Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 καλύτερα να διάλεγες custom size να έβαζες όσο ήθελες εσύ και να επέλεγες τον HDD και όχι τον SSD...
alekasas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Επιδει ειμαι λιγο ασχετος, μηπως θα μπορουσες να μου πεις τι τιμες να βαλω? Επισεις αν βαλω τον HDD οπως λες, θα χασω σε επιδοσεις? Σορρυ αν σε ρωταω χαζα πραγματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 πόση ram έχεις? υποτίθεται ότι ο χώρος αυτός χρησιμοποιείται ως RAM όταν γεμίσει και μόνο γεμίσει η RAM... αν συνεχίζεται το memory leak θα γεμίζει κι αυτός ο χώρος και θα έχεις πάλι πρόβλημα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 κακώς το είχες απενεργοποιήσει τότε, όρισε 4096mb και υποθέτω ότι θα είσαι ok...
alekasas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Σε ευχαριστω πολλυ με εχεις βοηθησεια αρκετα. Ενα τελευαιο. Εχει 2 μπαρες, σε ποιο να βαλω το 4096? Οριστε και μια φωτοφραφια http://imageshack.us/photo/my-images/822/mpares.png/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 στον C: (SSD) από ότι βλέπω πρέπει να το έχεις ενεργοποιημένο, γιατί γράφει "διαχείριση συστήματος" αντί για "κανένα", άρα έχεις ήδη pagefile...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 αν θες μπορείς να απανεργοποιήσεις το pagefile στον ssd και να το ορίσεις στον HDD, δλδ να λέει "κανένα" στον C: και 4096mb στο D:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 τώρα για το αν θα διορθωθεί το memory leak δεν γνωρίζω, πολλά μπορεί να φταίνε
alekasas Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Φιλε μου Thresh και ομως διορθωθηκε!!!! Σε 10000 ευχαριστω!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 δεν κάνει τπτ, δεν το περίμενα πάντως ότι θα ξεμπερδεύαμε τόσο εύκολα
gtsamour Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Επειδή έχω παραγγείλει και περιμένω σήμερα έναν SSD Corsair Force3 120GB, διάβαζα στο site και βρήκα στο FAQ το εξής http://www.corsair.com/support/faq/solid-state-drives/ What about services or programs in my operating system such as indexing, pre-fetching, write-caching, defrag etc? Corsair SSDs require no maintenance programs or operating system tweaks. Πως και το λέει αυτό ρε παιδιά?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Επειδή έχω παραγγείλει και περιμένω σήμερα έναν SSD Corsair Force3 120GB, διάβαζα στο site και βρήκα στο FAQ το εξής http://www.corsair.com/support/faq/solid-state-drives/ What about services or programs in my operating system such as indexing, pre-fetching, write-caching, defrag etc? Corsair SSDs require no maintenance programs or operating system tweaks. Πως και το λέει αυτό ρε παιδιά? Aν διαβασεις το παρον τοπικ θα δεις οτι αυτο ισχυει για ολους τους ssd, δηλαδη indexing, prefetching, defrag και λοιπα "operating system tweaks" καλο ειναι να μην τα χρησιμοποιουμε στον ssd. Σχετικα με τα tweaks που περιγραφονται εδω, ειναι ουσιαστικα οι διαδικασιες απενεργοποιησης των παραπανω λειτουργιων που ειναι προεγκατεστημενες και προενεργοποιημενες απο τα win καθως και η ενεργοποιηση της εντολης trim αν υποστηριζεται, που πλεον ειναι ενσωματωμενη σε καθε ssd αν εχεις win7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα