Dozzer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 γεια σας, εχω ενα βιντεο .flv και θελω να κοψω μια σκηνη, με ποιο προγραμμα μπορω να κανω κατι τετοιο; Να ειναι ευκολο σε χρηση και αν γινεται να μου δωσετε και καποιες οδηγιες.
kastel Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Με το VirtualDub (free). Δες τον οδηγό "Κόψιμο σκηνών (AVI-MPEG) με το VirtualDub", από εδώ (Guides->DivX & DVD Guides->VirtualDub Οδηγοί).
Dozzer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Με το VirtualDub (free).Δες τον οδηγό "Κόψιμο σκηνών (AVI-MPEG) με το VirtualDub", από εδώ (Guides->DivX & DVD Guides->VirtualDub Οδηγοί). Φιλε το προγραμμα αυτο δεν αναγνωριζει το βιντεο. Το αρχειο που εχω ειναι FLV.
kastel Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Χρησιμοποίησε το FLV Input Plugin. FLV Input Plugin - is an input plugin for VirtualDub (1.8.0 or newer required) that allows to open FLV files with freeware video editor VirtualDub. FLV Input Plugin only supports the following audio and video codecs: video : H.263 and VP6 audio : MP3 and PCM How to install FLV Input Plugin for VirtualDub 1. Download the latest version of FLV Input Plugin from http://moitah.net/download/latest/FLV_Input_Driver.zip 2. Extract the FLVInputDriver.vdplugin from FLV_Input_Driver.zip into your VirtualDub\plugins folder. 3. Make sure ffdshow-tryouts is installed 4. Open "VFW configuration" (not "Video decoder configuration" which is for DirectShow decoding) from its Start menu group, go to the Decoder tab, Codecs section, and make sure FLV1 and VP6F are set to libavcodec. 5. To convert FLV to AVI without any editing or filtering, load an FLV in VirtualDub, make sure "Direct Stream Copy" is selected in both the Video and Audio menus, and choose "Save as AVI" from the File menu. Σε άλλη περίπτωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα free converter για να μετατρέψεις το flv σε avi.
inSync Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε το προγραμμα αυτο δεν αναγνωριζει το βιντεο. Το αρχειο που εχω ειναι FLV. Δεν νομίζω να αναγνωρίζει flv video το virtualdub, βρες πρώτα ένα άλλο πρόγραμμα να το μετατρέψεις.
Sadako Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ίσως με το AviDemux; Δωρεάν είναι κι αυτό..
parsifal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δεν νομίζω να αναγνωρίζει flv video το virtualdub, βρες πρώτα ένα άλλο πρόγραμμα να το μετατρέψεις. Με το σχετικό input plugin που προαναφέρθηκε, αναγνωρίζει. Αλλά δε μπορεί να γίνει κόψιμο χωρίς reencoding, δυστυχώς. Η λύση του Avidemux που προτάθηκε είναι πιο κατάλληλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.