτας που σπουδάζουν στο εξωτερικό.

Και αυτο ειναι λιγο περιεργο μια και κανονικα ο κατοχος φοιτητικου πασο δικαιουται εκπτωση στις μετακινησεις μονο στην πόλη που εδρεύει η σχολή του ή και στην πόλη της κατοικίας του..

μαλιστα, ενδιαφερον. τα μουσεια δεν με νοιαζουν κανα εισητηριο να γλιτωσω στο μετρο κτλ.

Δημοσ.

παιδιά να είστε προετοιμασμένοι τις ζεστές μέρες γιατί δεν βάζουν a/c όπως τις προηγούμενες χρονιές, υποθέτω περικοπές

όσα μέσα έχουν, το έχουν στο πολύ χαμηλό ίσα που να αντέχεις με πολύ ιδρώτα

στον ηλεκτρικό που μπήκα τις μέρες του καύσωνα τη μία μέρα δεν είχε καθόλου σίγουρα

απλά κάποιοι πίστευαν ότι θα είναι normal και δυσανασχέτισαν οπότε για αυτό το λέω

btw έχω χρόνια μια απορία, πως γίνεται να πληρώνουν οι τουρίστες για να έρθουν να μπουν με πιτσιρίκια παππούδες κλπ στο τρένο με 1000 βαθμούς και να πάνε πχ στην ακρόπολη, στην πλάκα με καύσωνα, εγώ δεν θα πλήρωνα για κάτι τέτοιο, δεν ξέρω αν θα άντεχα καν

-

Καλά κάτσε να δεις τώρα που θα καταγραφουν ολοι οι ΔΥ(τον Ιούλιο μπαινουνε σε database) και θα γίνουμε ρεζίλι διεθνώς γιατί ειναι παντου 4πλασιοι απο οτι χρειαζεται και θα σου πω εγω μετα τι απολύσεις θα γινουν.
όχι πως διαφωνεί κανείς επί της ουσίας αλλά δεν είναι 100% ακριβές ότι είναι x- πλάσιοι - στις χώρες που συγκρίνονται στα κανάλια συνήθως συγκρίνουν ΔΥ ανά πολίτη γενικά και αόριστα ενώ μπορεί το άλλος κράτος να μην έχει αντίστοιχες δημόσιες Υπηρεσίες (με κεφαλαίο) αλλά μόνο ιδιωτικές σε κάποιους τομείς, άρα ένα μέρος είναι το θέμα επιλογής αποκρατικοποίησης ή μη και όχι το πελατειακό σύστημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...