Street-Fighter Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα. Εχω connx 2 in 1 αυτο και καλα με 40 ευρώ το μηνα ελα ομως που το 2μηνο μου παει 100 με το φπα... Οποτε ψαχνω να αλλαξω παροχο για να ρίξω το κόστος. Η γραμμή μου συγχρονίζει στα 5 mbps οπότε δεν με ενδιαφέρουν τα 24. Όποιος εχει κατι να προτείνει δεκτό. Να πω οτι on telecoms δεν βαζω γιατι πριν βαλω οτε είχα τεράστια προβλήματα μαζι τους. ---------- Προσθήκη στις 10:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:33 ---------- Αυτο εδω http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010179 στα ποσα θα πηγαίνει με φπα; λιγότερα απο 100 σωστά; Το ρουτερ που δίνει αξίζει; Αν υπάρχει και καποιο λινκ..
*trinity Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Για 8ε το μηνα θα διακινδυνευες την ψυχικη σου ηρεμια???????????
Street-Fighter Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 24,90 λεει το μηνα και αυτα μετα απο 6μηνες για τους πρώτους 14,75. Το ερώτημα ειναι κατω λεει με τιμές με φπα ισχύει; ---------- Προσθήκη στις 13:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:00 ---------- Με υποχρεώσατε να στε καλα
Street-Fighter Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 τnx εκει κοιτουσα το πρωι. Απο ρουτερ και τετοια τι δινει;;
trenoepe Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 το παραπανω της hol προτιμησα και γω. μια χαρα η συνδεση σε αμπελοκηπουςμ(με 650 σταθερα κατεβαζω). το modem-router ειναι ενα της πλακας ογκωδες wireless netfaster IAD2 (μια χαρα την κανει βεβαια την δουλεια του). οταν μπηκα στο προγραμμα εδινε 3 μηνες παγια δωρο για online αιτηση και δωρεαν ενεργοποιηση.δλδ περιπου 17€ το μηνα βγαινει το πτωτο ετος
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Εχω Netone δυο και πλεον χρονια χωρις κανενα προβλημα.....Για μια τηλ γραμμη κοστιζει καπου στα 32 ευρω τον μηνα με ολα τα αστικα , υπεραστικα , διεθνη κλπ. Εγω πληρωνω 37 ευρω γιατι εχω δυο τηλ γραμμες.
takos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 24,90 λεει το μηνα και αυτα μετα απο 6μηνες για τους πρώτους 14,75. Ισχύει, το εχουν βαλει δυο φιλοι μου. αλλα αν περνει τηλεφωνα αλλαξε το και βαλε καποιο πακετο που να σου δινει καποιο χρονο ομιλιας.
Street-Fighter Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ παιδια. Netone δυστυχώς δεν έχω κάλυψη εδω :S Θα παω για hol καθώς έχασα και τη προσφορά της forthnet. Ελπιζω απλα να δουλεύει η γραμμή μου οπως τώρα.. Τεσπα ξέρουμε ποσο upload δίνει στα 6mbps;
Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Λοιπον η ενεργοποίηση μου ειπαν θα γινει 23-3-2010 χτυπησαν και σήμερα τηλ για τον εξοπλισμό ρουτερ κλπ αλλα δεν ξερω ποιο ρουτερ θα μου φερουν. Θελω να υποστηρίζει qos εσεις εχετε με qos;
Street-Fighter Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 χθες δεν ειχα ουτε νετ ουτε τηλέφωνο. Σήμερα το πρωί είδα οτι είχα συνδεθεί στο ίντερνετ στα 2000 kbps βγάζω το ρουτερ του ποτε βάζω της hol. αποτέλεσμα 1500kbps ξανά βάζω του οτε 2mbps ωραία λέω απο τα 4 και κάτι πάω στα 2 έτσι για να γουστάρω. Μετα απο λιγο αποσύνδεση προσπάθησα ξανά με διάφορα καλώδια κλπ και σε κάποιο σημείο ειχα upload 400Kbps download 150Kbps ωραία παίρνω πριν λίγο την εξυπηρέτηση μου λεει ο τύπος είστε σε πιλοτική λειτουργιά ωραία μεχρι εδω. Του λεω τι έγινε σήμερα μου λεει οτι υπάρχει ενα πρόβλημα με το καφαο κλπ εντάξει του λεω και ποτε θα ησυχάσω απο αυτά μου λεει την τρίτη θα ειμαι gg. με το που κλείνω το τηλ βλέπω : Upload: 800 Kbps. Download: 1301 Kbps Και αναρωτιέμαι με το τηλ άλλαξε τωρα αυτο ή ειναι τυχαίο γεγονός; Πραγματικά αν δεν πιάσω την ταχύτητα που έπιανα με τον οτε θα πάρουν τα @@ μου!! Μακάρι να βγω λάθος αλλα κατι μου λεει οτι δεν θα εχω καλο τέλος με την εταιρία αυτή όπως δεν ειχα και με την on teλετον.
Street-Fighter Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Ενταξει χθες δεν ειχα ολη μερα ιντερνετ σημερα το ιδιο τους περνω τηλ της λεω το και το και μου λεει θα σας καλεσει ο τεχνικος στο κινητο με το που το κλεινω τσουπ να το ιντερνετ ξανα αλλα και αυτο οτι να ναι ετσι. Upload: 736 Kbps. Download: 237 Kbps. Τι να πω θα περιμενω μεχρι αυριο που ειπαν οτι θα με ενεργοποιησουν για να δουμε τι θα δουμε.
Street-Fighter Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Με ενεργοποίησαν σήμερα επιτέλους τα πράγματα ομως παραμένουν τα ιδια. Περνω τηλ ξανα μου λεει θα σας καλέσει ο τεχνικός με καλει λοιπόν μετα απο βάλε, βγάλε διαπίστωσε ο κύριος οτι εχει πρόβλημα η πρίζα του λεω δεν παίζει να χάλασε την ημέρα που ηταν να γίνει ενεργοποίηση μου λεει πως ολα παίζουν καλα του λεω μου ειπε να αλλάξω πρίζα τηλεφώνου κλπ την ειχα αλλάξει πριν 2 μηνες περίπου όμως. Τι να πω ξανα τηλ αυριο αν μου πουν τα ιδια θα τους πω εγω τα δικα μου και θα φτάσω και δικαστικά αι να πανε ολοι τους απο κει που ηρθαν!! Οποια ιδεα ή συμπαράσταση δεκτή.
iolakos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Για 8ε το μηνα θα διακινδυνευες την ψυχικη σου ηρεμια??????????? στα είπε αλλά δεν τον άκουσες. υπομονή φίλε!
Street-Fighter Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Επειτα απο την εγγραφή μου σαν μέλος στο adslgr.com με βοηθήσανε τα παιδιά και λύθηκαν ολα. Δεν εχω βέβαια 4 mbps εχω 3,5 και αυτό γιατι εχω 1mbps upload οπότε gg. Ευχαριστώ θερμά τα μελη του ινσομνια που δεν απάντησαν εδω για άλλη μια φορά με υποχρεωσανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.