Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια πηρα κ γω τον αγκιλιτι 60 gb και ενω στο ATTO μου βγαζει περιπου τις κανονικες ταχυτητες δηλ ~500 mb/s στο crystal disk μου βγαζει 200 mb/s read k 75 mb/s write τι παιζει ρε παιδια??

υ.γ. το εχω σε ahci mode

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

οι ταχύτητες που αναφέρουν οι κατασκευαστές των sandforce based ssds (controller) είναι για μετρήσεις με ΑΤΤΟ (compressable data)

Δημοσ.

Καλημερα παιδια. Μολις αγορασα εναν ssd τον OCZ AGILITY 3. Τον εχω βαλει να τρεχει να windows 7 απο εκει και εχω βαλει και τον παλιο τον sata2 σαν δευτερο.

Πρεπει να κανω τα tweaks & trim που αναφερονται εδω στο forum? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Θα κανω εδω την ερωτηση για να μην ανοιξω νεο θεμα.

Εχω συνδεσει τον ssd στο sata 1 ο οποιος εχει και το λειτουργικο πανω (windows 7 x64) και θελω να βαλω και εναν δευτερο. Στον 2ο σκληρο που πρεπει να το βαλω το jumpeρακι? Ρωταω γιατι τον εβαλα χωρις το jumperακι και μου δημιουργουσε προβληματα..Οπως αργουσε πολυ στην εισοδο των windows και κολουσε το pc για 30 δευτερολεπτα ανα 15 λεπτα. Ευχαριστω

• Super Moderators
Δημοσ.

στους SATA HDD/SSD δεν πειράζουμε jumperάκια...

μόνο σε IDE πειράζουμε...

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου. Εχω ομως ενα προβλημα. Οταν εχω και και τον 2ο πανω κολαει το pc για 30 δευτερολεπτα και το κανει ανα 15 λεπτα περιπου. Οταν εχω μονο τον ssd ειναι ολα οκ. Εχω δοκιμασει και αλλον σκληρο αλλα παλι τα ιδια. Εχεις ιδεα τι μπορει να ειναι? Παιζει να ειναι η θυρα sata2 χαλασμενη? Ευχαριστω.

• Super Moderators
Δημοσ.

αναλυτικά τα specs του pc? αν και καλύτερα είναι να ανοίξεις ξεχωριστό topic, θα το προσέξουν περισσότεροι και δεν θα είναι "offtopic" :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ..Έιμαι φρέσκος κάτοχος ενός ocz vertex III 120gb ,σε καινούριο PC και έχω πραγματικά εκπλαγει με το τρόπο που δουλευεί ...μιλάμε για αεροπλάνο :D. Έχω όμως κάποιες αποριες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του .αφού έκανα firmware update και όλα αυτά που χρειάζεται (βάση Insomnia :D (RESPECT) ήθελα να ρώτησω .

τον εχώ setαρει ώς primary και έχω βάλει τα windows 7 πάνω . έχοντας έναν εξωτερικό 1tb samsung 7200rpm με usb3 για το κατεβασμα την αποθήκευση κλπ. Ι τρόπος που σκοπεύω να τον χρησιμοποιήσω είναι να setup/uninstall κάποια games και προγραμματα ανάλογα με την όρεξη ... ΕΡΩΤΗΣΗ : τον καταστρέφω έτσι ????

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...