Προς το περιεχόμενο

Athlon XP 2800+ sto plaisio???!!!

ClawHammer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν πάρεις όμως έναν ΧΡ 1700+ και τον κάνεις 2400+ είναι καλό clocking; ;)

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote pieros:</font><hr> Einai alla 8a ton breis pou8ena? <hr /></blockquote>

Ε όλο και κάτι γίνεται...

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> Αν πάρεις όμως έναν ΧΡ 1700+ και τον κάνεις 2400+ είναι καλό clocking; ;) <hr /></blockquote>

Same as clocking the 1800A Intels C-1 @ 3+++ghz :)

Oso vgainoune pio kainouria kai kalyterhs poiothtas Cores oi pio "argoi" cpus 8a epwfelountai...o 1600+ varage aneta 2200+...htan to upgrade pou ypologiza arxika gia ton brother...alla katalahksame se Intel...afou ton epshsa arketa 8a elega :P

Δημοσ.

Ξέρω κάποιον που πήγε έναν 1700+ στα 2250 πραγματικά... Αυτό είναι πολύ μεγάλο OC...

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν έχετε δεν άδικο, αλλά τώρα μιλάμε για μας και το που φτάνουμε τα PC-ιά μας. Το θέμα είναι ότι ο απλός καταναλωτής που θα πάει και θα σκάσει τα φράγκα του για ένα καινούργιο PC την ίδια ώρα που μπορεί να κάνει τα ίδια πράγματα με μια παλιότερη cpu. Έτσι πλουτίζει το πλαίσιο και η κάθε η κορνίζα στην Ελλάδα... Αφού δεν υπάρχει παιδία στους Η/Υ...

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote BrwmogazoS:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> Αν πάρεις όμως έναν ΧΡ 1700+ και τον κάνεις 2400+ είναι καλό clocking; ;) <hr /></blockquote>

Same as clocking the 1800A Intels C-1 @ 3+++ghz :)

Oso vgainoune pio kainouria kai kalyterhs poiothtas Cores oi pio "argoi" cpus 8a epwfelountai...o 1600+ varage aneta 2200+...htan to upgrade pou ypologiza arxika gia ton brother...alla katalahksame se Intel...afou ton epshsa arketa 8a elega :P <hr /></blockquote>

άντε να πάρω και εγώ το νεράκι μου να δω πόσο θα ανεβάσω τον xp 1600+ που έχω - μέχρι στιγμής τον δουλέυω 158Χ10.5 και τρέχει κανονικά αλλά με την 7vax δεν θα πάω και πολύ ψηλά γιατί σηκώνει μέχρι 165 max - από την άλλη αν καταφέρω και τον φτάσω να δουλέυει με 165 fsb θα είμαι πανευτυχής :grin:

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> Ξέρω κάποιον που πήγε έναν 1700+ στα 2250 πραγματικά... Αυτό είναι πολύ μεγάλο OC... <hr /></blockquote>

Ξέρω καμμιά πενηνταριά άτομα που πήγαν τον P4 1.6A πάνω από τα 2.5

Αυτό είναι πολύ μεγάλο OC... και αποτελεί περισσότερο κανόνα παρά εξαίρεση ;)

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Narayan:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> Ξέρω κάποιον που πήγε έναν 1700+ στα 2250 πραγματικά... Αυτό είναι πολύ μεγάλο OC... <hr /></blockquote>

Ξέρω καμμιά πενηνταριά άτομα που πήγαν τον P4 1.6A πάνω από τα 2.5

Αυτό είναι πολύ μεγάλο OC... και αποτελεί περισσότερο κανόνα παρά εξαίρεση ;) <hr /></blockquote>

ʼρα είναι σαν τις Sony Cybershot: Και η κουτσή Μαρία μπορεί να το κάνει...

Από την άλλη, άλλο τα 800 πραγματικά MHz σε Ρ4 και άλλο σε ΧΡ, έτσι δεν είναι; ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...