Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Άψογα. Δουλεύει όπως θα έπρεπε με δεδομένο ότι είναι σε sata2. Μεγεια ο δίσκος. Άποψή μου είναι να τον χαρείς και να μην τον στρεσάρεις άλλο με τεστ και μετρήσεις.
miltre Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Άψογα. Δουλεύει όπως θα έπρεπε με δεδομένο ότι είναι σε sata2. Μεγεια ο δίσκος. Άποψή μου είναι να τον χαρείς και να μην τον στρεσάρεις άλλο με τεστ και μετρήσεις. σευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! να εισαι καλα και η αληθεια ειναι οτι ηδη τον χαιρομαι
skatopaido Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 εκανα σημερα ενα speed test me atto στον agility 3 που εχω ενα χρονο τωρα με τα ιδια windows και βλεπω εχει ξεσαλωσει 564 mb/s read.μακραν η καλυτερη αγορα που εκανα ποτε τον εχω καταευχαριστηθει
Nerven Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Kingston HyperX 120GB. Τι λέτε καλά είναι; Τώρα ψάχνομε για δεύτερον για raid 0.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 για sandforce based SSD, ATTO...
Nerven Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 για sandforce based SSD, ATTO... Δεν σε κατάλαβα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 ο SSD σου έχει SandForce controller και το σωστό πρόγραμμα για να τον testάρεις είναι το ΑΤΤΟ...
Nerven Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Kingston HyperX 120GB. Τι λέτε καλά είναι; Τώρα ψάχνομε για δεύτερον για raid 0.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 κλασικά, normal πράγματα
gruser Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 πηρα εναν samsung 830 ssd 64gb ειμαι με sata 2 φαινονται οκ?
jay_D Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα! Σε μια εβδομάδα και κάτι θα αγοράσω τον πρώτο μου ssd! Σκέφτομαι τον ocz agility 3 120gb! (εκτός αν υπάρχει κάποιος καλύτερος στα ίδια λεφτά) Η ερώτηση μου είναι..... τον βάζω απλά στο laptop της υπογραφής μου (και του βάζω win7) η πρέπει πρώτα να κάνω κάτι άλλο????(επειδή έχω δει διάφορα που λένε για fw και έχω μπερδευτεί) Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!!
gruser Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 το magician μου φαινεται οτι δε κανει τιποτα..ενω παταω tune και τα δειχνει πρασινα μετα παω στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager\Memory Management\PrefetchParameters Find the "EnableSuperfetch" key on the right-hand pane, rightclick it, hit modify and change 3 to 0 and hit OK. και το super fetch ειναι ακομα 3 οχι 0. επισης στο events viewer μου λεει Session "ReadyBoot" stopped due to the following error: 0xC0000188 The maximum file size for session "ReadyBoot" has been reached. As a result, events might be lost (not logged) to file "C:\Windows\Prefetch\ReadyBoot\ReadyBoot.etl". The maximum files size is currently set to 20971520 bytes.
alekasas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ρε παιδια πως μπορω να δω αν ειναι σε IDE η σε ACHI Mode ο SSD μου?
dimoskoutr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δεν ξέρω αν βάζω την ερώτησή μου στο σωστό μέρος όμως ήθελα να ρωτήσω ως κάτοχος ενός intel 330 120gb ssd αν είναι καλή πρακτική να ορίσω με κάποιο τρόπο τον φάκελο που θα χρησιμοποιεί ο google chrome για τα temporary files στον άλλο μου hdd που είναι συμβατικός και όχι ssd. Φαντάζομαι ότι κάνει αρκετές εγγραφές στον δίσκο ο chrome ε; Αν κάποιος ξέρει και από που το ορίζω αυτό στον chrome θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα