Προς το περιεχόμενο

Online κατασκευή ιστοσελίδας

Anti-WQZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@Anti-WQZ

Ο ανώριμος-προκλητικός τρόπος έκφρασής σου, σε συνδυασμό με την ημιμάθεια σε σχέση με τα όσα σου υποδεικνύουν οι υπόλοιποι, σε κάνει γραφικό...ακριβώς όπως αυτόν τον "κατασκευαστή" εδώ..

btw, ποιος developer αποκαλεί τον εαυτό του "κατασκευαστή";

Υ.Γ. καλή συνέχεια, δεν ασχολούμαι άλλο..

Συγγνώμη φιλε μου αλλα διάβασε το 2o reply που έγινε και πες μου γιατί μιλάω με αυτόν τον τρόπο έκφρασης μου..

Γιατί νομίζω ότι δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιο cms για να δεις τι παίζει? Άποψη μου είναι ότι απ την στιγμή που σαν developer (για σένα κατασκευαστής όπως λες) δε μπορείς να υλοποιήσεις κάποιο δικό σου mini cms , δε μπορείς να ειρωνεύεσαι το joomla , βγάζοντας το άχρηστο. Άλλο αν δε σ αρέσει εκεί είναι άποψη σου. Άλλα σκέψου ότι δεν έχεις κι άλλες επιλογές σ αυτό που θες να κάνεις , πέρα του να χρησιμοποιήσεις κάποιο έτοιμο cms.

+ Το ίδιο και σε σένα δες το 2o reply και ούτω κάθε εξής μετά....

Και όσο άμα έχω χρησιμοποίση CMS ναι φιλε μου έχω και παρα πολλά μάλιστα οποτε κάποιον λόγο θα έχω που έκανα αυτό το post τι λες και εσύ? ;)

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αφού ξέρεις από προγραμματισμό γιατί δεν φτιάχνεις ένα απλό CMS όπου θα δίνεις την δυνατότητα στον πελάτη να αλλάζει κάποια κείμενα ή να ανεβάζει κάποιες φώτο και να ξεμπερδεύεις....??

Δημοσ.

Μάλλον τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου..

Αν έχεις φτιάξει κάποιες στατικές σελίδες και δε θέλεις να τις ξανά στήσεις πάνω σε κάποιο cms δες την λύση που σου πρότεινα.

Δημοσ.
Δες το http://www.cushycms.com/ μπορείς να το προσθέσεις στις σελίδες που έχεις φτιάξει απλά βάζοντας μια κλάση στο σημείο που θέλεις να γίνει "επεξεργάσιμο".

Όντως πολύ διαφορετικό και πολύ απλό!! Πραγματικά εντυπωσιάστηκα! Νομίζω ότι είναι μία πολύ καλή λύση για κάποιον που θέλει να κάνει απλές αλλαγές σε ένα στατικό site. Όποιος θέλει να δει περί τίνος πρόκεται, ας δει το video.

Δημοσ.

Το είχα δει και εγώ και επίσης εντυπωσιάστηκα..(δεν το έχω χρησιμοποιήσει)

Και είναι τόσο απλό και αρκεί να βάλεις μία κλάση σε ότι θες να επεξεργαστείς !!

Πολύ καλό!!

Δημοσ.
Δες το http://www.cushycms.com/ μπορείς να το προσθέσεις στις σελίδες που έχεις φτιάξει απλά βάζοντας μια κλάση στο σημείο που θέλεις να γίνει "επεξεργάσιμο".

Νομίζω ότι αυτό θα ήταν ότι πρέπει για την περίπτωσή σου Anti-WQZ και καλό θα ήταν να μην έχεις ύφος - που ξεκάθαρα όλοι διακρίναμε - απέναντι σε αυτούς που αφιερώνουν τον προσωπικό τους χρόνο για να σε βοηθήσουν.

Δημοσ.

Συγγνώμη όμως όσο αφορά το site http://www.cushycms.com/ που μας έδωσε ο φίλος rebel2000 το θέμα είναι ότι δοκίμασα να κάνω κάτι αλλα δεν έγινε τίποτα για να ενσωματωθεί όπως είδα και στο βίντεο θα πρέπει να δώσουμε τα στοιχεια του ftp accounts γιατί το δοκίμασα και δεν έγινε συμβατό...μήπως δεν κατάλαβα κάτι σωστά..?

Δημοσ.

αν δεν σου έβγαλε τα περιεχόμενα του ftp τότε εκεί είναι το πρόβλημα.μήπως δεν βάζεις κάτι σωστά στα στοιχεία?

Δημοσ.
αν δεν σου έβγαλε τα περιεχόμενα του ftp τότε εκεί είναι το πρόβλημα.μήπως δεν βάζεις κάτι σωστά στα στοιχεία?

Να σου πω ακριβώς το τι κάνω κιόλας καταρχάς έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά hosting και δεν πέτυχε...

Site Url: βάζω την ιστοσελίδα που έχω..

FTP Details

Server: εδώ μου το έχει επιλογή σε ftp:// η sftp:// εγώ επιλέγω το ftp:// και διπλα server.com

User: τα στοιχεια του ftp

Password: τα στοιχεια του ftp

Path: Choose... <---- το πατάω χωρίς να βάλω τίποτα και μου δίνει αυτό το μήνυμα :

User can not login.

Όταν βάζο το path :

/htdocs η /home/vol7/server.com/username

πάλι το ίδιο...

Hide advanced FTP options Show advanced FTP options <---- το αφήνω όπως έχει δεν πειράζω τίποτα

δεν νομίζω να κάνω κάποιο λάθος εσύ το έχεις δοκιμάσει και σου έχει πιάσει?...

Επίσης πέρασα και σε ένα test.html με τον κώδικα τους αλλα τίποτα πάλι :)

Δημοσ.
Server: εδώ μου το έχει επιλογή σε ftp:// η sftp:// εγώ επιλέγω το ftp:// και διπλα server.com

Δοκίμασε το ftp.server.com

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Χρησιμοποιώ σε ένα site https τι κάνω? βάζω κανονικά τα στοιχεία και μου βγάζει no subfolders γίνεται κανονικά η σύνδεση, ότι path και να βάλω γράφει empty directory.

Ο server είναι σε plesk.

γνωρίζει κανείς κάτι?

με άλλα site χωρίς κρυπτογράφηση λειτουργεί κανονικά.

Δημοσ.

ωραίος "κατασκευαστής" τρομάρα σου.. Μια ρύθμιση ftp δε μπορείς να κάνεις? (συνεχίζω απλώς το ύφος που έχεις... μην αγχώνεσαι).

Λοιπόν απο το πρώτο σου μήνυμα ξεκάθαρα ζητάς cms (το site2you δεν ξέρω καν πως σου ήρθε και τι δουλειά έχει). Απο κεί και πέρα είναι απλά τα πράγματα.. αφου δε θες cms (έτοιμο) φτιάξε ενα απλό δικό σου. Δεν είναι τίποτα.. μια φόρμα κάνε που θα βάζει ο άλλος πχ τον τίτλο και το άρθρο (και οτι άλλο θέλει) και συ θα παίρνεις τα στοιχεία της φόρμας και θα τα πετάς εκεί που θες.

Αυτά με τη προϋπόθεση να γυρίσεις τις σελίδες σου σε δυναμικές (php ας πούμε). Αν δε θες έτσι τότε μάλλον με το cushyCMS θα κάνεις αυτό που θες (αν βγάλεις άκρη με τις περίπλοκες ρυθμίσεις του).

Νομίζω επίσης οτι κάτι αντίστοιχο σαν λειτουργία έχει και το dreamweaver οπου ορίζεις κάποια σημεία ως editable και μπορεί κάποιος τρίτος να αλλάξει πράγματα. (δεν είμαι σίγουρος γιατι δε το χω χρησιμοποιήσει αλλα έχω την εντύπωση οτι κάπου το έχω δει..)

Πάντως το να απαντάς έτσι σε άτομα που πάνε να σε βοηθήσουν (είτε επιλέξεις είτε όχι αυτό που θα σου πούν..) Ε! είναι λίγο κάπως..

btw.. απο που έχει αντιγραφεί ο κώδικας του joomla.. απο περιέργεια.. ούτε fan του είμαι ουτε το χρησιμοποιώ.. Ετσι κουβέντα να γίνεται..

Δημοσ.

Δημήτρη, τι ακριβώς θες να κάνεις; Δε βγαίνει νόημα από αυτά που έγραψες!

orotoi, σε ποιον αναφέρεσαι; Τα προηγούμενα posts είναι από τον Φλεβάρη! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...